Serie2 episoder

Formiddag på 4'eren

I studiet: Lotte Friis og Knud Lind.

www.dr.dk/formiddag

RSS

Alle episoder

Episodeonsdag 31. maj 20231 T 57 min.

I Formiddag på 4'eren skal der skrives videre på folkets grundlovstale. I dag spørger Lotte og Knud hvordan det går med sundheden i Danmark? De vil gerne høre fra dig, hvor sund du føler dig og om du synes, vores sundhed bliver prioriteret nok af politikerne her i Danmark. De zoomer også ind på historien om at unge med en psykiatrisk diagnose i mange tilfælde bliver tabt af systemet, når de fylder 18. Og sidst i programmet spørger Formiddagen "Hvor' du fra"?

www.dr.dk/formiddag

Episodetirsdag 30. maj 20231 T 57 min.

Hvad skal med i Folkets Grundlovstale? Det finder Formiddag på 4'eren ud af i denne uge, når de samler dine beretninger til en tale fra folket. I dag spørger Lotte og Knud: Hvordan går det med økonomien, Danmark? Du kan svare på spørgsmålet og melde dig som taleholder lige. Det skal også handle om regeringens nye forsvarsudspil . Derudover bliver der plads til en quiz om ugen, der gik.

www.dr.dk/formiddag

Du synes måske også godt om

 1. Serie3 episoder

  Andrew Jensen præsenterer den nyeste musik på P4

 2. Serie2 episoder

  3. Halvleg på P4 er programmet om vores allesammens fritid. Det er P4's klubhus for alle, der har brug for et skud energidrik på lyd eller et mentalt frikvarter. Med en masse traditioner og stemninger lånt fra omklædningsrummet taler vært Nanna Nørregaard om ritualer, powersange og håndklædesvirpere med ugens aktuelle gæst.

 3. Serie3 episoder

  Musik, nyheder og trafik - en humørfyldt begyndelse på hverdagen!

 4. Serie1 episode

  Vi tager fat i solstrålehistorierne og vælger at se lyst på tingene

 5. Serie5 episoder

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik

 6. Serie84 episoder

  Vi fejrer livets små sejre og giver dig energi frem mod fyraften

 7. Serie3 episoder

  Uhørt er programmet der giver dig det bedste fra ugen på P4. Sanne Nyland Christensen giver dig de mest overraskende, sjove, alvorlige og tankevækkende historier plukket fra alle P4s programmer. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk

 8. Serie4 episoder

  En radiofonisk brunchbuffet af musik, gæster og satirisk tandsmør!

 9. Serie4 episoder

  Cecilie og David får hver lørdag besøg af tre kendte danskere

 10. Serie4 episoder

  Din radio leger fredag.

  Vært: Kenneth K.

 11. Serie8 episoder

  I weekenden mødes P5-familien til brunch mellem 10 og 12.

  Gitte Førby er vært og hun inviterer lytterne med til bords. Sammen med skiftende venner af programmet, gæster og eksperter bindes der en knude på ugen, der er gået og der bliver set frem mod den nye uge. Der er også plads til at få serveret ny viden, når familiens kloge hoveder folder sig ud.

 12. Serie4 episoder

  Hver fredag sender Jesper Bæhrenz P4's lyttere på weekend med højt humør og måske din GPS - Guilty Pleasure Sang - Jesper vil gerne vide hvilken sang du bare elsker, men er lidt flov ved du synger med på. Fortæl din GPS på sms 1212 P4JPS eller mail jesperspopshow@dr.dk

  I Bæhrenz & Andersens Rock'N'Roll Bingo Show, spiller guitaristen Søren Andersen spiller riffs, licks og soloer og kan du gætte dem alle 3 er der chance for at vinde en præmie.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste