Episode
Episode4. dec 20211 T 54 min.P4

Lørdag 4. dec. 2021

Diva & Dario

lørdag 4. dec 20211 T 54 min.P4

Om denne episode

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Sara Otte og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster. Denne lørdag er der besøg af:

Freja Kirk - Sangeren vi her på P4 lærte at kende, da hun udsendte singlen 'Red Light'. To albums er det blevet til, senest 'Pussyfied' fra 2019, året hvor hun også blev 'Årets Musiker' ved 'Danish Rainbow Awards'. Senest har hun danset i 'Vild med dans' med Claudia Rex.

Michael Katz Krefeld - Prisbelønnet krimiforfatter med en fortid som manuskriptforfatter til både film og Tv. Har allerede med de første seks krimier om Thomas Ravn forstyrret manges nattesøvn, og nu gør han det igen med den nyeste bestseller: 'Imperiet'.

Ankerstjerne - Debuterede som rapper i 2007, og udgav i årene efter flere platinsælgende albums. Kendt for sit lange samarbejde med Rasmus Seebach, og ikke mindst for to sæsoner som dommer i 'X-Factor'. I år er han ambassadør for Dansk Folkehjælps julehjælp.

Indhold

Om serien

Diva & Dario

49 episoderP4

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Frederikke Muff og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste