Episode
Episode25. jun 20221 T 39 min.P4

Lørdag 25. jun. 2022

Sara & Monopolet - podcast

lørdag 25. jun 20221 T 39 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, molekylærbiolog Eske Willerslev og tidl. professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Simone og Jesper har kun to weekender uden arrangementer og aftaler frem til efteråret, og nu er de blevet inviteret til to familiefødselsdage, der skal foregå i deres to eneste frie weekender.

2. Mette har indledt et seksuelt forhold til sin chef, men chefen har tidligere haft et kompliceret forhold til en anden kvindelig medarbejder, der stadig er forelsket i chefen.

3. Emilie står over for at skulle vælge mellem en andelsbolig eller en enkeltbillet til Buenos Aires.

4. Martins forlovede, Sisse, ønsker sig et traditionelt bryllup, men Martin har svært ved at skulle udstille sine følelser og vil helst fejre deres kærlighed privat og diskret.

5. Laura er mor til en datter på 2 år, som de indtil nu har valgt at holde mest muligt væk fra skærme, men det skaber nogle lege-situationer, hvor Lauras datter er det eneste barn uden skærm.

6. Søren ønsker egentlig ikke selv at få børn, men nu har Sørens ekskone spurgt ham, om han vil være donor-far for hendes børn.

7. Lasse har delt alle sine dybeste hemmeligheder med sin bedste ven Asger, men Lasse er blevet i tvivl om hvorvidt Asger egentlig kan holde på hemmelighederne.

8. Ursula ønsker at skrive en bog om sin problemfyldte barndom og spørger hvor stort hendes hensyn skal være til de af hendes familiemedlemmer, der ville blive nævnt i bogen.

9. Laura er gravid og i tvivl om Lauras mors nye kæreste Bent bør få titel af "bedstefar", selvom titlen i Lauras optik egentlig tilhører en anden.

10. Emil føler, at der er et stort potentiale i forholdet til Emils date Mikkel, men Mikkel har svært ved at forpligte sig til deres relation.

Om serien

Sara & Monopolet - podcast

388 episoderP4

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste