Episode
Episode3. apr 20221 T 57 min.P6 BEAT

Søndag 3. apr. 2022

Verdenssituationen

søndag 3. apr 20221 T 57 min.P6 BEAT

Om denne episode

For et års tid siden hoppede jeg ned i kaninhullet sammen med Torben Sangild. Det var for at blive klogere på dem, der lever i en parallel verden, og ikke køber ind på den virkelighed, som de fleste af os tager for givet. Nu er Torben med igen, for noget tyder på, at mange af dem, som ikke tror på den officielle fortælling om corona-pandemien, heller ikke har tillid til de vestelige medieres fremstilling af krigen i Ukraine. Hvor finder de alternative fortællinger om verdens gang deres næring? Afviser folk i de her miljøer per refleks den gængse udlægning af alle betydningsfulde begivenheder? - eller er det en forsimpling?

Torben har i flere år interesseret sig for konspirationsteorier - og ikke mindst det psykologiske aspekt af dem. En interesse han bl.a. udlever i podcastserien: Et åbent sind?. Hvad er der sket i kaninhullet, siden vi var det der sidst? Det bliver du klogere på i dag.

Vært: Henrik Aagaard.

Indhold

  • TitelTid
  • Hurts To Love med Beach House00:08
  • What's Going On med Marvin Gaye05:31
  • Forty Six & 2 med TOOL11:08
Om serien

Verdenssituationen

23 episoderP6 BEAT

I Verdenssituationen på P6 BEAT betragter vi vores klode fra et helikoptervindue, når vi spejder efter tendenser og nye retninger i samfundsudviklingen.

Vidende gæster udlægger teksten inden for deres felt og kommer med deres bud på verdenssituationen.

Du bliver klogere på verden omkring dig, og du gør det til tonerne af den musik, du kun finder på P6 BEAT.

Vært: Henrik Aagaard.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste