Episode
Episode15. jan 20221 T 54 min.P4

Lørdag 15. jan. 2022

Diva & Dario

lørdag 15. jan 20221 T 54 min.P4

Om denne episode

Denne lørdag er der besøg af:

Camilla Andersen - En af Danmarks største håndboldprofiler, med 194 kampe på landsholdet, og med både OL-, VM- og EM-guldmedaljer, samt Champions League-trofæer at tænke tilbage på. Har i dag sit eget rejsebureau, men får også tid til at kommentere håndbold på DR.

Trine Pallesen - Skuespilleren der blev hele Danmarks ''Gaby'' i Tv-serien 'Rejseholdet'. På det store lærred har man kunnet se hende i film som 'Spies og Glistrup' og 'Nøgle Hus Spejl', og på teatret i stykker som 'Mød mig på Cassiopeia'. Nu gælder det: 'Shu-bi-dua - The Musical'.

Eskild Ebbesen - Verdens mest vindende letvægtsroer og især kendt som fast medlem af den legendariske 'Guldfireren'. Er noteret for både OL-guld og -bronze, og for VM-guld hele seks gange i den forbindelse. Nu er han aktuel med en bog: 'Sunde vaner med succes'.

Indhold

Om serien

Diva & Dario

45 episoderP4

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Frederikke Muff og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste