Live lige nu

Programmer

Programserier

Serie148 episoder

Hver lørdag får Esben Kjær besøg af skiftende gæster, der giver ugens nyheder med grovfilen og sætter dem i et skarpt og ofte satirisk lys.

Serie46 episoder

Hver uge ser De Konstruktive Nyheder tilbage på ugen og giver nyhedsstrømmen et konstruktivt vrid. For Anders Lund Madsen og Sanne Cigale Benmouyal er intet for grusomt eller for dårligt. De griber fat om roden og klemmer til, lige indtil de konstruktive dråber pibler ud foroven.

Serie8 episoder

Hvad optager danskerne, og hvad får os til tasterne i vrede- og glædesudbrud?

Hvad betyder ord - og hvad ligger bag dem? Ville man sige det samme til folk, hvis man stod ansigt til ansigt?

Kan vi samle Danmark om et debatkodeks?

Det spørger vi en række danskere - kendte og helt almindelige - om i denne programserie.

Hvad er der sket i verden den seneste uge? Clement Kjersgaard spoler tiden 7 dage tilbage og ser frem med danske og internationale gæster.

Serie106 episoder

Detektor konfronterer hver uge politikere, medier og andre magthavere med fejl og falske påstande i den offentlige debat.

Vært: Adina Ren.

Serie6 episoder

Der bor omkring 130 dømte og udviste personer på Udrejsecenter Kærshovedgård i Midtjylland. Regeringen prøver at finde et nyt sted til udrejsecenteret, men ingen i Danmark vil have dem som deres nye naboer. Journalist Andrea Dragsdahl flytter ind ved siden af Kærshovedgård for at undersøge, hvem de 130 personer er, og hvor farlige de er.

Idé og tilrettelæggelse: Andrea Dragsdahl, Andreas Østergaard og Ole Fugl.

Klip og mix: Ole Fugl.

Redaktør: Andreas Østergaard.

Dronningens nytårstale

Serie15 episoder

I studiet: Knud Lind og Lotte Friis.

www.dr.dk/formiddag

Serie24 episoder

"Følg Pengene" går kritisk og nysgerrigt i kødet på ugens store erhvervshistorier fra ind- og udland. En af Danmarks mest vidende erhvervsjournalister Mette Simonsen er vært og tager dig med ind bag magtens kulisser. Bliv klogere på de ofte komplicerede sammenhænge og beslutninger lige fra fabrikshallen til bestyrelseslokalet, der er med til at definere rammerne i din dagligdag.

Tidens største og vigtigste nyhedshistorier.

Få et unikt indblik i én aktuel historie, få den fortalt fra starten og få besvaret de spørgsmål, du ikke anede, du ønskede svar på. Alle hverdage - fra klokken 04:00.

Serie19 episoder

- fokuserer på de ting, der betyder noget for dig, dit liv og din hverdag.

Stå op med JoJo, Mikkel Rosendal og Andreas Kousholt, som sender dig både opløftet og oplyst ud i dagen.

Serie11 episoder

Kapitalisterne er DR's ugentlige investeringspodcast, hvor Jacob Weil har besøg af Jakob Ambrosius Garff og Oskar Bernhardtsen til en gennemgang af de bedste investeringer fra ugen, der gik.

Vært: Jacob Weil.

Gæster: Jakob Ambrosius Garff, ansat ved Implement Consulting Group og Oskar Bernhardtsen, ansat ved Saxo Bank. De optræder i denne podcast som privatpersoner.

Redaktør: Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Serie3 episoder

Politisk Danmarkshistorie fortalt af dem der så det ske.

2019 har været et af de mest dramatiske år i dansk politik. Nu tager årets politiske hovedpersoner os med bag kulisserne på de afgørende hændelser før, under og efter folketingsvalget. Få øjenvidneberetninger fra de steder, der bliver afgørende for valgets udfald. Hvilke tanker går igennem hovedet på Mette Frederiksen, da hun for første gang skal møde en garvet Lars Løkke i en direkte TV-duel? Hvordan forbereder Løkke sig på opblomstringen af højrefløjspartier? Og hvad sker der egentlig i den weekend, hvor Løkke ender med at stoppe som formand?

Serie4 episoder

Mens politikere og meningsmagere har travlt med at kommentere på minkskandale og granskningskommission, har P1 været på Gjøl, i Frederikshavn, i Hjørring, i Jammerbugt, i Ålborg og i Allerup.

Hos de danskere, der lever med konsekvenserne af Regeringens beslutning om at slagte alle mink i november 2020, for at stoppe corona-smitten.

Lev med det er en serie i fire afsnit, der handler om mistanke om et rødt komplot, om borgerkrigslignende tilstande i Wuhan-syssel, om granvoksne mænd, der græder over deres døde dyr,

om unge mænd, der drømmer om at blive minkavlere igen, om at miste troen på retsstaten, om at kræve Mette Frederiksen for en rigsret, om at have lukket et helt erhverv uden lovhjemmel.

Produceret af: Laura Overgaard Sørensen og Gitte Hansen.

Serie3 episoder

Tre markante meningsdannere vender store og små dilemmaer og paradokser fra ugen der gik. Her er der både plads til de skarpe debatter og de humoristiske meningsudvekslinger.

Serie103 episoder

Journalistik, etik og tendenser i mediernes maskinrum. Perspektiv, analyse og baggrund på ugens mediehistorier. Kritiske, konkrete og kontante interview med mediernes magthavere.

Skriv til menneskerogmedier@dr.dk.

Vært og producent: Kurt Strand.

  • 1

Udsendelser

Episode25 min.
Episode25 min.
Genstart - DR's nyhedspodcast

Et gammelt, slidt maleri bliver købt for en slik i New Orleans, og få år senere bliver det tilbedt som et glemt mesterværk af Leonardo Da Vinci. Da maleriet i 2017 bliver solgt som verdens dyreste, så begynder velansete kunstkendere at så alvorlig tvivl om maleriets ægthed - men på det tidspunkt er kunstværket allerede blevet brugt som et kynisk værktøj af en russisk oligark og en autoritær, saudisk kronprins.

Filminstruktør Andreas Koefoed fortæller historien om verdens dyreste maleri, som ingen med sikkerhed ved, hvem der har malet.

Vært: Simon Stefanski.

Episode1 T 50 min.
Episode1 T 50 min.
Orientering

Mens vi har hele opmærksomheden rettet mod corona-pandemien, så er antibiotikaresistens årsag til flest dødsfald i verden. Superbakteriernes vækst skyldes kæmpe forbrug af antibiotika til produktion af fødevarer, og det er verdens fattigste, der rammes hårdest, viser et nyt videnskabeligt studie.

Bør vi fortsat vaccinere børn mellem 5 og 11 år mod corona? Det spørgsmål er blevet rejst, efter den norske sundhedsmyndighed, Folkehelseinstituttet, ikke længere anbefaler vaccine til børn i den aldersgruppe, men nu i stedet kun tilbyder den. Flere eksperter herhjemme siger i dag, at Sundhedsstyrelsen nu bør genoverveje dens anbefalinger. Vi spørger Sundhedsstyrelsen.

Reformforhandlingerne om større arbejdsudbud er inde slutfasen Hvad er de afgørende uenigheder, og hvor står partierne?

Karen Hjulmand og Astrid Berg er værter. Birgitte Gadegaard er redaktør.

www.dr.dk/orientering

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag Fyn

- med nyheder hver halve time samt opfølgning af dagens vigtigste nyheder, service, trafik og musik.

www.dr.dk/fyn

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag Syd & Esbjerg

- med nyheder hver halve time.

Aktuelle reportager og interviews, sport, trafik, service og masser af god musik.

www.dr.dk/syd

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag Sjælland

- følger op på dagens begivenheder og ledsager regionens pendlere hele vejen hjem til aftensmaden. Med nyheder, vejr, trafik og god musik.

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag København

- med nyheder hver halve time.

Reportager, musik, trafik

og aktuelle begivenheder.

www.dr.dk/kbh

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Midt & Vest Eftermiddag

P4 Midt & Vest byder på tre timers eftermiddagsradio med masser af musik, regionale nyheder og reportager - krydret med trafikmeldinger, så du kommer sikkert frem.

www.dr.dk/vest

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag Bornholm

Direkte fra studiet i Rønne fylder vi din eftermiddag med masser af god musik, interviews og reportager.

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag Trekanten

Direkte radio med fokus på dagens vigtigste historier i Trekantområdet. P4 Eftermiddag er debat, interviews, reportager, trafik og den bedste P4-musik. Nyheder hver halve time.

www.dr.dk/trekanten

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag Nordjylland

- fyraftensradio med nyheder, trafik, sport og vejr.

Opsamling på dagens vigtigste begivenheder i Nordjylland.

www.dr.dk/nord

Episode2 T 57 min.
Episode2 T 57 min.
P4 Eftermiddag Østjylland

P4 Eftermiddag i Østjylland med masser af nyheder, reportager, trafik, vejr, sport og musik.

www.dr.dk/oestjylland

Episode1 T 12 min.
Episode1 T 12 min.
P1 Debat

Præsident Joe Biden har siddet et år i Det Hvide Hus. Men jubilæet overskygges af dramatiske begivenheder. I går sagde Biden, at han forventer, at Putin vil angribe Ukraine. Biden advarede mod, at USA og de allierede ville svare igen med hårde midler. Samtidig skal Biden se indad for at håndtere den politiske polarisering - og se mod Asien, hvor USA forbereder sig på et stormagtskapløb med Kina.

Giver Biden og amerikanerne os det, vi har brug for, for at vi skal blive ved med at satse på et stærkt samarbejde? Det er spørgsmålet i dagens udgave af P1 Debat.

Vært: Mathias Bay Lynggaard.

Lytterne er velkomne til at komme med indspark til debatten på telefon 7021 1919.

www.dr.dk/p1debat

Episode1 T 57 min.
Episode1 T 57 min.
Formiddag på 4'eren

I Formiddag på 4'eren taler Lotte og Knud om at tusindvis af danske fædre i dag - for første gang nogensinde - får børnepenge direkte ind på deres bankkonto. Børnepengene skal nemlig deles mellem mor og far fra nu af. Det er godt for ligestillingen, men er det også godt for børnene? Er du selv en af de mænd der har fået penge ind på kontoen i dag, så vil Lotte og Knud gerne høre fra dig.

www.dr.dk/formiddag

Episode57 min.
Episode57 min.
Sørine & Kærligheden

Den altopofrende moderkærlighed kan potentielt også være farlig, når moderen for at give alt til sit barn, er villig til at opgive sin identitet, og i yderste konsekvens betale med sit liv.

Gæst: Mathilde Falch, sanger og musiker.

Vært: Sørine Gotfredsen.

Episode55 min.
Episode55 min.
Slotsholmen

Regeringen har håndteret sagen i Forsvarets Efterretningstjeneste så ringe, at skandalen er løbet løbsk til skade for Danmark. Det siger tidligere statsminister Lars Løkke Rasmussen. Vært Pia Gluds Munksgaard tryktester Løkkes argumenter, når den tidligere statsminister er gæst i programmet. Enhedslistens Eva Flyvholm mener, at FE-sagen viser, at der er brug for bedre kontrol med efterretningstjenesterne og mere åbenhed om, hvad de laver. Eva Flyvholm uddyber sit synspunkt i Slotsholmen, der også byder på politisk analyse af skandalesagens betydning for regeringen. Sidst i udsendelsen ser Pia Glud Munksgaard på, hvor slemt det ser ud i kriseramte Dansk Folkeparti, der vælger ny formand i weekenden.

Vært: Pia Glud Munksgaard.

Episode2 T 55 min.
Episode2 T 55 min.
P1 Morgen

I dag er det et år siden, at Joe Biden blev USAs præsident. Hvordan er det så gået, Bidens første år? Hvor stort er problemet med lattergas blandt unge? Hvad kan vi forvente af mødet mellem Blinken og Lavrov på Fredag?

Dagens værter: Julie Toft og Bjarne Steensbeck.

www.dr.dk/p1morgen

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste