Episode
Episode30. jan 20211 T 57 min.P8 JAZZ

Nu med sindssygt mange lydeffekter

Vistis vinyler

lørdag 30. jan 20211 T 57 min.P8 JAZZ

Om denne episode

Kortene på bordet: Jonas Visti har fået en ny effektmaskine til sin vokal, og det kan høres allerede fra udsendelsens start, hvor han ikke kan holde fokus på hvad programmet egentlig handler om.

Men når nyhedsværdien har lagt sig, så bliver der altså spillet brandvarm dansemusik fra algeriet, congolesisk rumba og super hemmelig musik fra Guadeloupe.

Udover det har en god ven af programmet Thøger Dixgaard udlånt to af sine skarpeste library plader, som vi kan forsøde øregangene med.

Og ja, så sker der sgu også det kontroversielle at reggae musikken for første og nok også eneste gang bliver præsenteret i dagens program.

Men det er lavet af Nina Simone, så det lyder skide godt - bare rolig min gode ven.

Til syvende og sidst skal det jo også oplyses at Jonas Visti dykker ned i et hammer aktuelt og spændende spørgsmål, der optager rigtig mange danskere for tiden, nemlig om coronavirussen overhovedet findes!

Indhold

  • TitelTid
  • Segura Na Cintura Dela (O Gavião) med Golden Boys01:23
  • Vidhaata - Udi Baba med Asha Bhosle04:37
  • Nou pas bouger med Salif Keita10:12
Om serien

Vistis vinyler

130 episoderP8 JAZZ

Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger.

Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste