Episode
Episode19. mar 20221 T 52 min.P4

Lørdag 19. mar. 2022

Diva & Dario

lørdag 19. mar 20221 T 52 min.P4

Om denne episode

Denne lørdag er der besøg af:

Søren Rasted - Musikeren som mange sikkert stadig forbinder med gruppen AQUA, men måske også med Hej Matematik, og med en lang solid karriere som sangskriver for andre. Senest har han brugt meget tid på podcasten 'Den Grå Side', som han nu tager på tour med i anledning af Ugens Rapports 50-års jubilæum.

Laura Drasbæk - Skuespilleren der debuterede i filmen 'Lad isbjørnene danse', og som siden har underholdt os i film som 'Blinkende lygter' og i Tv-serier som 'Lærkevej'. Har skrevet børnebøger og er fuldtidskeramiker, men har også haft tid til en ny omgang af Tv-serien 'Sommerdahl' der netop er startet på sæson 3 på TV2 Charlie.

Rasmus Bruun - Startede det hele på DR's Talenthold, og har siden gjort sig bemærket i masser af satireudsendelser. 'Sjit Happens' på Zulu og 'Dagens Mand' på DR2 f.eks. Er nok bedst kendt for sin rolle som Kirsten Birgits makker i satireprogrammet 'Den korte radioavis'. Nu er de på tour med 'Den korte - live on stage 2022'.

Indhold

Om serien

Diva & Dario

45 episoderP4

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Frederikke Muff og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste