Episode
Episode18. jun 20221 T 54 min.P4

Lørdag 18. jun. 2022

Diva & Dario

lørdag 18. jun 20221 T 54 min.P4

Om denne episode

Peter Frödin - Skuespiller kendt fra alt lige fra Det Brune Punktum, over Tv-programmer som 'Bullerfnis' - 'Talent' - og 'Hvem holder masken', til roller i film som 'En kort en lang'. Nu bliver hans og Line Knutzons første bog om 'Lille Allan' til en animationsfilm.

Trine Appel - Kendt som én af dem fra satiregruppen 'Emmas Dilemma', men også for roller på Det Kongelige Teater og i flere Tv-serier. Er også instruktør, manuskript- og romanforfatter, senest med bogen 'Ildfuglens Hær', om mordet i Finderup Lade.

Thomas Hommelgaard - Professionel fotograf med navne som Lego - Disney og Euroman i porteføljen, men også filmplakater som 'Klassefesten'. Aktuel med fotobogen 'Optakt', hvor han følger kunstnere som blandt andre Sofie Gråbøl, lige inden de skal på scenen.

Indhold

Om serien

Diva & Dario

42 episoderP4

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Frederikke Muff og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste