Serie10 episoderP6 BEAT

Musiklivet med Carsten Holm

Vært: Carsten Holm.

RSS

Alle episoder

Episodemandag 28. nov 20221 T 55 min.

Vi fortæller om endages festivalen KIM Kalas, der foregår på lørdag på Turkis i Aarhus. Arrangørerne fra Kvinder i Musik, er med i studiet, for at fortælle om arbejdet med festivalen, der skal sætte fokus på underrepræsentationen af kvinder, queer, non-binære og transkønnede kunstnere i den danske musikbranche. Nogle af navnene, der er på programmet, er Lydmor, Reveal Party og Alpas Ave.

Vi tager også lytterne med til spillestedet Dexter i Odense, hvor musikbooker Nicky Bladt viser os rundt og fortæller om Dexter som musikcafe, samarbejdet med det noget større spillested Posten og musikprofilen på det lille spillested, der tidligere var en udpræget jazz-sted.

Vært: Carsten Holm.

Produktion: Johanne Nedergaard.

Medvirkende: Gry Coling Ebbesen og Nicky Bladt.

Episodemandag 21. nov 20221 T 55 min.
Episodemandag 14. nov 20221 T 55 min.
Episodemandag 7. nov 20221 T 55 min.
Episodelørdag 6. aug 20221 T 57 min.

I denne episode møder du Jannie Overgaard Lauridsen. Hun er driftschef på spillestedet Train i Aarhus og afvikler koncerter på nogle af landets største festivaler. Hun var med til at orkestrere Velvet Volumes første stormomsuste år, halvvejs som manager, har haft ansvaret for en King Diamond europaturne for få år tilbage og kender alt til 'De Sorte T-shirts', der ustandseligt knokler uden skelen til et søvnbarometer.

Episodelørdag 30. jul 20221 T 57 min.

I denne episode møder du Annette Wigandt. Hun er i dag publisist med sit eget firma, hvor hun arbejder med kommunikation og storytelling for bands og events. Det kommer til at handle om, at arbejde med internationale artistet i 80'erne og 90'erne, hvor luksushoteller og dyre middage var en del af arbejdsdagen og om at komme igennem musikbranchens store krise.

Episodelørdag 23. jul 20221 T 57 min.

I denne episode møder du Anderz 'Gearbox' Nielsen. Han er koncertbooker igennem sit firma 'Gearbox' og har været det siden engang i 80'erne. Dengang hvor punken tog fat i ham, med en opvækst 'som den eneste punk i Jelling' og efter at han bosatte sig i Albertslund, tog han og vennerne hellere til Aarhus for at høre punk - end i København, der var for elitært.

Episodelørdag 16. jul 20221 T 57 min.

I denne episode møder du Mia Fuglsang Holm. Hun er event- og driftskoordinator på et større gods på Fyn og har indtil foråret 2022 været leder på spillestedet Radar i Aarhus. Det kommer til at handle om frivillighed, punk og forsvinde fra musikkens verden, for at finde ud af - at det nærmest er den altafgørende nerve som hun ikke har vendt ryggen siden.

Episodelørdag 9. jul 20221 T 57 min.

I denne episode møder du Ulrik Ørum-Petersen, der er direktør for festivalen Heartland. Det kommer til at handle om entrepreneur-skab, at være en del af musikscenen i Danmark i de omskiftelige 00'ere og om at kaste sig ind i en tur-bus med Bob Marleys band The Wailers og vende tilbage til verden, 14 dage efter, som et andet menneske.

Episodelørdag 2. jul 20221 T 57 min.

I denne episode møder du Jakob Sørensen, der er direktør for musikselskabet The Bank i København og som arbejder med navne som The Minds of 99, Pete Sommer, Stine Bramsen og Zar Paulo. Det kommer til at handle om at følge sine drømme om at leve af at lave radio og få de drømme bristet - og efterfølgende finde en anden vej at, nærmest ved et tilfælde - en vej, han ikke er afviget fra.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste