Episode
Episode2. okt 20166 T 38 min.P7 MIX

Teen Stars - Top 70

P7 MIX Maraton - podcast

søndag 2. okt 20166 T 38 min.P7 MIX

Om denne episode

7 timer om pophistoriens største, bedste og mest bemærkelsesværdige teenagestjerner. Fra Janet Jackson til Justin Bieber - vi holder det poppet og fuld af de helt store følelser. Sendt i anledning af Justin Biebers koncert i Parken, København d. 2/10-16.

Værter: Sandie Westh og Mathias Buch Jensen.

Indhold

Om serien

P7 MIX Maraton - podcast

11 episoderP7 MIX

P7 MIX Maraton er 100 % ufortyndet musikbegejstring og -formidling, som du ikke finder andre steder.

Det er her, vi graver endnu dybere og på syv timer kommer hele vejen rundt om en kunstner eller et emne. Vi spiller hits, glemte perler, B-sider og remixes, lytter til musikalske inspirationskilder, har gæster i studiet og fortæller fantastiske historier om kunstneren.

P7 MIX har tidligere sendt maratons om blandt andre Michael Jackson, Thomas Helmig, Whitney Houston, TV-2, Depeche Mode og George Michael.

RSS

Alle episoder i serien

Episodesøndag 3. nov 20193 T 52 min.

Vi giver jer 4 timer om Danmarks mest farverige og energiske popband Alphabeat. Mød Anders, Stine, Anders, Troels, Anders og Rasmus. Hør alle hitsne og få hele historien om gymnasiebandet fra Silkeborg, der blev popstjerner i London, gik hver til sit. Og som nu endelig er tilbage, stærkere end nogensinde før.

Værter: Christine Milton og Mikkel Bagger.

Episodesøndag 29. sep 20193 T 51 min.

Vært: Sandie Westh.

Episodesøndag 28. jul 20193 T 51 min.

Fire timers P7 MIX Maraton om Ed Sheeran. Få historien om hvordan Ed Sheeran er gået fra fattig gademusikant til én af vor tids største superstjerner. Hør bl.a. Ed selv fortælle om sin kærlighed til Danmark og hør hvad de danske fans elsker ved Ed Sheeran.

Værter: Christina Bjørn og Mikkel Bagger.

Episodesøndag 26. maj 20193 T 51 min.

Fire timers P7 MIX Maraton om Spice Girls. Vi fortæller historien om verdens største pigegruppe nogensinde, vi hører alle hitsene og har bl.a. besøg af ekspert Elise Ligaard og dedikerede Spice Girls fans som Fallulah, Mathias Helt og Stine Bramsen.

Værter: Christine Milton og Sandie Westh.

Episodetirsdag 2. jan 20183 T 51 min.

4 timer med det allerbedste fra poppens verden i år - tendenser, hits og bare masser af god musik.

Værter: Jonas Gülstorff og Christine Milton.

Episodesøndag 12. nov 20173 T 48 min.

4 timer om det store popikon fra Nashville og alle hendes hits, historierne bag musikken, rigelige mængder nørderi - og selvfølgelig en kæmpe fest! Værter: Sandie Westh og Mikkel Bagger.

Episodesøndag 26. mar 20173 T 45 min.

Mine damer og herrer - Velkommen til X Factor Maraton! I 10 år har familien Danmark været tryllebundet af X Factor. Vi varmer op til årets finale ved at give dig højdepunkter og historier fra dommere, deltagere og værter gennem de sidste 10 sæsoner. Lytterne er med til at kåre de bedste og mest bevægende X Factor-øjeblikke. Værter: Signe Muusmann og Mikkel Bagger.

Episodemandag 2. jan 20173 T 47 min.

Niels Fez Pedersen er vært og får undervejs besøg af fans og eksperter, der hjælper med at tegne et portræt af stjernen, vi mistede i julen 2016. Du får Milling og Molbechs radiofilm om George Michaels karriere, og det hele rundes af med en Top 10 sammensat ud fra alle de mange ønsker på George Michael- og Wham-sange, som P7 MIX har modtaget i dagene efter George Michaels alt for tidlige bortgang.

Vært: Niels Fez Pedersen.

Episodesøndag 2. okt 20166 T 38 min.

7 timer om pophistoriens største, bedste og mest bemærkelsesværdige teenagestjerner. Fra Janet Jackson til Justin Bieber - vi holder det poppet og fuld af de helt store følelser. Sendt i anledning af Justin Biebers koncert i Parken, København d. 2/10-16.

Værter: Sandie Westh og Mathias Buch Jensen.

Episodesøndag 7. aug 20166 T 46 min.

Vi giver dig 7 timer om Sting og The Police sendt i anledning af Stings to koncerter i Danmark. Fra verdensberømmelse med The Police til Stings status som solo-stjerne, musikalsk politisk aktivisme i 1980'erne, hans kompromisløse evne til at blande genrer og til hans afsmitning på dansk musik. Værter: Mathias Buch Jensen og Niels Pedersen.

Episodesøndag 10. jul 20166 T 43 min.

Vi giver dig syv timer om Coldplay - bandet, der gang på gang formår at samle tusindvis af fans omkring deres storslåede musik og skabe det helt store fællesskab. Vi dykker ned i sangene og historierne bag en af de seneste 15 års mest populære grupper, og der er selvfølgelig masser af hits og musikhistorier, gæster og jer, lytternes, bedste oplevelser med Chris Martin & co. Værter: Sandie Westh og Mathias Buch Jensen.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste