Episode
Episode19. nov 20221 T 41 min.P4

Lørdag 19. nov. 2022

Sara & Monopolet - podcast

lørdag 19. nov 20221 T 41 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Investor Mia Wagner, komiker Nikolaj Stokholm og skuespiller Hadi Ka-koush.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Hannas kæreste Martin er blevet bidt af at lave gør-det-selv projekter i Hannas lejlighed, men Martin er stadig på begynderstadiet og Hanna er ret øm og perfektionistisk omkring sine ting.

2. Marie er chef og spørger Monopolet, om man som chef bør gå tidligt hjem fra julefrokosten på arbejdspladsen.

3. Mikkel elsker dansktop og har et brændende ønske om at dele passionen for genren med sin kæreste Anne, men Anne synes, at dansktop er frygteligt at lytte til.

4. Hanne har som 75-årig for første gang stiftet bekendtskab med dating, og er nu blevet kontaktet af Mogens, som samtidigt også dater Hannes veninde.

5. Emma bor i et meget lydt lejlighedskompleks, og har en nabo der er en meget engageret og højrøstet gamer.

6. Bjarne har for nyligt lagt flasken og stofferne på hylden og er i tvivl, om han bør fortælle sine forældre om sit tidligere misbrug, da han holdte det hemmeligt mens det stod på.

7. Stine har i flere år haft et hemmeligt forhold til sin kollega Søren, der hele tiden har haft en anden kæreste og nu skal være far.

8. Lauras mor har arbejdet med børn hele sit arbejdsliv, men Laura har svært ved at få sin mor til at passe sine to børn en sjælden gang imellem.

9. Adams kæreste Robin er afhængig af regneark og bruger flere timer hver aften på at lave beregninger på sin bærbare computer.

10. Karla og hendes veninder har en begrundet mistanke om, at deres veninde Ida ofte tilføjer lidt ekstra penge, for at tjene til sig selv, når Ida har lagt ud for vennegruppen.

Om serien

Sara & Monopolet - podcast

407 episoder

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer. Denne podcast er uden musik.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste