Episode
Episode14. jan 20231 T 35 min.P4

Lørdag 14. jan. 2023

Sara & Monopolet - podcast

lørdag 14. jan 20231 T 35 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Skuespiller og tv-vært Ibi Støving, komiker Thomas Warberg og chefredaktør Bjarne Corydon.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Marias date har spurgt hende, om hun vil med ham til tatovøren, og Maria er i tvivl, om hun skal fortælle ham om sit anstrengte forhold til tatoveringer.

2. Lars kan ikke slippe tanken om, at hans søns nye kæreste muligvis er datter af en kvinde, Lars for mange år siden slog op med på en måde, han ikke er stolt af i dag.

3. Hanne elsker at være midtpunkt i modsætning til sin mand Ole, og Hanne spørger Monopolet, hvad hun skal gøre ifm. deres kommende kobberbryllup.

4. Martin har dårlig samvittighed over, at han ikke har et forhold til sin bror William.

5. Isabella spørger Monopolet, om man må have sex med sine venners venner.

6. Caroline oplever, at hendes kæreste drejer samtalen hen på sig selv hele tiden, når hun fortæller om oplevelser fra sit liv.

7. Mathias savner sine bedsteforældre og er i tvivl, om han skal kontakte de nye ejere af det hus, bedsteforældrene boede i, for at komme ind og genopleve minderne.

8. Kirsten på 73 år overvejer at starte et hemmeligt forhold til sin yngre veninde Helle, men da Helle har en kæreste i forvejen, er Kirsten bange for at blive forelsket og såret.

9. Ingrid er ikke på Facebook, da hun for ti år siden havde en ubehagelig oplevelse, men nu opfordrer hendes nye studie alle eleverne til at melde sig ind i et Facebook-fælleskab.

10. Signe har længe været skræmt ved tanken om ægteskab, men nu har Signe pludselig fået en ide, der muligvis har fået hende på andre tanker.

Om serien

Sara & Monopolet - podcast

407 episoder

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste