Episode
Episode30. jan 20215 T 45 min.P6 BEAT

Arctic Monkeys

P6 BEAT elsker

lørdag 30. jan 20215 T 45 min.P6 BEAT

Om denne episode

Seks timer om bandet fra Sheffield, der albumdebuterede i 2006 og siden har nået guitarrockstjernestatus med 6 albums i bagagen. P6 BEAT elsker Arctic Monkeys giver dig en solid portion kærlighed til et af Englands største bands i nyere tid og historien om de unge mænd fra Sheffield med fedtet halvlangt hår og polo-kraverne oppe om ørerne, der siden udviklede sig til et af verdens mest stilsikre rockbands, som stadig får nye fans med hver udgivelse, og her i januar kan fejre 15-året for deres debut.

I albumtimen kan du høre hele historien om bandets album 'AM', og programmet afsluttes som altid med P6 BEAT-lytternes Arctic Monkeys top 10.

Værter: Goodluck Casper og Robert Haugsted.

Medvirkende: Søren Andersen, Anja Pihl Overby, David Brorson Fich, Niels 'Fez' Pedersen, Martin Rehof og Tobias Kippenberger.

Indhold

Om serien

P6 BEAT elsker

56 episoderP6 BEAT

Vi tager de helt store kunstnere og bands under kærlig, seriøs og musikalsk behandling. I seks timer dyrker vi hele deres karriere, afliver de store myter og deler røverhistorier og anekdoter med dig. Både fra lytterne og fra gæsterne i studiet.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste