Episode
Episode28. jan 20231 T 32 min.P4

Lørdag 28. jan. 2023

Sara & Monopolet - podcast

lørdag 28. jan 20231 T 32 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt, designer Lærke Bagger og debattør Poul Madsen.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Marie bliver forgudet af halvkedelige Hans, der er verdens sødeste mand, men Marie savner sommerfuglene i maven.

2. Sus er i tvivl om, hvordan hun på den bedste måde tackler, når hendes stedsøn Lasse kommer til at kalde Sus for "mor" og efterfølgende bliver meget flov over det.

3. Lea er flyttet sammen med sin kæreste Daniel på 42 kvadratmeter, og de er uenige om, hvorvidt der er plads til Daniels store kontorstol i lejligheden.

4. Troels og Katrine troede, at de i venneparret Kasper og Emma havde fået venner for livet, men nu oplever Troels og Katrine, at de nok er blevet "slået op" med som venner.

5. Jonatans ti-årige søn har fundet letpåklædte billeder af Jonatans nye kæreste, og Jonatan ved ikke, hvor meget han bør dele med sønnen, sin kæreste og sønnens mor.

6. Klara er kommet til den erkendelse, at hun drikker for meget, men i flere af hendes vennegrupper er alkohol et centralt element, når de fester sammen.

7. Bjørn har en fetish, som er vigtig for hans sexlyst, og Bjørn er bekymret for, om hans kone er træt af, at fetishen fylder så meget i deres sexliv.

8. Anna har en stor modvilje mod at skulle vise en kæreste frem for sin familie, og Anna spørger Monopolet, om det er et tegn på, at hun ikke er klar til at have en kæreste.

9. Rikke glæder sig meget til at blive moster for første gang, men søsterens termin falder sammen med den første uge i tre år, hvor Rikke og hendes kæreste har mulighed for at tage på skiferie sammen.

10. Simon spørger Monopolet, om han bør kontakte sin tidligere date Kasper, som Simon har rodet hele internettet rundt for at finde frem, da de mistede kontakten for knap et år siden.

Om serien

Sara & Monopolet - podcast

407 episoder

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste