Live lige nu

  • København
  • København

Programmer

Programserier

Serie20 episoder

Programmet der udelukkende spiller musik fra et af de bedste årtier overhovedet.

Vi ser tilbage på det digitale årti, der gav os alt fra MP3-formatet til New Yorker-bølgen, Boogie-tv, indiens opblomstring, electrorocken, grime, numetal og emorock!

Hver uge får programmet besøg af en musikalsk gæst, der tager sine favoritter og guilty pleasures med fra verdens smukkeste årti.

Vært: Tilde Bang-Kristensen.

Serie21 episoder

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Serie5 episoder

Programmet, hvor du sammen med vært Charlotte Mørck dyrker singlepladerne fra storhedstiden - især fra 60'erne til 80'erne.

Serie16 episoder

Et ordentligt skud serotonin lige i øregangen hver fredag. Hverdagen kan være drænende og ensom, men her er du altid blandt venner, som vil gøre alt for at give dig ugens største grin... seroto-grin... Hehe ej det var plat... Men også lidt sjovt...

Har du set noget sjovt? Send det til os på absolut@dr.dk

Serie4 episoder

Akkompagneret af klodens roligste og fløjlsbløde aftentoner, tager Jonas Visti dig med på en rejse til fordybelsens land, Aftenland.

Vært: Jonas Visti.

www.dr.dk/p8jazz

Serie6 episoder

Museum for ørerne.

Cæcilie Iburg Printzlau og Thorkil Jacobsen tager dig med rundt på landets museer. Hver uge et nyt museum, tre særlige genstande og tre stykker håndplukket musik.

Mikael Simpson rejser videre ind i "Al den Jazz" på P8 Jazz. Med sig har han en kop kaffe, sin nysgerrighed og en rejseledsager. Simpson giver dig "Al den jazz", du ikke vidste, at du kunne rumme.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Alban står på sin balkonen til sin lejlighed på Manhattan og kigger ud over New Yorks skyline. Han er i slutningen af 20'erne og har på rekordtid opnået alle sine drømme. Han er en af verdens bedste balletdansere. Han har vundet de fornemmeste priser og danset på de største scener. Han er solodanser på American ballet Theatre, et af verdens mest prestigefyldte balletkompagnier - og har endda 10 gode år i sig endnu som danser. Alligevel er det hele ved at ende for ham her, hvor han er på toppen af sin karriere. Hans knæ bliver ved med at volde ham problemer og han er begyndt at tvivle på, om han i det hele taget har lyst til at være danser. Men hvad er han så overhovedet, hvis ikke 'Balletdanseren Alban'?

I denne serie fortæller Alban Lendorf uhøjtideligt, passioneret og indlevende om sin kometkarriere. Fra han ved et tilfælde kom ind på Det kongelige teaters balletskole, over sin status som verdensstjerne, og til han i en alder af 30 år har pensioneret sig selv, for at finde glæden ved tilværelsen igen.

Produceret for DR af Filt Cph.

Serie5 episoder

Man siger, at for mange kokke fordærver maden, men ikke når det kommer til kattepiner og problemer. Kathrine Abrahamsen samler et fuldstændigt genialt panel, som tager dine problemer under kærlig behandling. Her hersker ingen nærighed, hvad angår uddeling af egne erfaringer, og der gives glædeligt ved dørene med super konkrete løsninger til det du har brug for hjælp til.

Serie5 episoder

Da den tidligere præsident Trump i 2019 ønskede at købe Grønland blev vi i Danmark lige dele forargede og underholdt. Men selvom Trump er historie, så har amerikanerne langt fra sluppet planen om at rykke Grønland tættere på US. I Amerikas kolde drøm tager journalist Asger Juhl til Grønland for at undersøge, hvordan amerikanerne med softpower vedholdende forsøger at vinde grønlændernes hearts and minds.

Tilrettelæggelse: Asger Juhl.

Klip og lyddesign: Nikolaj Kirk.

Redaktør: Karen Albertsen.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie4 episoder

Anna Tychsen er 23 år og kæmpe fan af Dronning Margrethe. Derfor skriver hun fire fanbreve, hvor hun reflekterer over sin fascination af Dronningen, og hvor hun kigger tilbage på, hvordan den unge Prinsesse Margrethe fandt SIN vej i livet. Og selvom der er mange forskelle mellem Anna og Margrethe, er der måske alligevel nogle ting, de har til fælles.

Annas Margrethe er et poetisk portræt af Dronningen set igennem en 23-årig royalists øjne.

Tilrettelæggelse: Anna Tychsen og Anne Lundager Kristensen.

Lyddesign: Martin Birket-Smith.

Redaktører: Hanne Budtz-Jørgensen og Rune Born Schwartz.

DR-redaktør: Hanne Barslund.

Med tilladelse af Politikens Forlag er der brugt scener og citater fra bogen "Undervejs" af Tom Buk Swienty. Alle klip er fra DR's arkiver.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie15 episoder

Audiens på P1 er et program om tro og eksistens., der går i dybden med de store emner som livet, døden, og at finde vej gennem kriser og prøvelser.

Serie3 episoder

En video af 36 nyfødte børn, der grædende ligger side om side i små plastikkuvøser i den Ukrainske by Kiev, går verden rundt.

De kvinder der har født dem, rugemødrene, er for længst rejst væk, og deres nye forældre kan ikke hente dem, fordi coronapandemien har lukket de europæiske grænser. En af de små piger, der ligger her, er bestilt af et dansk par.

Sammen med barnets kommende forældrene rejser DRs udenrigskorrespondent Matilde Kimer afsted mod Ukraine og den rugemorindustri, der er eksploderet de seneste år.

Hvordan foregår det, når et par bestiller et barn af en rugemor i Ukraine? Hvilke rettigheder giver rugemødrene afkald på, når de skriver under på, at de mod betaling vil bære et andet pars barn? Og hvordan rådgiver danske par hinanden for at omgå den danske lovgivning, i håbet om at både faren og moren officielt bliver barnets forældre?

Produceret for P1 Dokumentar af Matilde Kimer, Cecilie Frederiksen og Signe Mansdotter.

Klip og lyddesign Signe Mansdotter.

Redaktør: Jens Vithner.

Serie4 episoder

En radiofonisk brunchbuffet af musik, gæster og satirisk tandsmør!

Vært: Carsten Bang.

Serie26 episoder

Hver lørdag får Esben Kjær besøg af skiftende gæster, der giver ugens nyheder med grovfilen og sætter dem i et skarpt og ofte satirisk lys.

Serie78 episoder

Radioreportage fra virkelighedens afkroge i Danmark. Baglandet opsøger stemmer, skæbner og rå fortællinger fra mennesker, der oplever konsekvensen af - og handler på - politiske beslutninger og samfundets udvikling.

Produceret for DR af Filt Cph.

God fornøjelse med denne eller én af de mange andre P1 Podcastserier.

  • 1

Udsendelser

Vi er tilbage i Kraul og Francis' lejlighed efter Danmarks nederlag mod Frankrig, men der er ny mand på besætningen. Efter år i kulissen er den vanlige speaker Frederik Lindved opgraderet til panelmedlem efter Francis' romance med tv-mediet. Det bliver til en analyse af Danmarks nederlag mod Frankrig, en top 7 powerranking over stærkeste hold og et opgør mellem Kraul og Lindved om, hvem der egentlig har ret til Celine Dion.

Vært: Thomas Loft

Episode3 min.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

Episode3 min.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

Kollektivet præsenterer Helle Helle som byder på det absolut bedste dance, disco og progressive house som verden har at byde på. Hør verdens bedste dance lige nu og en række af remixes, smækket sammen til aftenens særlige Hurricane Mix og få serveret gammel lyd i ny forklædning i ugens Back2TheFuture track.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode3 min.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

Episode1 T

Ring 35203500, så er du med til at bestemme, hvad der skal spilles af hits i VOXPOP P3.

Fortæl, hvad du glæder dig mest til og send en hilsen til dine venner.

Tilrettelæggelse: Kenny Jensen.

Bag pulten: _djrosé.

Produceret for DR af 180 gr.

Episode2 T 8 min.

Sejre, følelser og alle målene i Danmarks mest medrivende radioprogram.

Episode2 T 40 min.

Man kan lige så godt opgive at holde styr på forbyttede børn og mødre, der bliver brændt på bålet og brødre som ikke ved, at de er brødre. For når Verdi går i gang med at servere det ene superhit efter det andet, så er hanlingen faktisk underordnet. Glæd dig til to timers honning for øregangene. Med bl.a. Saioa Hernández, Ksenia Dudnikova, Vittorio Grigolo, Juan Jesús Rodríguez. Liceu Operaens Kor og Orkester. Dirigent: Riccardo Frizza. (Fra Liceu Operaen, Barcelona, den 27. Oktober).

Vært: Mette Greiffenberg.

Episode3 min.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

Episode1 T 17 min.

Lotte elsker opera!

Lyt med, når hun deler ud af operaens store følelser, operahits og sjove historier før og nu.

Vært: Lotte Heise.

www.dr.dk/p2

Episode2 T 57 min.
Episode3 min.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

Fyr op! For weekenden er landet. Bag-in-Box-vinen skal åbnes, førfesten kan stikke af, og det eneste du har brug for, er de mest våde og beskidte hits til at sende dig til tælling. Intet problem! Frederik Hjerrild er klar til at piske dig op af sofaen og i gang med fredagen, du aldrig glemmer.

Episode55 min.

Mennesket er båret oppe af håb. Nogen kalder det virkelighedsfjern eskapisme, andre overlevelse for at opretholde en mening med livet. Evigt liv, sundhed, håbet om artens overlevelse, kærlighed, reproduktion og meget mere får tilsat musik af blandt andre Debussy, Greta Thunberg, Liszt, Saint-Saëns, Emahoy Tsegué-Maryam Guèbrou, Juliette Gréco og mange flere, der holder håbet oppe.

Produceret for DR af Munck Studios København.

En af jazzens største duoer lavede tre album sammen tilbage i 1950'erne, som stadig står som noget af det største vokaljazz nogensinde.

Ella og Louis var en særlig kraft, og deres tredje og sidste album sammen blev George Gershwins opera "Porgy & Bess".

Ida Rud fortæller i dag historien bag den kontroversielle opera og hvorfor netop Ella og Louis' er en af de bedste fortolkninger.

Vært: Ida Rud.

www.dr.dk/p8jazz

Episode5 min.

Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste