Live lige nu

Programmer

Alle programmer

Serie178 episoder

Programmet der udelukkende spiller musik fra et af de bedste årtier overhovedet.

Vi ser tilbage på det digitale årti, der gav os alt fra MP3-formatet til New Yorker-bølgen, Boogie-tv, indiens opblomstring, electrorocken, grime, numetal og emorock!

Hver uge får programmet besøg af en musikalsk gæst, der tager sine favoritter og guilty pleasures med fra verdens smukkeste årti.

Vært: Mads Gundersen.

Der er gået sport i at sige noget vanvittigt for at få omtale og blive hørt! Det vil Adnan og Sofie tage 1 til 1 bogstaveligt og sætte handling bag ordene.

P7 MIX præsenterer en julekalender med 24 historier af de musikere, der prægede 10'erne.

24 låger, 24 lysende stjerner, udvalgt og fortalt af Niels Fez Pedersen.

Bliv klogere på udtryk fra musikkens verden - et udtryk for hvert afsnit.

Serie1 episode

3. halvleg sender fra 14-16 de søndage, hvor LIGA ikke sender.

I 3. halvleg vil vært Nanna Nørregaard tage dig med i omklædningsrummet, backstage med musikere, og ind hos de danskere, der har en god historie om deres egen personlige version af 3. halvleg. For ingen har nogensinde tabt 3. halvleg.

Serie35 episoder

365 på P6 BEAT er listen med de bedste sange på P6 BEAT. Alle værter på P6 BEAT har udvalgt og bestemt listen. Hver dag. En ny sang. Frem mod år 2020.

I radioprogrammet "365 på P6 BEAT" kan du hver uge høre de nyeste syv sange på listen.

Serie28 episoder

365 på P7 MIX er listen med de bedste sange på P7 MIX. Alle værter på P7 MIX har udvalgt og bestemt listen. Hver dag. En ny sang. Frem mod år 2020.

I radioprogrammet "365 på P7 MIX" kan du hver uge høre de nyeste syv sange på listen.

Serie24 episoder

Mød 24 forskellige grønlændere fra forskellige steder i både Grønland og Verden. I Nuuk møder man alle. Der er et virvar af gammel og ny kultur, og sprog, der overhovedet ikke ligner hinanden. Alt sammen i et sted. Alt sammen blandt 16.000 mennesker.

Tilrettelæggelse: Emil Rothstein-Christensen og Mikkel Rönnau.

Redaktør: Louise Witt-Hansen.

Serie127 episoder

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Serie25 episoder

Programmet, hvor du sammen med vært Charlotte Mørck dyrker singlepladerne fra storhedstiden - især fra 60'erne til 80'erne.

Serie5 episoder

80'er Fortællingen giver dig historierne om de kunstnere der oplevede 80'erne helt tæt på. Et slags portræt program som udelukkende fokuserer på et bestemt årti i gæstens liv, nemlig 80'erne. Et årti som på alle måder var skelsættende, og som i særdeleshed var det for programmets gæster.

Vært: Julie Bundgaard.

Produceret for DR af MorLillen Rocks!

Povlsen & Holm hylder 90'ernes helte og de danske tyggegummipop bands. Aqua var størst men ikke først, her får du historien om de bands der også dominerede tyggegummipoppen, dem hvis historie har stået i skyggen, dem hvis historie måske først kommer ud nu i denne podcast serie. Historier fra en genre der aldrig blev fin nok, selvom den var utrolig populær og stadig er det.

Serie106 episoder

I en tid hvor den ultimative musikfrihed findes i streamingtjenesterne, tager vi i dette program et nostalgisk genlyt med fortidens popfix, i form af Danmarks mest populære opsamlings-CD.

Din vært Mads Gundersen guider dig gennem alle numrene og udveksler meninger og annekdoter med dagens gæst én CD ad gangen.

Serie21 episoder

Akkompagneret af klodens roligste og fløjlsbløde aftentoner, tager Jonas Visti dig med på en rejse til fordybelsens land, Aftenland.

Vært: Jonas Visti.

www.dr.dk/p8jazz

Serie28 episoder

Museum for ørerne.

Cæcilie Iburg Printzlau og Valdemar Meersohn Stauning tager dig med rundt på landets museer. Hver uge et nyt museum, tre særlige genstande og tre stykker håndplukket musik.

Mikael Simpson rejser videre ind i "Al den Jazz" på P8 Jazz. Med sig har han en kop kaffe, sin nysgerrighed og en rejseledsager. Simpson giver dig "Al den jazz", du ikke vidste, at du kunne rumme.

Produceret for DR af Munck Studios København.

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste