Episode
Episode2. apr 20222 T 55 min.P4

Lørdag 2. apr. 2022

Sara & Monopolet

lørdag 2. apr 20222 T 55 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Skuespiller Paprika Steen, forfatter Kaspar Colling Nielsen og komiker Nikolaj Stokholm.

Vært: Sara Bro.

1. Laura bor nær en sø, hvor tre børn fisker, hygger sig, men desværre også efterlader affald i naturen, og Laura er i tvivl om hun bør bryde deres "børneboble" for at få dem til at bruge områdets skraldespande.

2. Kasper har løjet sig ældre over for en pige, som han er ret forelsket i, og nu er Kasper i tvivl om han skal fortælle hende sin rigtige alder, da alder er noget hun går op i.

3. Pernille og hendes veninde har to vidt forskellige forbrug af emojis, og Pernille ved ikke om hun bør gå på kompromis i sit emoji-forbrug for at undgå misforståelser og lette deres kommunikation.

4. Ibens barn er lige startet i 0. klasse og SFO, men blandt de andre forældre er en far, der er medlem af en stor rockergruppe.

5. Winnie har for nyligt fundet ud af, at hun igennem de seneste 10 år har betalt sin vens tv-abonnement uden at vide det.

6. Michaels datter ønsker at få flere dage sammen med ham i en ny 7-7 ordning, men Michael er nervøs for, om Michaels ekskone vil tro, at det er noget han har presset datteren til.

7. Mathilde og hendes partner har meget travlt i hverdagen, og nu har Mathilde mistet lysten til sex med sin partner.

8. Martin har lavet "den forbudte" og kigget i sin kærestes mobil, og Martin har her opdaget, at kæresten har udvekslet frække billeder med andre mænd.

9. Kamilla vil gerne sælge sit tøj på nettet, men Kamillas kæreste er blevet mistænksom ovenpå en række henvendelser, som Kamilla har modtaget i den forbindelse.

10. Ullas tro har betydet gradvist mere for hende de seneste år, og derfor er Ulla i tvivl om, hvordan hun skal reagere på, at hendes datter umiddelbart ikke ønsker at blive konfirmeret.

Indhold

Om serien

Sara & Monopolet

288 episoderP4

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer.

Her finder du også arkivet for 'Mads & Monopolet'.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste