Live lige nu

  • København
  • København

Programmer

Programserier

Serie26 episoder

Hver lørdag får Esben Kjær besøg af skiftende gæster, der giver ugens nyheder med grovfilen og sætter dem i et skarpt og ofte satirisk lys.

Serie9 episoder

Hør Debatten fra DR2 som podcast. Danmarks stærkeste stemmer diskuterer tidens sværeste beslutninger, mens du slår græs. Vært: Clement Kjersgaard

Serie8 episoder

Hvad optager danskerne, og hvad får os til tasterne i vrede- og glædesudbrud?

Hvad betyder ord - og hvad ligger bag dem? Ville man sige det samme til folk, hvis man stod ansigt til ansigt?

Kan vi samle Danmark om et debatkodeks?

Det spørger vi en række danskere - kendte og helt almindelige - om i denne programserie.

Serie13 episoder

Detektor konfronterer hver uge politikere, medier og andre magthavere med fejl og falske påstande i den offentlige debat.

Vært: Adina Ren.

Serie6 episoder

Der bor omkring 130 dømte og udviste personer på Udrejsecenter Kærshovedgård i Midtjylland. Regeringen prøver at finde et nyt sted til udrejsecenteret, men ingen i Danmark vil have dem som deres nye naboer. Journalist Andrea Dragsdahl flytter ind ved siden af Kærshovedgård for at undersøge, hvem de 130 personer er, og hvor farlige de er.

Idé og tilrettelæggelse: Andrea Dragsdahl, Andreas Østergaard og Ole Fugl.

Klip og mix: Ole Fugl.

Redaktør: Andreas Østergaard.

Serie3 episoder

I studiet: Knud Lind og Louise Deruginsky.

www.dr.dk/formiddag

Serie25 episoder

"Følg Pengene" går kritisk og nysgerrigt i kødet på ugens store erhvervshistorier fra ind- og udland. En af Danmarks mest vidende erhvervsjournalister Mette Simonsen er vært og tager dig med ind bag magtens kulisser. Bliv klogere på de ofte komplicerede sammenhænge og beslutninger lige fra fabrikshallen til bestyrelseslokalet, der er med til at definere rammerne i din dagligdag.

Serie597 episoder

DR's nyhedspodcast.

Tidens største og vigtigste nyhedshistorier.

Få et unikt indblik i én aktuel historie, få den fortalt fra starten og få besvaret de spørgsmål, du ikke anede, du ønskede svar på. Alle hverdage - fra klokken 03:00.

Serie3 episoder

- fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag.

Stå op med Liva Manghezi, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

Hvad er de store historier, tendenser og udviklinger i verden? Det diskuterer og analyserer Clement Kjersgaard med et panel af danske og internationale gæster.

Serie43 episoder

Kapitalisterne er DR's ugentlige investeringspodcast, hvor Andrew Moyo har besøg af Jakob Ambrosius Garff og Oskar Bernhardtsen til en gennemgang af de bedste investeringer fra ugen, der gik.

Vært: Andrew Moyo.

Gæster: Jakob Ambrosius Garff, ansat ved dagbladet Børsen, og Oskar Bernhardtsen, ansat ved Saxo Bank. De optræder i denne podcast som privatpersoner.

Redaktør: Karen Albertsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Serie11 episoder

Lev med det er fortællinger fra roadtrip rundt i Danmark.

Vi træder ud af studiet i DR Byen og taler med rigtige mennesker der lever med rigtige problemer. Vi møder minkavlere, som fortæller om døde dyr på gårdspladser. Vi møder børn og voksne, som har spist kød fra forgiftede køer. Vi møder landmænd, der kæmper for deres marker. Og vi møder politikere, der træffer de beslutninger, som alle andre skal leve med.

Produceret af: Laura Overgaard Sørensen og Gitte Hansen.

Redaktør: Amanda Heiberg Boberg.

Lyd: Steen Svendsen.

Serie4 episoder

Tre markante meningsdannere vender store og små dilemmaer og paradokser fra ugen der gik. Her er der både plads til de skarpe debatter og de humoristiske meningsudvekslinger.

Serie3 episoder

Døde mink, slettede sms'er og en siddende statsminister i vidneskranken. Minkkommissionen kører og skal inden maj opklare, hvornår den socialdemokratiske regering vidste, at det ikke var lovligt at beordre samtlige mink slået ned. Mink i maskinen følger kommissionen, som afhøringerne nærmer sig magtens midte.

Serie11 episoder

DR er blevet smidt ud af Rusland, men det lukker ikke munden på DRs korrespondent Matilde Kimer og kollega Morten Runge, der i protest har lavet et Moskva-kontor i eksil. Her vil de hver uge tale frit, men kærligt og kritisk om verdens vigtigste land lige nu - Rusland.

Serie192 episoder

Ugens markante tendenser og begivenheder fra Orienteringsredaktionen.

Orientering Weekend spejler ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser. Markante indslag fra Orienteringsredaktionen og et nyt blik på det, der sætter spor, skaber brud og peger fremad.

  • 1

Udsendelser

I dag og i går har eksplosioner ramt inde i Rusland. I går var det to baser, der blev ramt og i dag var det en flyveplads i den russiske region Kursk. Flere spekulerer i, om ukrainerne står bag - mens der ikke er kommet nogen direkte bekræftelse fra Ukraine. Men HVIS det er ukrainske droner, der står bag - hvad vil det så betyde for udviklingen af krigen, at de nu er i stand til at ramme mål langt inde i Rusland?

Vi skal en tur til Israel, hvor Benjamin Nethanyahu er på vej med en ny koalitionsregering. Men nu går Tel Avivs liberale borgmester Ron Huldai ud og advarer - Israel risikerer at blive et fascistisk teokrati, hvis Benjamin Netanyahu får held med at danne en ny og stærkt højredrejet regering.

To syriske brødres udvisningssag er et meget konkret ekspempel på det paradigmeskifte i udlændingepolitikken, som Løkke-regeringen sammen med S og DF vedtog i 2019. Det siger en ekspert i international flygtningeret, som vi har talt med.

Mette Vibe Utzon og Karen Hjulmand er værter. Erik Weir redigerer.

www.dr.dk/lyd/p1/orientering

Episode28 min.

Jakob Ellemann-Jensen har talt sig tættere på at trække Venstre ind i en regering med Mette Frederiksen og Socialdemokratiet. Hvis det lykkes, bliver det første gang i 28 år, at Danmark får en rød-blå regering. Sidst, blå og røde regerede sammen, sprøjtede de store reformer ud. Men det gik mildest talt tumultarisk for sig, og det endte med at koste et regeringsparti livet. Det fortæller to af hovedpersonerne selv.

Værter: Rikke Gjøl Mansø og Thomas Buhl.

Episode1 T 12 min.

De Økonomiske Råd anbefaler, at dansk landbrug skal pålægges en CO2-afgift, hvis Danmark skal nå sine klimamålsætninger. Spørgsmålet er, om en CO2-afgift vil udvikle eller afvikle dansk landbrug? Bidrager dansk landbrug nok til den grønne omstilling? Skal danske landbrugsproduktion være mere plantebaseret og mindre animalsk? Eller er det teknologien, der skal videreudvikles?

Vært: Mathias Pedersen.

Lytterne er velkomne til at komme med indspark til debatten på telefon 7021 1919.

www.dr.dk/p1debat

Episode1 T 57 min.

Formiddag på 4'eren åbner op for et emne der potentielt kan sætte god fart i 1212-sms-indbakken. Formiddag på 4'eren diskuterer kønsroller i familien og undersøger fænomenet Trad Wives. Der er også julehjælpsservice på program-plakaten, og så vil de i øvrigt gerne høre fra alle jer, der stemte Venstre ved valget, når der skal debatteres regeringsdannelse.

www.dr.dk/formiddag

Episode2 T 45 min.

Puk Elgård var forkvinde for Børnerådet i blot fem og en halv måned, før hun gik af. Hendes afgang har skabt kritiske røster blandt børneorganisationer, som mener, at rådet er svækket. Nu siger tidligere rådsmedlemmer også, at rådet reelt er sat udenfor indflydelse. Hvad skyldes det?

I et interview med TV2 News gav Venstres leder Jakob Ellemann-Jensen i går tydeligt udtryk for, at Venstre arbejder på at komme med i en regering over midten under Mette Frederiksens ledelse. Hvorfor melder Ellemann nu, at de er på vej ind i en SV-regering? Og hvorfor er der russere ansat i Europarådet, selvom Rusland officielt ikke er medlem længere?

Dagens værter er Ole Brink og Julie Toft.

www.dr.dk/p1morgen

Episode3 T 55 min.

- med nyheder hver halve time.

Aktuelle reportager, vejr, musik og trafik.

www.dr.dk/kbh

Episode3 T 55 min.

- med nyheder hver halve time. Aktuelle reportager og interviews, gæster i studiet, regional sport, trafik, service og musik.

www.dr.dk/fyn

Episode3 T 55 min.

Start dagen med god musik, nyheder, sport og reportager fra Midt- og vestjylland. Vi holder dig også opdateret på trafikken - hver morgen i P4 Midt & Vest.

www.dr.dk/vest

Lasse: Hello AI-Chatbot ChatGPT. Could you write me a text about a super interesting radio program that people would love to hear? The program lasts three hours and is broadcasted from 6:00 am till 9:00 am.. The name of the show is Go' Morgen P3. The text has to be short so that people won't lose their attention.

ChatGPT: Looking for the perfect way to start your day? Tune in to Go' Morgen P3, the must-listen radio show that will keep you entertained and informed from 6:00 AM to 9:00 AM. With a mix of lively discussions, fascinating interviews, and the latest news and music, Go' Morgen P3 is the perfect companion to kick off your morning. Don't miss a minute of the action - tune in to Go' Morgen P3 now!

Lasse: Thank you. Fantastic.

ChatGPT: You're welcome. I'm glad I could help.

Værter; Andreas Kousholt, Liva Manghezi og Mikkel Rosendal.

Episode26 min.

Den mystiske Moon-bevægelse har fået fornyet opmærksomhed. For det har vist sig, at den religiøse sekt har forbindelser til japanske top-politikere og dét har udløst en krise i japansk politik. Adskillige ministre er blevet fyret og regeringen er ved at falde helt fra hinanden. Bevægelsen er ellers mest kendt for sine gigantiske massebryllupper, hvor tusindvis af unge par bliver gift på kæmpestore stadions. Danske Martin Herbst har selv viet 18 år af sit liv til den religiøse sekt. Hvorfor blev han - og så mange andre mennesker verden over - draget af moon-bevægelsen? Det spørger Genstart ham om i dag.

Vært: Anna Ingrisch.

Vi har en ny regering før jul, lyder det. Men inden da skal Venstres Jakob Ellemann tage nogle drøje hug.

I Iran har befolkningen i årevis fundet sig i moralpolitiets håndhævelse af, hvad der er god stil i en islamisk republik. Men er det slut nu?

Og så skal vi til Hotel Vejlefjord, hvor 16 hjemløse får en nat i sus og dus på statens regning.

Vært: Simon Stefanski.

Dansk erhvervsliv mærker en afmatning i forbruget, usædvanligt store energi-regninger og stigende renteudgifter til banken. Og den situation kan koste livet for et større antal virksomheder. Vi ser nærmere på, hvilke virksomheder der bukker under først, og hvilke nye virksomheder der kan komme ud af krisen.

Tegn på ny erkendelse i Qatar. Måske vinder narrativet om en succesrig sportsfest i egen region, trods stor kritik fra Vesten.

Krigshandlingerne i Ukraine har været aftagende de seneste dage og det er en tendens vi kommer til at se fortsætte i de kommende vintermåneder, lød det i går fra de amerikanske efterretningstjenester. Men hvad kommer vinteren til at betyder for krigen. Det kigger vi på i dagens Orientering.

Værter er Karen Hjulmand og Søren Carlsen.

Erik Weir redigerer.

www.dr.dk/lyd/p1/orientering

Episode1 T 12 min.

Det er dyrt at købe mad og dyrere at holde sig varm. Den buldrende inflation, den kolde vinter og julen på dørtrinnet gør det aktuelt at diskutere: Hvordan hjælper vi børn ramt af fattigdom?

P1 Debattører: Victoria Velasquez, børne- og socialordfører for Enhedslisten, Dennis Flydtkjær, folketingsmedlem for Danmarksdemokraterne, Sólbjørg Jakobsen, folketingsmedlem for Liberal Alliance, Lene Lykkegaard, børnefaglig konsulent om trivsel og fattigdom i Red Barnet, Sofie Holme Andersen, cheføkonom i Arbejderbevægelsens Erhvervsråd

Ditte Brønnum, næstforkvinde i Socialrådgiverne, Mads Lundby Hansen, cheføkonom i Cepos, Torben Tranæs, forskningsdirektør i VIVE og Ida Jørgensen, kogekone i Kolding Madkøkken.

Vært: Rasmus Mark Pedersen.

Lytterne er velkomne til at komme med indspark til debatten på telefon 7021 1919.

www.dr.dk/p1debat

Episode1 T 57 min.

Tænker du over, hvordan du opfører dig overfor personalet i dit lokale supermarked, eller hvor du ellers handler? Formiddag på 4'eren sender i dag kærlighed afsted til de mange medarbejdere, der hjælper os i den travle hverdag, og det skal du være med til. Men det er ikke det eneste, du skal være med til i dagens program. Louise og Knud sætter nemlig gang i en vaskeægte julemission.

www.dr.dk/formiddag

Episode54 min.

En af verdens største krypto-børser, FTX, er gået konkurs og det har sendt chokbølger gennem hele markedet. Andre lignende børser er i overhængende fare for at blive revet med i faldet.

Stifteren af FTX, Sam Bankman-Fried, bor stadig på Bahamas. Imens er tilliden til krypto-markedet igen spoleret. For den seneste skandale er bare endnu en i krypto-historien. Vi stiller skarpt på krypto. For hvad var ideen egentlig, hvad kan vi bruge krypto til og bliver det en del af vores alle sammens fremtid?

Vært: Mette Simonsen og Jakob Ussing.

Episode2 T 45 min.

Er Irans moralpoliti opløst, og hvilken betydning har det?

To tvillingebrødre har netop fået inddraget deres opholdstilladelse her i Danmark. De er flygtet fra Syrien, men risikerer nu at blive udvist til Irak - selvom de aldrig har været i Irak. Hvordan kan det være?

I dag udkommer listen "Bedst over 60", som fagforeningen Djøf har lavet. Hvorfor er det en vigtig liste at lave?

Dagens værter: Ole Brink & Julie Toft.

www.dr.dk/p1morgen

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste