Live lige nu

København
 1. Morgen

 2. Episodelørdag 25. jun 20223 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 3. Episodelørdag 25. jun 20221 T 0 min.

  Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

 4. Episodelørdag 25. jun 20223 T 2 min.

  - med nyheder hver halve time fra 7.30.

  Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik.

  www.dr.dk/kbh

 5. Formiddag

 6. Episodelørdag 25. jun 20222 T 55 min.

  Monopolet: Sangerinde Lina Rafn, molekylærbiolog Eske Willerslev og tidl. professionel fodboldspiller John "Faxe" Jensen.

  Vært: Sara Bro.

  Dilemmaliste:

  1. Simone og Jesper har kun to weekender uden arrangementer og aftaler frem til efteråret, og nu er de blevet inviteret til to familiefødselsdage, der skal foregå i deres to eneste frie weekender.

  2. Mette har indledt et seksuelt forhold til sin chef, men chefen har tidligere haft et kompliceret forhold til en anden kvindelig medarbejder, der stadig er forelsket i chefen.

  3. Emilie står over for at skulle vælge mellem en andelsbolig eller en enkeltbillet til Buenos Aires.

  4. Martins forlovede, Sisse, ønsker sig et traditionelt bryllup, men Martin har svært ved at skulle udstille sine følelser og vil helst fejre deres kærlighed privat og diskret.

  5. Laura er mor til en datter på 2 år, som de indtil nu har valgt at holde mest muligt væk fra skærme, men det skaber nogle lege-situationer, hvor Lauras datter er det eneste barn uden skærm.

  6. Søren ønsker egentlig ikke selv at få børn, men nu har Sørens ekskone spurgt ham, om han vil være donor-far for hendes børn.

  7. Lasse har delt alle sine dybeste hemmeligheder med sin bedste ven Asger, men Lasse er blevet i tvivl om hvorvidt Asger egentlig kan holde på hemmelighederne.

  8. Ursula ønsker at skrive en bog om sin problemfyldte barndom og spørger hvor stort hendes hensyn skal være til de af hendes familiemedlemmer, der ville blive nævnt i bogen.

  9. Laura er gravid og i tvivl om Lauras mors nye kæreste Bent bør få titel af "bedstefar", selvom titlen i Lauras optik egentlig tilhører en anden.

  10. Emil føler, at der er et stort potentiale i forholdet til Emils date Mikkel, men Mikkel har svært ved at forpligte sig til deres relation.

 7. Eftermiddag

 8. Episodelørdag 25. jun 202215 min.

  Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

 9. Episodelørdag 25. jun 20221 T 48 min.

  Vi skal blande os, når naboen får bank af sin partner. Og lokke udenlandske turister med tilbud om klimavenlig ferie. Regeringen har store planer - ligesom studenten Tobias og danske veganere, der kalder det en menneskeret at få serveret humus og grønne dunser i børnehaven. Det og meget mere i Uhørt, hvor du også kan høre en tv-vært prale, Liam fra 2.b bande og en dansk cykelrytter fortælle, hvorfor en uddannelse som tømrer er et godt redskab i sadlen. Du kan tippe Uhørt om noget du synes fortjener et genhør på uhort@dr.dk

  Vært: Sanne Nyland Christensen.

 10. Episodelørdag 25. jun 20222 T 0 min.

  Sofie Gråbøl - Skuespiller siden hun var 17 og med et gennembrud i filmen 'Barndommens gade'. Serier som 'Nikolaj og Julie' og 'Forbrydelsen' har gjort hende til folkeeje, og nu gør hun det igen i serien 'Dag og Nat' på TV2, hvor hun spiller travl jordemoder.

  Ditte Giese - Journalist med en fortid på Politiken, men også forfatter til f.eks. '90'er bogen - historier fra det sjove årti'. Har lavet podcast om sin kræftsygdom, og nu også en bog i forlængelse af sin skilsmisse. 'Ulige uger' kom for tre uger siden.

  Tobias Hansen - En kendt stemme når der er 'LIGA' i radioen, og et kendt ansigt når der er 'Sportsmagasinet' på DR1. Har en forkærlighed for skisport, cykling og Frankrig, og det sidste får han brug for, når han skal dække årets Tour de France.

 11. Episodelørdag 25. jun 20222 T 0 min.

  Gør klar til en lørdag festaften, med masser af Funk og Disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget.

  Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

 12. Aften

 13. Episodelørdag 25. jun 20223 T 0 min.

  Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte, og du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske.

  Vært: Anders Bisgaard.

  www.dr.dk/lyd/p4

 14. Episodelørdag 25. jun 20223 T 2 min.

  Vært: Britt Berglund.

  www.dr.dk/lyd/p4

 15. Nat

 16. Episodesøndag 26. jun 20224 T 55 min.
  P4 Natradio
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste