Gå til indhold

Tastaturgenveje til afspilning af lyd

 • Shift+Alt+P, mellemrum: Start/pause
 • Shift+Alt+M: Mute/Unmute
 • Shift+Alt+F: Spol 15 sekunder frem
 • Shift+Alt+R: Spol 30 sekunder tilbage
 • Shift+Alt+1–5: Sæt lydstyrke på en skala fra 1 (lav lydstyrke) til 5 (høj lydstyrke)
 • Shift+Alt+Z: Sæt afspilningshastighed til 0.8x
 • Shift+Alt+X: Sæt afspilningshastighed til 1x (normal hastighed)
 • Shift+Alt+C: Sæt afspilningshastighed til 1.25x
 • Shift+Alt+V: Sæt afspilningshastighed til 1.5x
 • Shift+Alt+B: Sæt afspilningshastighed til 2x (dobbelt hastighed)
 • Shift+Alt+↑: Udvid afspilningsvisning
 • Shift+Alt+↓: Kollaps afspilningsvisning
 • Shift+Alt+I: Åbn/luk webcam-visning
 • Shift+Alt+U: Udvid/kollaps udvidet webcam-visning
Serie4 episoder

Uhørt

Uhørt er programmet der giver dig det bedste fra ugen på P4. Sanne Nyland Christensen giver dig de mest overraskende, sjove, alvorlige og tankevækkende historier plukket fra alle P4s programmer. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk

RSS

Alle episoder

Episodelørdag 25. nov 20231 T 45 min.

I Herning får håndboldhallen gammelt gulv inden VM. I Aalborg skal teenagere droppe avisruten og tjene penge på at spille Ludo med ældre. Og i Kolding jubler en kørerlære, fordi gamle lysbilleder endelig bakker ud af teoriprøven. Sanne Nyland Christensen samler op på ugen - med stoleleg i regeringen og en kendis, som knuser isterninger. Med tænderne.

Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk

Episodelørdag 18. nov 20231 T 45 min.

Byboer dyrker smil på landet og børneagenter skal afsløre salg af sprut til mindreårige. Sådan lyder to af de mange historier du kan høre i Uhørt, hvor

Sanne Nyland Christensen samler op på ugen. Med et gratis lift til skole, en syngende Mads Skjern og krigskorrespondenten, som bruger katte som middel mod PTSD.

Episodelørdag 11. nov 20231 T 45 min.

I Herning hjælper Marie utrygge piger sikkert hjem, mens hjorte parrer sig ihjel på Bornholm. Sanne Nyland Christensen samler op på ugen med VR-brille for blinde, Gaza-grafitti og Jan Gintberg, som indrømmer en forbrydelse.

Episodelørdag 4. nov 20231 T 45 min.

Regnen truer kartoffelchipsen. Sygeplejersker lærer selvforsvar. Og børn skal lege i stedet for at konkurrere i fritiden. Sanne Nyland Christensen samler op på ugens historier med gratis bind på skoletoilettet, et kaffelåg af træflis og en kendt, som løfter op i blusen og fortæller om en hjemmelavet brystpiercing.

Du synes måske også godt om

 1. Serie4 episoder

  Cecilie og David får hver lørdag besøg af tre kendte danskere

 2. Serie4 episoder

  Hver fredag sender Jesper Bæhrenz P4's lyttere på weekend med højt humør og måske din GPS - Guilty Pleasure Sang - Jesper vil gerne vide hvilken sang du bare elsker, men er lidt flov ved du synger med på. Fortæl din GPS på sms 1212 P4JPS eller mail jesperspopshow@dr.dk

  I Bæhrenz & Andersens Rock'N'Roll Bingo Show, spiller guitaristen Søren Andersen spiller riffs, licks og soloer og kan du gætte dem alle 3 er der chance for at vinde en præmie.

 3. Serie2 episoder

  Andrew Jensen præsenterer den nyeste musik på P4

 4. Serie3 episoder

  Lotte og Knud bringer dig sikkert gennem formiddagen

 5. Serie5 episoder

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik

 6. Serie
  P4 Aften

  Underholdende historier og playlister godt suppleret af lytterne

 7. Serie4 episoder

  Dit radiofoniske klap på skulderen. Vi siger tak for i dag med god karma og masser af den bedste musik til døgnets sidste timer.

 8. Serie2 episoder

  Nyheder, vejrudsigter og gode bud på weekendunderholdning

 9. Serie1 episode

  Vært: Jesper Bæhrenz.

 10. Serie3 episoder

  "Dagen er din" er eftermiddagens gearskifte på P5. Vi kigger på dagen, der er gået og på nogle af de historier, der har præget dagens mediebillede - og så tager vi sammen en status på din dags højdepunkter. Vi ser sammen med de andre P5 lyttere ind i den aften, der venter os. En aften, hvor tiden er din egen, men hvor der også er nogle valg, der skal tages:

  Hvad skal jeg høre? Hvad skal jeg se? Hvad skal jeg spise? Her får P5 lytterne mulighed for at hjælpe hinanden. Alt sammen tilsat den gode P5-musik, du kender.

  Vært: Gitte Førby.

 11. Serie4 episoder

  Din radio leger fredag.

  Vært: Kenneth K.

 12. Serie4 episoder

  Tag tilbage til midten af 80'erne og tag med til Nordby og Danmarks første nærradio.

  Det var i 1983 at Danmarks Radio kastede sig ud på dybt vand i forsøget på at lave radio til de unge. De havde ikke særlig mange tilbud dengang, og der var ikke andre radiostationer at vælge imellem.

  Hans Otto Bisgaard, Monica Krog-Meyer, Poul-Erik Heilbuth og Hans Bülow var de fire, der startede og siden kom mange til, ikke mindst en perlerække af danske skuespillere og musikere, der optrådte i diverse roller omkring den lille radiostation. Fru Rita (Inger Hovman) var den skrappe ejer af stationen. Hun havde lavet af aftale med sin 'god ven' Laurits, Danmarks Radios generaldirektør Laurits Bindsløv, så der var samsending af Radio Ritas program 'Den rolige time' ml kl 15-16 på Danmarks Radios P3. Hans Otto og Monica (Ritas niece) var DJ's og sørgede for musikken, Poul-Erik og Hans var 'drengene', der stod for det journalistiske indhold i udsendelserne.