Episode
Episode2. sep 20211 T 57 min.P6 BEAT

Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner

DJ Brevets program

torsdag 2. sep 20211 T 57 min.P6 BEAT

Om denne episode

Shamhat har en stor fugl der flakser i Shamhats hjerte som handler om at Shamhat er forelsket i "Rejepersonen", så det kører vi noget med, imens vi forener Berthelsen-klanen, Ole "Inde på gamle torv" Berthelsen og Kresten "Hockey og rock" Berthelsen, far og søn, endelig -- det måtte ske! Asså hva mere vil I have, det er jo rimelig tight og giver ingen mening (som sådan) men var du alligevel ikke på vej over i seng til noget "Bed jammin" med Lee Scratch Perry ??? I så fald tænd og sluk, tænd og sluk, vi høres ved i næste uge.

Indhold

Om serien

DJ Brevets program

10 episoderP6 BEAT

Den ugentlige scrapbog af lyttere og musik. Ring ind på 4266 8029 og vær med når DJ Brevet og programmets to mixenører ruller både slumretæpper og festmåtter ud. Du kan bare lægge dig hvor du vil. Fortælle os hvad der rører sig. Stille nogle spørgsmål. De ringer, vi ringer. Alle ringer. Musikken spiller.

Alle episoder i serien

Episode14. okt 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 14. okt 20211 T 57 min.

I en særligt særlig og sær udgave af programmet hører vi et helt album, som handler om at være ung i et samfund. Kan du relatere?? Det er der flere lyttere, der kan, og vi hører beretninger fra både et dansk slagteri og feriepardiset Mallorca. Som enhver forbilledlig torsdag i Rocktober rammes de mange livslektioner ind af bl.a. boomerrock, muslimsk metal og ugens Rock-Top-3, som har en ny nummer 1!

Episode7. okt 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 7. okt 20211 T 57 min.

Det er blevet RoCkToBeR og derfor står menuen på rockmusik af alle slags. Vi hører fra en rockspert, kommer i gameboy-rockskole og lancerer programmets helt egen RockTopTre, der kommer til at køre hele måneden. Hvilke tre numre skal ligge på 'toppen? Hvad er rock for dig? Skriv dit rocksvar eller rocklytterønske til djbrevet@dr.dk eller ring ind til programmet i næste uge.

Episode30. sep 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 30. sep 20211 T 57 min.

Lytter Splash Chang smører cykelkæden, så det hele kører glat, før det bliver koldt og mørkt i Rocktober. Vi hører nogle hurtige numre, vi hører nogle langsomme numre, og vi hører nogle hurtige numre langsomt. Flere lytterindspark fra bl.a. Tinnitus Lover, Den Lokale Koreograf, Allan fra Nik & Jay, Ch/Kristoffer, Johnny og Shamhat. Smør din metaforiske kæde og fald ind i vores gear. Rocksperter melder sig, tak, på djbrevet@dr.dk.

Episode23. sep 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 23. sep 20211 T 57 min.

Hvem vil ikke gerne være kat? Følelser - for mange eller for få? Hvad er den mest lindrende musik mod en hjernerystelse? DJ Brevet og Mixi kommer omkring det hele med hjælp fra musikken og lytterne. Vi hører både fra Viceværten, Hr. Reje og Skyggetanten og ender et lindrende sted i skyggen af et gammelt palmetræ. Ingen ringer hvis man slukker telefonen.

Episode16. sep 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 16. sep 20211 T 57 min.

DJ Brevet vrider det sidste ud af sensommeren i en blanding af nostalgi og bekymringer om den mørkere, koldere fremtid. Med lytterindspark fra bunden af Kattegat såvel som den svenske skærgård, får vi både indisk breakbeat og skånsk violin-reggae. Lytter Søren ringer ind og beretter om en frisbeat, der kan spille musik, og lytter Tinitus Lover slår rekorden i at holde en tone længst tid (22 sekunder - slå den!). Man kan altid udskyde efteråret, også livets efterår.

Episode9. sep 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 9. sep 20211 T 57 min.

DJ Brevet er blevet almindeligt syg med snotnæse og hovedpine og feberture, ja av av, det er en værre historie, men jeg har det så dårligt. Aftenens program afvikles under tæpperne i studiets sofa. Vi hører musik om at være syg og langsomt, lige så langsomt, pibler det ind med forslag til musikalsk medicin. Men hvad skal man stille op? Er kys og kram farligt eller er kærligheden i virkeligheden dét der gør dig rask?

Episode2. sep 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 2. sep 20211 T 57 min.

Shamhat har en stor fugl der flakser i Shamhats hjerte som handler om at Shamhat er forelsket i "Rejepersonen", så det kører vi noget med, imens vi forener Berthelsen-klanen, Ole "Inde på gamle torv" Berthelsen og Kresten "Hockey og rock" Berthelsen, far og søn, endelig -- det måtte ske! Asså hva mere vil I have, det er jo rimelig tight og giver ingen mening (som sådan) men var du alligevel ikke på vej over i seng til noget "Bed jammin" med Lee Scratch Perry ??? I så fald tænd og sluk, tænd og sluk, vi høres ved i næste uge.

Episode26. aug 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 26. aug 20211 T 57 min.

Kan du huske Herman, altså kagen ... Herman-kagen? Det var sådan en kædebrevskage der kørte ihvertfald tilbage engang i 90'erne. I dagens udgave af DJ Brevets program kan du lære Eartha Kitt at kende, kendt som Catwoman, kendt for at sige sandheden om krig til præsidentfruen så hun begyndte at græde og således ødelægge sin karriere. Sådan er vi som en stor Herman-kage, fyldte med bakterier: de musikalske venner i DJ Brevets program. Vi ses i næste uge.

Episode19. aug 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 19. aug 20211 T 57 min.

DJ Brevets program er et fluepapir, et akvarie; de fisk der svømmer med os er ligesom dig: de ved ikke hvad der sker. Vi hører fra viceværten fra Frederiksberg, Jascha, HippieMads, kodenavn Pia, Ruben, Jeppe og Stinus. Vi har fundet et sted. Vi kan gøre hvad vi vil. Og det vi vil er ... ... ... måske at få verden til at holde op med at brænde??!?? Spøgelser?????? Dyrehavsbakken ???!??!?? Spøgelset??? Vi er tilbage i næste uge. Den eneste stemme der mangler er din.

Episode12. aug 20211 T 57 min.
Episodetorsdag 12. aug 20211 T 57 min.

Lyt med når DJ Brevet og programmets tekniker, "mixenøren", åbner telefonerne og skaber et blæsevejr af sax. Vi hører fra en lytter på flugt fra en jazzfest i hjemmet. En anden lytter ringer ind fra sejltur med far. På næste torsdag er der igen DJ Brevets program. Vi tager imod opkald og SMS live på 4266 8029. Udenfor sendetid kan du lægge beskeder på telefonsvareren og sende SMS'er til programmet. Vi glæder os til at høre fra dig og på genhør på torsdag kl. 19.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste