Episode
Episode8. maj 20221 T 57 min.P6 BEAT

Søndag 8. maj 2022

Verdenssituationen

søndag 8. maj 20221 T 57 min.P6 BEAT

Om denne episode

Inden for en overskuelig fremtid vil Indien overhale Kina, som det mest folkerige land i verden. Økonomien buldrer også frem med en voksende middelklasse til følge.

Premierminister Narendra Modi har netop gæstet Danmark og flere andre europæiske lande, ikke mindst, for at indgå strategiske partnerskaber og handelsaftaler på det grønne område. Men hvor ser inderne egentlig deres naturlige plads i verdens hakkeorden? - og hvilke forventninger giver den øget velstand til fremtiden blandt inderne? Kan man tale om en egentlig national selvforståelse i et land med en så stor og sammensat befolkning?

Thomas Sehested er tidligere direktør for Det Dansk Kulturinstitut i Indien og driver nu rådgivningsvirksomheden Hobson-Jobson, der også har sit afsæt i landet. Han er om nogen, manden der kan gøre os klogere på landet, som alle kender, uden måske i virkeligheden at kende så meget til.

Vært: Henrik Aagaard.

Indhold

Om serien

Verdenssituationen

18 episoderP6 BEAT

I Verdenssituationen på P6 BEAT betragter vi vores klode fra et helikoptervindue, når vi spejder efter tendenser og nye retninger i samfundsudviklingen.

Vidende gæster udlægger teksten inden for deres felt og kommer med deres bud på verdenssituationen.

Du bliver klogere på verden omkring dig, og du gør det til tonerne af den musik, du kun finder på P6 BEAT.

Vært: Henrik Aagaard.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste