Episode
Episode10. dec 20221 T 38 min.P4

Lørdag 10. dec. 2022

Sara & Monopolet - podcast

lørdag 10. dec 20221 T 38 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Radio- og tv-vært Anders Breinholt og tidl. professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Mette har travlt på arbejdet og vil gerne have nogle weekender på sofaen med sin kæreste, men Mettes kæreste ønsker et socialt weekendliv.

2. Rikke elsker at rejse ud og opleve verden, men ender ofte med at rejse for lånte penge, da hun er studerende.

3. Marie er i tvivl, om hun skal konfrontere en venlig børnefamilie i en anden lejlighed i opgangen pga. lugtgener fra lejligheden.

4. Lars har en date med en kvinde, der bor i Tyskland, men Lars er i tvivl, om den type langdistanceforhold har gang på jord.

5. Luna ønsker at sælge en masse af sine børns aflagte tøj, men Lunas forældre synes, at hun burde gemme det til sine søskende, hvis de får børn.

6. Maria synes, at hendes kæreste Carlos soveværelse er indrettet som en munkecelle og det nedsætter hendes sexlyst.

7. Camilles 6-årige datter har forelsket sig i en hamster, som familien har fået foræret, men Camilles kæreste viser sig at være allergisk over for hamsteren.

8. Julie drømmer om en kernefamilie, Julies kæreste drømmer om en karriere i militæret, og Julie er i tvivl, om deres fremtidsdrømme er for uforenelige.

9. Carl har i sin brandert stjålet en plakat fra værtshuset overfor sit barndomshjem, og er i tvivl om han bør aflevere den tilbage.

10. Erika er træt af bestillingslister fra sine fætre og kusiner, men er i tvivl, om hun kan melde sig ud af gaveræset og kun give gaver til sin tætte familie juleaften.

Om serien

Sara & Monopolet - podcast

407 episoder

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste