Episode
Episode7. jan 20231 T 39 min.P4

Lørdag 7. jan. 2023

Sara & Monopolet - podcast

lørdag 7. jan 20231 T 39 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Forfatter Katrine Engberg, journalist Abdel Aziz Mahmoud og komiker Geo.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Mona ønsker ikke at agere som en "sur mor" over for sin kæreste Jonas, der gør alting i sidste øjeblik.

2. Lisa har efter længere tids søgen fundet kærligheden i Danmark, men er samtidigt blevet tilbudt sit drømmejob i Østrig.

3. Karla og hendes kæreste Johan delte for et år siden udgiften til en spiral, men nu hvor de har slået op, beder Johan om at få sin halvdel af pengene tilbage, da han ikke vil finansiere Karlas fremtidige knald.

4. Torben er skiftet fra en arbejdsplads med 30 ansatte til en arbejdsplads med 3 ansatte og føler sig alene på sit nye job.

5. Marie på 24 år spørger Monopolet, hvordan hun tager hul på et liv med sex og kærlighed, da hun aldrig har prøvet det før, og føler, at der er en forventning til at have en vis erfaring i hendes alder.

6. Kenneths ekskone Rikke ønsker ikke, at deres fælles teenagebørn skal have et forhold til Kenneths nye kæreste Sanne.

7. Frida ønsker egentlig at fortælle sine forældre om sin gæld, men er bange for at skuffe dem, da hun på et år har brugt et 40.000 kroners SU-lån på byture og take-away.

8. Frederik er ikke 100% sikker på sin egen seksualitet og spørger Monopolet, om han bør dele den tvivl med sin kæreste.

9. Karens svoger og svigerinde har en tendens til at medbringe deres børn til familiearrangementer, selvom børnene snotter og hoster og potentielt kan smitte andre.

10. Julies forældre har svært ved at give slip på Julie og hendes eksmand som et par, og derfor hænger der stadig familiefotos af Julie sammen med eksmanden i forældrenes hjem.

Om serien

Sara & Monopolet - podcast

407 episoder

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste