Serie3 episoderP4

Take Off Live

Jesper Bæhrenz byder på interviews og live, med de artister der er med i DR's "Min Sang til Danmark"

Alle episoder

Episodefredag 23. sep 20221 T 57 min.

Jesper Bæhrenz sender atter live fra Hotel- & Restaurantskolen i Valby - For mens Malte Ebert præsenterer sin Sang til Danmark og spiller akustisk, så giver tre elever på catering- og smørrebrødslinen deres bud på tre stykker smørrebrød med titlerne "Daisy", "Gulddreng" og "Malte Ebert" - I tilgift til de nye opskrifter fortæller Malte Ebert om at synge, ikke bare til Danmark, men også til Regenten, som har gjorde det i sangen "Kalder dem for du".

Episodefredag 16. sep 20221 T 57 min.

Jesper Bæhrenz sender live fra Hotel- & Restaurantskolen i Valby - For mens Mads Langer præsenterer sin Sang til Danmark og spiller akustisk, så giver tre kokke elever deres bud på et nyt take på tre klassiske dansk retter: Rejecocktail - Stegt flæske med persillesovs og Rødgrød med fløde - I tilgift med nye opskrifter er der også sange til Danmark fra Sanne Salomonsen og Branco.

Episodefredag 9. sep 20221 T 57 min.

Jesper Bæhrenz sender fra sangerinden Mekdes' hjem i Kolding, hvor vi får live smagsprøver fra hendes side. Der bliver også tid til at høre de tre nye bidrag til DR's "Min Sang til Danmark" fra Oh-Land, Ankerstjerne og netop Mekdes. Køkkenchefen Frederik Havn fra Cold Hand Winery i Randers, der er en en af de kommende kokkestjerner i Danmark, laver mad i Mekdes' køkken.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste