Episode
Episode6. feb 20211 T 56 min.P8 JAZZ

Nu med nye dumme introer

Vistis vinyler

lørdag 6. feb 20211 T 56 min.P8 JAZZ

Om denne episode

Ja, der går næsten rollespil i den når introerne til de to timer bliver rullet ud.

Den nye effektmaskine der blev lanceret i sidste uge, rumsterer nemlig stadig i programmet, og Jonas Visti har i det hele taget svært ved at holde fingrene fra den store lysende humørknap, der er i radiostudiet for tiden.

Men se nu bare bort fra det, min kammerat, for vi skal både høre fantastisk musik fra Storbritannien, Mali, Tyskland, Indien, Nigeria, USA, Brasilien og jeg skal komme efter dig, skal jeg!

Udover det skal vi høre en meget lidt sand - dog meget spændende - historie om en indisk prinsesse der synger en hvis legemesdel ud af buksen.

Det bliver henrivende, vildt og faktisk også en smule genkendeligt, da vi også skal høre et svensk/amerikansk lommemix, som den trofaste lytter af programmet har hørt før.

Nu kunne jeg egentlig godt stoppe med programbeskrivelsen, men fortsætter bare lige lidt fordi jeg kan.. Det bliver fedt! Glæd dig!

Indhold

  • TitelTid
  • Villa Mariana (De Tarde) med Azymuth00:53
  • Bahis de todas as contas med Gal Costa01:20
  • Cosa nostra med Erlon Chaves05:03
Om serien

Vistis vinyler

126 episoderP8 JAZZ

Det bliver vildt, funky og varmt, når først pladespillerne kommer i omdrejninger.

Vært og dj Jonas Visti børster støvet af vinylerne, som han har rejst rundt i verden for at finde. Alt fra afrikansk highlife til den brasilianske samba og populærmusik. Hver uge fortæller en gæste-dj om sit forhold til plader og sine yndlingsmix.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste