Episode
Episode24. dec 20221 T 45 min.P4

Jul med Sara & Monopolet - podcast

Sara & Monopolet - podcast

lørdag 24. dec 20221 T 45 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Podcastvært Signe Lindkvist, journalist og nyhedsvært Cecilie Beck, tidl. statsminister Helle Thorning-Schmidt, skuespiller Peter Mygind, komiker Nikolaj Stokholm og dirigent Phillip Faber.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Lasse er blevet ramt af Amors pil og er blevet forelsket i sin kollega Eva og spørger Monopolet, om han bør handle på det.

2. Kaspers kærestes allerstørste ønske i livet er at få børn, men Kasper er i tvivl, om både han selv og kloden er klar til at sætte børn i verden.

3. Sofie er i tvivl, om hun skal rette de af hendes kolleger, der konsekvent kalder hende andre navne end "Sofie".

4. Karsten tjener ikke lige så meget som sin kone Yvonne, og det har Yvonne svært ved at forlige sig med.

5. Gittes mand har i mere end 25 år haft et enormt ønske om at finde et stykke rav, og Gitte overvejer, om hun skal hjælpe skæbnen lidt på vej.

6. Lauras kæreste er kørt sur i sit arbejde, og det påvirker deres sexliv.

7. Betina har siden sine teenageår lagt makeup hver eneste dag, men føler sig falsk med makeup på og spørger, om hun fortsat bør male sit "falske ansigt" hen over sit eget.

8. Mettes far er misbruger, og Mette ved ikke, om eller hvordan hun kan fortælle til sine børn, hvad der i virkeligheden er galt med morfar.

9. Det kærlighedssøgende Wolt-bud Kim er romantisk interesseret i en medarbejder på en af de restauranter, som Kim leverer mad fra.

10. Rikkes bror Mads prioriterer ikke at deltage i børnefødselsdage hos sine nevøer og niecer.

Om serien

Sara & Monopolet - podcast

407 episoder

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste