Live lige nu

  • København
  • København

Programmer

Programserier

Serie35 episoder

Booster er et program for iværksættere og alle andre, der forfølger en drøm. Hver uge tager to erfarne iværksættere, kreative Trine Hansen og driftige Mads Peter Veiby imod en iværksætter, som får sparring og et konstruktivt puf i ryggen.

Serie12 episoder

I Det vi går rundt med tager digteren Caspar Eric ud i det danske land. Han har selv Cerebral Parese, en spastisk lammelse der gør at han bl.a. halter, og så har han et noget ambivalent forhold til det at gå tur. Men også til sin krop. Og derfor har han nu bestemt sig for at gå en række ture med nogle mennesker der har et særligt forhold til deres krop, for både at blive klogere på deres og sin egen. Kan gåturene hjælpe ham til at få et andet forhold til den, og kan gæsterne hjælpe ham til at forstå gåturen og de danske egne på en ny måde. Det er den rejse vi skal følge i Det vi går rundt med. Fra Lolland til Skagen og fra den handicappede krop som et besværligt transportmiddel til hvadend det nu ender med at være.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie5 episoder

I slutningen af 2019 udkom en stor undersøgelse af danskernes sexliv, der entydigt konkluderede, at kvinder har mindre og dårligere sex end mænd. Kvinder har mindre lyst, tager mindre initiativ og får mindre ud af sex end mænd. Det skal der laves om på!

Over fem afsnit vil vært Anne Sofie Allarp med gæster i studiet finde ud af,

hvad sex-forskellen skyldes (historisk, fysiologisk, psykologisk og praktisk) og gå på jagt for at finde løsninger, der kan give meget mere og bedre sex til danske kvinder.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie89 episoder

Hver uge mødes Sara Bro med parterapeut Jytte Vikkelsø, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.

Serie7 episoder

Gennem historien har ét sted haft særlig betydning for LGBT+ personer: Festen. Festerne har til hver en tid været uundværlige oaser, hvor de, der bryder med normerne, har kunnet føle sig trygge, finde sig selv og folde sig ud.

Nina Rask tager dig med til en række fester, der formede gæsterne og gjorde Danmark til en regnbuenation.

Serie28 episoder

P3 tager datingdisciplinen tilbage til virkeligheden, når Line Kirsten Giftekniv sammen med en hær af kærlighedshungrende lyttere går forrest i jagten på kærlighed.

Reporter: Frederik Hjerrild.

Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

Serie38 episoder

Sex kan være sjovt, sårbart, nice og nøjeren. Men nogle gange er det som om, at vi har svært ved at sætte ord på de ting, som egentlig har betydning, når det handler om at være intime sammen. I SEX IRL forsøger Sol og Jens Malthe at blive klogere på, hvordan vi egentlig har sex ude i den virkelige verden. Og forhåbentlig kan samtalen være med til at gøre sex til en sjovere, hottere og tryggere oplevelse for os allesammen.

Værter: Amanda Sol Wendel og Jens Malthe Næsby.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie10 episoder

DR's MMA-podcast. Hver uge gennemgår vi en af de største kampe i MMA's historie, og taler om, hvorfor MMA er den eneste sport i verden, der giver mening. Det er lige dele brutalt og hyggeligt, og du er inviteret med i oktagonen.

Serie29 episoder

I Soft Spot forsøger vennerne Anna Lin og Amanda Wendel at tage sex-snakken én gang til! For meget af det, de har lært om sex i skolen, på tv og gennem popkulturen, stemmer ikke rigtig overens med den sex, de har mødt i den virkelige verden. Derfor er de på en mission for at blive klogere. Og i selskab med inspirerende gæster og dig, der lytter med, undersøger de intimitet, lyster, grænser og alt det, som har betydning, når det handler om sex.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie10 episoder

Hvordan er det at køre 412 km/t i en Bugatti Veyron? Hvorfor har Porsche en bil med tilnavnet Widowmaker? Hvilken Mercedes får en fløjtelyd, når sømmet trædes i bund? Mød to bilsamlere, en gæst og en ganske særlig bil. Mads Peter Veiby og Jørgen Strøjer nørder igennem og udveksler anekdoter.

Hver episode tager udgangspunkt i en af bilerne fra de to værters samlinger. De skiftende gæster bidrager med historier fra førersædet eller med unik viden om bilens baggrund og liv på asfalten.

Værter: Mads Peter Veiby og Jørgen Strøjer.

Tilrettelægger: Diana Bach.

Redaktør: Jesper Langballe.

Serie1 episode

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Lyt med hver mandag, når Kristine og hendes gæst sidder i sofaen og taler om venskaber og relationer. Hvad er det gode og det svære ved venskaber? Er det åbenlyst for andre, hvem det er nemt for? Og hvordan klarer vi os igennem alle de dilemmaer, vi kommer i?

Vært: Kristine Sloth.

Producer Ninette Birck.

Serie26 episoder

I Ærligt?! hylder vi livet uden filter og lægger ideen om det perfekte liv væk. Hver uge får værterne Maria Helander og Victor Kruse besøg af en kendt dansker, som deler ud af uperfekte episoder fra deres eget liv - for selv de rige og berømte træder skævt en gang imellem. Ærligt... det perfekte liv er en myte, og det skal nok gå alt sammen.

Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

Redaktør: Morten Narvedsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Udsendelser

Sinan sidder på kanten af sengen med armen om sin mors skuldre. De sidder og kigger ind i kameraet, imens han stiller hende spørgsmålet: "Ved du ikke, hvad et blowjob er?"

Influencer Sinan Türkmen er ikke bange for at tale om sex; heller ikke med sin mor foran sine tusindvis af følgere. Faktisk har han gjort det til sin signatur at være grænseløs på netop det område. Men hvordan er det at være i verden, når man er SÅ ærlig? Og hvad synes hans mor om, at han deler så meget ud af sig selv?

Gæst: Sinan Türkmen.

Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

Redaktør: Morten Narvedsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode59 min.

Hvad gør du, når du har kæresten med hjemme til jul og gerne vil knalde, men mormor sover på daybedden lige på den anden side af den tynde væg? Når du er single til familiejulefrokosten og farmor spørger, hvorfor du ikke har en kæreste? Og hvad siger du, hvis chefen hvisker noget upassende i dit øre til firmajulefrokosten? December er over os, og der venter nissekostumer, masser af sovs og julefrokoster, hvor folk smider tøjlerne. Vi har inviteret Mathias Helt ind for at hjælpe os med at navigere igennem julens mange mere eller mindre akavede scenarier - og for at se, om vi kan sexe julen op!

Værter: Amanda Sol Wendel og Jens Malthe Næsby.

Gæst: Mathias Helt.

Lyddesign: Marie Kildebæk.

I redaktionen: Anne Lundager Kristensen, Hanne Budtz-Jørgensen og Josephine Bech.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Den sidste episode i 2022. Vi følger op på gæsterne Patrick Dorgan, Lærke Bagger og Uffe Buchards kærlighedsspørgsmål. Hvad skete der i deres liv efter vores samtale i Hjerteflimmer For Voksne? Jalousi, samuraier, barn nr. 2, dating-apps, age-ism og size.

Gæster: UffeBuchard, Lærke Bagger, Patrick Dorgan og Parterpeut Jytte Vikkelsøe

Vært: Sara Bro

Klipper: Sara Bro / Kasper Christensen

Redaktion: Sara Bro

Musik: "Hold up" Beyonce

Redaktør: Kasper Christensen

Programansvarlig: Ralf Richardt Strøbech

Umut er 14 år gammel. Han og en kammerat har brugt uger på at arrangere den fedeste fest for deres venner, og nu står de og venter på gæsterne i selskabslokalet. De har inviteret alle de kender og flere til - det kan kun blive en legendarisk aften. Meeen, dukker kun otte gæster op.

Den oplevelse har sat dybe spor i kok og restaurantejer Umut Sakarya, der den dag i dag ikke tør fejre sig selv. Det taler vi om i det her afsnit af Ærligt?!, hvor vi også diskuterer, hvor meget sex der er i en god løgånde.

Gæst: Umut Sakarya.

Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

Redaktør: Morten Narvedsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Hvad betyder det, hvis man fantaserer om at være sammen med andre, mens man har en kæreste? Hvordan kaster man sig ud i nye former for sex, som man ikke har prøvet før? Og hvordan har man et langdistanceforhold til en, man først lige er begyndt at date? Vi svarer på spørgsmål og dilemmaer, som I lyttere har sendt ind til vores brevkasse - og vi får hjælp af fantastiske Maria Fantino fra Curlingklubben på P3, som også selv øver sig på at tale åbent om sex.

Værter: Amanda Sol Wendel og Jens Malthe Næsby.

Gæst: Maria Fantino.

Lyddesign: Marie Kildebæk.

I redaktionen: Anne Lundager Kristensen, Hanne Budtz-Jørgensen og Josephine Bech.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 26 min.

Oh Land kan ikke huske, hvor lang tid hun har været sammen med sin kæreste, men i hvert fald 3 år for deres søn er over 2 år. For at kunne formulere sit spørgsmål, var hun nød til at skrive en sang først: Hvad gør man, når årsagen ikke er problemet, men selve konfliktløsningen er?

Rasmus har en voksen datter og ved, at han ikke vil have flere børn. Men hans kæreste har ikke selv børn. Han er bange for at tale om børn og vise interesse i andres børn da han er bange for, at hun bliver skruk og går fra ham. Hvad skal han gøre ved det?

Og så taler vi om frit løbende kaniner, cyklus-apps og supertankere.

Gæster: Oh Land, Rasmus Hammerich og Parterapeut Jytte Vikkelsøe

Vært: Sara Bro

Klipper: Sara Bro / Kasper Christensen

Redaktion: Sara Bro

Musik: "Hold up" Beyonce

Redaktør: Kasper Christensen

Programansvarlig: Ralf Richardt Strøbech

Helin kan ikke nå at vokse sine sorte hår på armene inden festen i aften, men hun har fået en genial idé - derfor står hun nu på højskolens toilet med en pakke hårfarve fra Matas i hånden.

Måske har du oplevet, at der er en del af din person, du har det svært med. Din næse, din kropsbehåring eller din familiære baggrund? Helin, der er vært og en del af DR's Talenthold, kan sætte flueben ud fra alle tre. Siden hun var seks år gammel, har hun forsøgt at sløre, at hun er kurder - og det er hun ikke særlig stolt af.

Gæst: Helin Erdem.

Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

Klipper: Ditte Kræn.

Redaktør: Morten Narvedsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode44 min.

Hvordan bliver man bedre venner med sin krop? Kan man øve sig i at acceptere den, som den er? Og er det nødvendigt at elske sin krop? Vi har besøg af kunstneren FVN, som lige har udgivet nummeret "My body", der handler om alle de forventninger, der er til vores kroppe i samfundet. Vi taler om usikkerhed, om at vise sin krop frem for andre, om the Kardashians og om kroppe, der er på mode - og så har FVN et godt og konkret tip til, hvordan man kan give sin krop noget mere kærlighed!

Værter: Amanda Sol Wendel og Jens Malthe Næsby.

Gæst: Feven Geles aka. FVN.

Lyddesign: Marie Kildebæk.

I redaktionen: Anne Lundager Kristensen, Hanne Budtz-Jørgensen og Josephine Bech.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 20 min.

Advarsel: I denne episode taler vi om at miste sit barn.

Jessica, som i virkeligheden hedder Louise, er forlovet med sin kæreste igennem 11 år. De har 2 børn. Han vil gerne have barn nr. 3 - og Louise not so much. Hun er bange for, at lige meget hvilken beslutning de tager, vil en af dem blive ked af det.

Tobias føler, at han har mødt sit livs kærlighed. Men hvor meget er indbildning, og hvor meget spiller det ind, at han bare godt kunne tænke sig at have en at dele sit liv med?

Vi taler om virkeligheden, processer og drømme der haunter dig på dødslejet. Den vildeste rejse er stadig sindets ukendte veje, for vores bevidste tanker ved ikke en SKID! Døden er tilstede i dag, krokodillenæb tretal.

Gæster: Jessica Sky, Tobias Hamann og Parterpeut Jytte Vikkelsøe

Vært: Sara Bro

To piger sidder på en bar og drikker en øl. En af dem er Youtuber og vært på DR Ultra, Tine Maria - den anden er hendes veninde. På et tidspunkt taler de om venindens date, og her siger Tine Maria noget, der gør veninden så vred, at hun til sidst begynder at pakke sin ting sammen for at forlade samtalen. Det er situationer som den, hvor Tine Maria måske lidt for råt deler sin ærlige mening, som vi taler om i det her afsnit af Ærligt?!

Gæst: Tine Maria Nielsen.

Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

Redaktør: Morten Narvedsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode54 min.

Hvordan kan man have det hot og intimt med sin kæreste, selvom man fysisk er langt væk fra hinanden? I dag handler det om kærlighed, sex og romantik på lang afstand. Vi har besøg af Helin Erdem, som mange nok kender fra P3-formatet "Helin bliver venner med" - og som selv er i et langdistanceforhold. Vi taler om, hvordan man får et forhold til at fungere, når man langt det meste af tiden kommunikerer gennem sin telefon. Om, hvad der er de største udfordringer, men også hvad, der er det fede ved at være i et langdistanceforhold.

Værter: Amanda Sol Wendel og Jens Malthe Næsby.

Gæst: Helin Erdem.

Lyddesign: Marie Kildebæk.

I redaktionen: Anne Lundager Kristensen, Hanne Budtz-Jørgensen og Josephine Bech.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 28 min.

Advarsel: Denne episode indeholder samtale om overgreb.

Jada er lige blevet gift i las vegas med hendes kæreste gennem 10 år. Hun føler hun tit giver sig selv skylden, hvis tingene ikke går perfekt, og involverer uretmæssigt hendes kæreste i det. Det vil hun gerne stoppe med, men hvordan? Alexandre bor sammen med hans kæreste gennem 1,5 år. Han læser sit digt "Barnepigen" op, og spørger hvordan han skal tale om sin fortid til hans kæreste, så hun stadig ser ham som den han er nu, og ikke kun ser hans fortid?

Vi taler om vores fælles smerte, smertens dimensioner og at det er marjoritetens pligt at sørge for at minoriteterne har de samme privilegier. Seriøst, tyg lidt på det.

Gæster: og Parterpeut Jytte Vikkelsøe

Vært: Sara Bro

Du har indtaget en del drinks, og pludselig får du sagt noget til en fremmed i selskabet, der ikke helt passer. Det kunne være, at du for eksempel lyver om, at du har et barn, at du er medlem af Mærsk-familien eller handicappet. Pludselig er du viklet ind i en omfattende løgn, og hvordan kommer man så ud af den situation? Musiker og vinder af KarriereKanonen 2022, USSEL, er gæst i det her afsnit, og kender lidt for godt til det her med at lyve i en brandert.

Gæst: Emil Baadsgaard aka. USSEL.

Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

Redaktør: Morten Narvedsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode44 min.

Hvordan kan man sige til sin date eller kæreste at man gerne vil have, at de går ned på én? At man tænder vildt meget på dem? At man har lyst til at have sex med dem lige NU? I dag handler det om dirty talk! Om, hvad man kan sige, og hvorfor det overhovedet kan være så hot at tale sammen under sex. Vi øver os på hinanden ud fra forskellige scenarier, og taler om, hvordan man kan komme igang med at dirty talke, hvis man gerne vil gøre det til en større del af sit sexliv.

Værter: Amanda Sol Wendel og Jens Malthe Næsby.

Lyddesign: Marie Kildebæk.

I redaktionen: Anne Lundager Kristensen, Hanne Budtz-Jørgensen og Josephine Bech.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 19 min.

Anne spørger om kærlighed ved første blik virkelig findes? Altså vidste hendes krop og hjerne det før hun selv vidste det? Anne fortæller om hendes møde med hendes mand, og det er bedre end en rom com.

Nicholas spørger hvordan man håndterer det når ens mand har sygdomsangst?

Jytte fortæller hvordan hun selv blev forelsket ved første blik i ..... wait for it.... en dukati motorcykel. Og så taler vi om hvordan man kan se ind i hinandens højre hjernehalvdele og hvorfor det er en god ide at starte til roning.

Gæster: Anne Glad, Nicholas Nybro og Parterpeut Jytte Vikkelsøe

Vært: Sara Bro

Du er "kommet til" at låne din roomies top fra hendes skab uden at spørge, og nu undrer hun sig over, hvorfor hun finder den på dit værelse. Men hvad svarer du så, når hun konfronterer dig? Nynne Givskov er radiovært på P3, og så er hun gæst i det her afsnit, hvor du kan høre, hvad hun svarer veninden. Et afsnit, hvor vi taler om hvide løgne, om bangers fra 2013 og om angsten for private samtaler i S-toget.

Værter: Maria Helander og Victor Vedel Kruse.

Redaktør: Morten Narvedsen.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste