Episode
Episode4. dec 20212 T 55 min.P4

Lørdag 4. dec. 2021

Sara & Monopolet

lørdag 4. dec 20212 T 55 min.P4

Om denne episode

Monopolet: Musiker Mø, komiker Geo og skuespiller Peter Mygind.

Vært: Sara Bro.

Dilemmaliste:

1. Clara har inviteret sin familie til fødselsdagsfejring, men her en uge før har Claras bror meldt afbud på grund af arbejde.

2. Sebastian og hans kæreste arbejder i samme virksomhed, og nu overvejer hun at søge et job i virksomheden, der indirekte kan gøre hende til hans overordnede.

3. Olivia vil gerne giftes i starten af 2022, men nu er Olivias svoger og svigerinde kommet hende i forkøbet og har officielt meldt ud, at de skal giftes netop i starten af 2022.

4. Claus er gangbesværet og deltager ikke i de årlige gåture med sine venner, fordi han er i tvivl om han kan bede dem tage hensyn.

5. Dorothea foretrækker at bruge sit mellemnavn, men Dorotheas barns lærer kalder hende konsekvent hendes fornavn.

6. Erik er ved et uheld blevet fortalt en hemmelighed, og nu har Erik ved et uheld fortalt hemmeligheden videre til sin kone.

7. Inez har lånt personlige bøger af nogle foreningsmedlemmer, men efter et år har Inez stadig ikke fået hverken brugt bøgerne eller fået dem afleveret dem tilbage.

8. Birthe har en ven med "fryns" der senere er blevet til hendes kæreste, men som stadig efter et år ikke vil introducere hende til sin familie og sine venner.

9. Thomas skal til fodboldkamp i England med sin bror og fætter, men nu skal Thomas' 11-årige nevø pludselig også med.

10. Malene og hendes mand sender troligt julegaver til deres niecer og nevøer, men uden at der kommer nogle gaver den anden vej.

Indhold

Om serien

Sara & Monopolet

287 episoderP4

Sara Bro og tre store personligheder hjælper lytterne med at løse deres personlige dilemmaer.

Her finder du også arkivet for 'Mads & Monopolet'.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste