Live lige nu

Programmer

Programserier

Serie35 episoder

Booster er et program for iværksættere og alle andre, der forfølger en drøm. Hver uge tager to erfarne iværksættere, kreative Trine Hansen og driftige Mads Peter Veiby imod en iværksætter, som får sparring og et konstruktivt puf i ryggen.

Serie12 episoder

I Det vi går rundt med tager digteren Caspar Eric ud i det danske land. Han har selv Cerebral Parese, en spastisk lammelse der gør at han bl.a. halter, og så har han et noget ambivalent forhold til det at gå tur. Men også til sin krop. Og derfor har han nu bestemt sig for at gå en række ture med nogle mennesker der har et særligt forhold til deres krop, for både at blive klogere på deres og sin egen. Kan gåturene hjælpe ham til at få et andet forhold til den, og kan gæsterne hjælpe ham til at forstå gåturen og de danske egne på en ny måde. Det er den rejse vi skal følge i Det vi går rundt med. Fra Lolland til Skagen og fra den handicappede krop som et besværligt transportmiddel til hvadend det nu ender med at være.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie5 episoder

I slutningen af 2019 udkom en stor undersøgelse af danskernes sexliv, der entydigt konkluderede, at kvinder har mindre og dårligere sex end mænd. Kvinder har mindre lyst, tager mindre initiativ og får mindre ud af sex end mænd. Det skal der laves om på!

Over fem afsnit vil vært Anne Sofie Allarp med gæster i studiet finde ud af,

hvad sex-forskellen skyldes (historisk, fysiologisk, psykologisk og praktisk) og gå på jagt for at finde løsninger, der kan give meget mere og bedre sex til danske kvinder.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie55 episoder

Hver uge mødes Sara Bro med parterapeut Jytte Vikkelsø, og sammen med to gæster stiller de hinanden alle de vigtigste spørgsmål om kærlighed fra deres eget liv: Skal man nødvendigvis bo sammen med sin kæreste? Er utroskab en del af parforholdet? Og findes kærlighed kun i tosomheden? Få svarene i Hjerteflimmer for voksne.

Serie7 episoder

Danmark er vært for World Pride 2021. Vi pryder os med at være et af de bedste lande i verden at leve som LGBT+ person. Men sådan har det ikke altid været.

Gennem historien har ét sted haft særlig betydning for LGBT+ personer: Festen. Festerne har til hver en tid været uundværlige oaser, hvor de, der bryder med normerne, har kunnet føle sig trygge, finde sig selv og folde sig ud.

Nina Rask tager dig med til en række fester, der formede gæsterne og gjorde Danmark til en regnbuenation.

Serie79 episoder

P3 tager datingdisciplinen tilbage til virkeligheden, når Line Kirsten Giftekniv sammen med en hær af kærlighedshungrende lyttere går forrest i jagten på kærlighed.

Reporter: Frederik Hjerrild.

Vært: Line Kirsten Nikolajsen.

Serie10 episoder

DR's MMA-podcast. Hver uge gennemgår vi en af de største kampe i MMA's historie, og taler om, hvorfor MMA er den eneste sport i verden, der giver mening. Det er lige dele brutalt og hyggeligt, og du er inviteret med i oktagonen.

Serie29 episoder

I Soft Spot forsøger vennerne Anna Lin og Amanda Wendel at tage sex-snakken én gang til! For meget af det, de har lært om sex i skolen, på tv og gennem popkulturen, stemmer ikke rigtig overens med den sex, de har mødt i den virkelige verden. Derfor er de på en mission for at blive klogere. Og i selskab med inspirerende gæster og dig, der lytter med, undersøger de intimitet, lyster, grænser og alt det, som har betydning, når det handler om sex.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie92 episoder

Må vi grine af de ting, der er svære at tale om? Kan man spørge om alt, hvis bare det kommer af nysgerrighed? Tabu på P3 kigger vores allesammens berøringsangst kærligt i øjnene for at blive klogere på tabuer, mennesker og måden, vi taler sammen på.

Lyt med hver mandag, når Kristine og hendes gæst sidder i sofaen og taler om venskaber og relationer. Hvad er det gode og det svære ved venskaber? Er det åbenlyst for andre, hvem det er nemt for? Og hvordan klarer vi os igennem alle de dilemmaer, vi kommer i?

Vært: Kristine Sloth.

Producer Ninette Birck.

Udsendelser

Booster

29-årige Seda Gärtig startede sin egen virksomhed i maj måned, hvor hun producerer og sælger vegansk smørepålæg. Hun kan mærke, at der allerede er brug for at træffe nogle beslutninger på vegne af forretningen og drømmer derfor om at bruge juleferien aktivt til at tænke over det næste skridt for virksomheden. Booster vært Trine Hansen og lektor ved CBS, Claus Varnes hjælper Seda med at forvandle juleferien med dens tid til refleksion til et værdifuldt afbræk for virksomheden.

Vært: Trine Hansen.

Medvirkende: Seda Gärtig, indehaver af Sedas Plantekøkken. Claus Varnes, lektor CBS med speciale i beslutningsprocesser.

I redaktionen: Sara Røjkjær Knudsen og Diana Bach.

Redaktør: Jesper Langballe.

Booster

Maja Kim Madsen har på få år skabt en blomstrende forretning ved at sælge skønhedsprodukter fra Sydkorea, det, der kaldes K-beauty. Efterhånden som konkurrencen på markedet er blevet skarpere, har Maja Kim Madsen brugt influencere til at reklamere for sine cremer og masker. Men hun er ofte blevet skuffet over resultaterne. Vært Trine Hansen får hjælp fra en af markedets stærke influenter, Lisbeth Østergaard, til at lave en tjekliste for det gode samarbejde mellem virksomhed og influencer.

Vært: Trine Hansen.

Medvirkende: Maja Kim Madsen, founder Surisuri.dk. Lisbeth Østergaard, influencer.

I redaktionen: Diana Bach.

Redaktør: Jesper Langballe.

Episode1 T 26 min.
Episode1 T 26 min.
Hjerteflimmer for voksne

Jeg har spurgt Michelle Kristensen, Kasper Fisker og Yepha om, de vil fortælle, hvad der er sket for dem hver især, efter de har været med her i Hjerteflimmer for voksne. Michelle var på besøg i marts 2021 med et spørgsmål om, hun skulle gå all in i sit nye parforhold, fordi hendes kæreste også har et barn. Kasper Fisker var med i april 2021 og spurgte, hvordan han kunne arbejde med, at det han elsker ved sin kone, også er det, som kan gøre ham allermest irriteret på hende. Og Yepha var med i oktober 2021, hvor han spurgte, hvorfor han var bange for at få en kæreste. Hør i denne episode, hvordan det påvirkede gæsternes liv at være med i Hjerteflimmer for voksne, efter de havde forladt studiet.

Gæster: Michelle Kristensen, Kasper Fisker, Yepha og parterpeut Jytte Vikkelsøe.

Vært: Sara Bro.

Klipper: Sara Bro.

Redaktion: Sara Bro.

Musik: "Hold Up" Beyonce.

Redaktør: Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Booster

Jakob Matthiesen drømmer om et ægte iværksættereventyr med sin opfindelse, den sociale grill. Han har brugt tre år på at komme fra ide til prototype. Grillen virker, men nu har han brug for hjælp til at få den testet, sat i produktion og ud til de rigtige kunder. Vært Trine Hansen henter hjælp hos den garvede investor Ole Bay Jensen, der selv har skabt et iværksættereventyr på de karrusel-døre til supermarkeder, som han satte i produktion i midten af 1970erne. Vært: Trine Hansen.

Medvirkende: Jakob Matthiesen, iværksætter bag WeBarbeque.

Ole Bay Jensen, medlem af DanBan og partner i netvaekst.dk

I redaktionen: Diana Bach.

Redaktør: Jesper Langballe.

Hjerteflimmer for voksne

Kærlighedsspørgsmål fra lytterne, om hvordan man stopper med at overanalysere sin kæreste, om tilliden kan genoprettes i et parforhold, når skaden er sket 2 gange, om hvordan man ændrer adfærd i konflikter, om hvorfor man ikke bare kan finde bekræftelsen i sig selv, men gerne vil have den i et 9/5 parforhold med sammenbragte børn, og til sidst om den overvældende lyst til at sprede sine gener går væk med alderen, eller når man får børn?

Gæst: Parterpeut Jytte Vikkelsøe.

Vært: Sara Bro.

Klipper: Sara Bro.

Redaktion: Sara Bro.

Musik: "Hold Up" Beyonce.

Redaktør: Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Booster

Iværksætter Johs Sterlie har taget et skarpt sving i sit liv, fra et job som cybercrimeefterforsker til nu at være opdrætter af melormelarver som mad til mennesker. Han ser masser af gode argumenter for, at vi alle bør lægge flere insekter på middagstallerkenerne. Men salget i hans virksomhed er præget af, at der stadig er en stor kulturel barriere og endda væmmelse omkring det at bruge den type fødevarer. Vært Mads Peter Veiby inddrager Barbara Vad Andersen, der forsker i sammenhængen mellem smag, lyst og appetit.

Vært: Mads Peter Veiby.

Medvirkende: Johs Sterlie, founder Falkensteen. Alexander Krewald, salgs- og marketingschef Falkensteen. Barbara Vad Andersen, institut for fødevarer Aarhus Universitet.

I redaktionen: Diana Bach.

Redaktør: Jesper Langballe.

Hjerteflimmer for voksne

Anna Emma har kun et problem i sit ægteskab, og det er hende selv; hun synes, hun er alt for kontrollerende over for sin mand, og hun spørger, hvordan hun kan stoppe sig selv? Christian skal flytte sammen med sin nye kæreste, hun skal flytte hjem til ham i hans lejlighed, som han har boet 15 år i, og spørger, hvordan kan han sørge for, at hun føler, at der er plads til hende derhjemme også? Vi taler også om forelskelsesskader, om at flytte hjem til sin barndomsby, om guldæg og djævler på skulderen OG vi får en afklaring på, om der skal muskat i lasagne WTAF.

Gæster: Anne Emma Haudal, Christian Degn og Jytte Vikkelsøe.

Vært: Sara Bro.

Klipper: Sara Bro.

Redaktion: Sara Bro.

Musik: "Hold Up" Beyonce.

Redaktør: Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Booster

Bureaukratiet omkring GDPR vil ligne vand til sammenligning, når nye krav om hensyn til menneskerettighederne rammer de danske virksomheder inden længe. Iværksætteren Maria Brask har bygget en tjeneste op, der kan hjælpe virksomhederne med at leve op til kravene. Men måske er hun for tidligt på den? For det er tilsyneladende kun få, der har opdaget, hvad der er på vej. Vært Mads Peter Veiby mærker de små hår rejse sig ved tanken om at skulle arbejde sig gennem papirbunkerne. Han får hjælp fra advokat Line Berg Madsen, der kan fortælle om, hvorfor opgaven giver mening for virksomhederne allerede nu.

Vært: Mads Peter Veiby

Medvirkende: Maria Brask, founder Humaturity. Line Berg Madsen, partner og advokat ved Poul Schmith, Kammeradvokaten.

I redaktionen: Diana Bach.

Redaktør: Jesper Langballe.

Episode30 min.
Episode30 min.
Soft Spot

Er det normalt at gå i seksuelt vinterhi, når vi nærmer os december? Og hvorfor synes vi, at fødder er begyndt at blive så hot?! I årets sidste afsnit af Soft Spot (omg) taler vi om, hvad vi har lært om sex i løbet af det forgangne år - og hvad der er sket hjemme i soveværelserne hos jer, der lytter med! Vi oversharer nyfundne præferencer, gennemgår lytterbeskeder og ringer til gamle gæster for at få en status på alt fra kønssygdomme til dating-opdateringer. Og så skal vi tage en heartbreaking afsked med en ganske særlig person.

Værter: Anna Lin og Amanda Wendel.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 28 min.
Episode1 T 28 min.
Hjerteflimmer for voksne

Louise er kommet tilbage i hjerteflimmer for voksne-studiet, vi skal høre, hvordan det er gået, siden hun var på besøg sidst, og så har hun et nyt spørgsmål med: Louise vil gerne date som ædelgasser, men er hun for sent ude til at få en kæreste? Burhan står et kompliceret sted og spørger både, hvordan man er single i dag, i forhold til da han var yngre, men også hvornår er det slut? Hvornår kan det ikke fixes? Jytte svarer selvfølgelig på det, og vi taler også om Jyttes helt Joseph Campbell, aboriginals kosmologi, "listen", forkerte forventninger, invitation til parforhold version 2.0 og om at face your fears and pain. Til sidst kårer vi Burhans bedste kærligheds sang.

Gæster: Louise Twerkqueen Kjølsen, Burhan G og Jytte Vikkelsøe.

Vært: Sara Bro.

Klipper: Sara Bro.

Redaktion: Sara Bro.

Musik: "Din for evigt" Burhan G, "Hold Up" Beyonce.

Redaktør: Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Booster

Hugo Grønlund har opfundet en møtrik, så børn let kan bygge huler og slotte af pap. Møtrikken hedder HUBU, og Hugo drømmer om at sælge dem til hele verden. Men, det skal bare ikke være med ham bag rattet. Hugo har erkendt, at han ikke er den, der skal drive forretningen. Trine Hansen tager fat i rekrutteringsekspert Ene Charlotte Krog og sammen hjælper de dagens iværksætter i jagten på en direktør, der vil styre hans forretning mod nye markeder.

Vært: Trine Hansen.

Medvirkende: Hugo Grønlund, stifter HUBU. Ene Charlotte Krog, direktør for rekruttering i konsulenthuset Ballisager.

I redaktionen: Sara Røjkjær Knudsen.

Redaktør: Jesper Langballe.

Episode35 min.
Episode35 min.
Soft Spot

Hvordan bliver man mere confident i sengen? Og hvor finder man en god bolleven, hvis ikke man har lyst til at lede på Tinder? I dagens afsnit af Soft Spot forsøger vi at løse nogle af de problemer og dilemmaer, som vi allesammen kan støde på, når det gælder sex, relationer og intimitet. Producer Marie Kildebæk sidder med i monopolet, når vi gør vores bedste for at give jer lyttere gode råd og undgå at blive for Gajol-æske-agtige. Vi taler blandt andet om blowjobs, bollevenner og frygten for at prøve nye ting.

Værter: Anna Lin og Amanda Wendel.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 30 min.
Episode1 T 30 min.
Hjerteflimmer for voksne

Amelia spørger, hvordan hun kan finde en (mandlig) partner, der kan matche hende, som ikke vil prøve at afmontere væsentlige dele af hendes identitet og den måde, hun eksisterer i verden? Moses er i tvivl om, han skal sige ja til den magiske 3'er, altså endnu et barn? Og så taler vi også om rape kultur, victim blaming, toxic maskulinitet, feministisk aktivisme, selvsabotage, krydsbefrugtning, begrænsninger, sexualitetens underbevidste tiltrækningskraft, feministisk research, nudes og kærlighed selvfølgelig.

Gæster: Amelia Have, Moses Luxhøj og Jytte Vikkelsøe.

Vært: Sara Bro.

Klipper: Sara Bro.

Redaktion: Sara Bro.

Musik: "Hold Up" Beyonce.

Redaktør: Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Booster

Iværksætter Tenna Holdorff Christiansen vil gerne bryde med billedet af den succesfulde iværksætter. Hun mener, det er et tabu i branchen, at man ikke taler om arbejdspres og stress. Booster vært Trine Hansen tager emnet op i dette program og indhenter sparring fra ekspert i iværksætterpsykologi, Cecilie Willer. Hun coacher både Tenna og Trine i at forstå, hvorfor iværksættere er i større risiko for stress, angst og et dårligt mentalt helbred. Og, hun kommer også med et overraskende råd: Lyt til din klynk!

Vært: Trine Hansen.

Medvirkende: Tenna Holdorff Christiansen, direktør Recollector. Henrik Andersen, direktør LikeConcrete. Cecilie Willer, coach og ekspert i iværksætterpsykologi.

I redaktionen: Sara Røjkjær Knudsen.

Redaktør: Jesper Langballe.

Episode32 min.
Episode32 min.
Soft Spot

Føler du også, at nøgne kroppe ofte opfører sig anderledes i virkeligheden, end de gør i film? Og hvordan kan det være, at forelskelse nærmest altid bliver portrætteret som enten mødet med den eneste ene eller ulykkeligt heartbreak - men intet der imellem? I dag har vi besøg af manuskriptforfatter Clara Mendes, som drømmer om at nuancere fremstillingen af sex og kærlighed i sit arbejde. Vi taler om onani-mindeværdige tv-momenter, forudbestemte kønsroller og relationer, som forandrer sig.

Værter: Anna Lin og Amanda Wendel.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 23 min.
Episode1 T 23 min.
Hjerteflimmer for voksne

Sanne spørger, hvorfor hun bliver ved med at starte skænderier med sin kæreste, hvor hun tillægger ham holdninger, han slet ikke har, og Søren har dårlig samvittighed over for sin kæreste og 5 mdr. gamle tvillinger, når han er på arbejde, og dårlig samvittighed overfor kunderne, hvis han prioriterer sin familie, hvad gør han ved det?

Gæster: Sanne Cigale, Søren Le Schmidt og parterapeut Jytte Vikkelsøe.

Vært: Sara Bro.

Klipper: Sara Bro.

Redaktion: Sara Bro.

Musik: Hold Up med Beyonce.

Redaktør: Karen Straarup.

Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste