Live lige nu

Programmer

Programserier

Serie178 episoder

Programmet der udelukkende spiller musik fra et af de bedste årtier overhovedet.

Vi ser tilbage på det digitale årti, der gav os alt fra MP3-formatet til New Yorker-bølgen, Boogie-tv, indiens opblomstring, electrorocken, grime, numetal og emorock!

Hver uge får programmet besøg af en musikalsk gæst, der tager sine favoritter og guilty pleasures med fra verdens smukkeste årti.

Vært: Mads Gundersen.

P7 MIX præsenterer en julekalender med 24 historier af de musikere, der prægede 10'erne.

24 låger, 24 lysende stjerner, udvalgt og fortalt af Niels Fez Pedersen.

Bliv klogere på udtryk fra musikkens verden - et udtryk for hvert afsnit.

Serie54 episoder

365 på P6 BEAT er listen med de bedste sange på P6 BEAT. Alle værter på P6 BEAT har udvalgt og bestemt listen. Hver dag. En ny sang. Frem mod år 2020.

I radioprogrammet "365 på P6 BEAT" kan du hver uge høre de nyeste syv sange på listen.

Serie44 episoder

365 på P7 MIX er listen med de bedste sange på P7 MIX. Alle værter på P7 MIX har udvalgt og bestemt listen. Hver dag. En ny sang. Frem mod år 2020.

I radioprogrammet "365 på P7 MIX" kan du hver uge høre de nyeste syv sange på listen.

Serie25 episoder

Programmet, hvor du sammen med vært Charlotte Mørck dyrker singlepladerne fra storhedstiden - især fra 60'erne til 80'erne.

Serie5 episoder

80'er Fortællingen giver dig historierne om de kunstnere der oplevede 80'erne helt tæt på. Et slags portræt program som udelukkende fokuserer på et bestemt årti i gæstens liv, nemlig 80'erne. Et årti som på alle måder var skelsættende, og som i særdeleshed var det for programmets gæster.

Vært: Julie Bundgaard.

Produceret for DR af MorLillen Rocks!

Povlsen & Holm hylder 90'ernes helte og de danske tyggegummipop bands. Aqua var størst men ikke først, her får du historien om de bands der også dominerede tyggegummipoppen, dem hvis historie har stået i skyggen, dem hvis historie måske først kommer ud nu i denne podcast serie. Historier fra en genre der aldrig blev fin nok, selvom den var utrolig populær og stadig er det.

Serie105 episoder

I en tid hvor den ultimative musikfrihed findes i streamingtjenesterne, tager vi i dette program et nostalgisk genlyt med fortidens popfix, i form af Danmarks mest populære opsamlings-CD.

Din vært Mads Gundersen guider dig gennem alle numrene og udveksler meninger og annekdoter med dagens gæst én CD ad gangen.

Serie13 episoder

- en times aftenlyriske toner.

Vært: Naya Buric.

www.dr.dk/p8jazz

Serie24 episoder

Steder sætter aftryk i mennesker og fortæller os hvem vi er.

Cæcilie Iburg Printzlau går på opdagelse på steder, du måske troede du kendte.

Mikael Simpson rejser videre ind i "Al den Jazz" på P8 Jazz. Med sig har han en kop kaffe, sin nysgerrighed og en rejseledsager. Simpson giver dig "Al den jazz", du ikke vidste, at du kunne rumme.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Alban står på sin balkonen til sin lejlighed på Manhattan og kigger ud over New Yorks skyline. Han er i slutningen af 20'erne og har på rekordtid opnået alle sine drømme. Han er en af verdens bedste balletdansere. Han har vundet de fornemmeste priser og danset på de største scener. Han er solodanser på American ballet Theatre, et af verdens mest prestigefyldte balletkompagnier - og har endda 10 gode år i sig endnu som danser. Alligevel er det hele ved at ende for ham her, hvor han er på toppen af sin karriere. Hans knæ bliver ved med at volde ham problemer og han er begyndt at tvivle på, om han i det hele taget har lyst til at være danser. Men hvad er han så overhovedet, hvis ikke 'Balletdanseren Alban'?

I denne serie fortæller Alban Lendorf uhøjtideligt, passioneret og indlevende om sin kometkarriere. Fra han ved et tilfælde kom ind på Det kongelige teaters balletskole, over sin status som verdensstjerne, og til han i en alder af 30 år har pensioneret sig selv, for at finde glæden ved tilværelsen igen.

Produceret for DR af Filt Cph.

Serie5 episoder

Verdens bedste plader - så enkelt kan det siges. Kristian Leth & Ralf Christensen tager hver uge hovedspring ned i et centralt album fra pop- og rock-historien, som stadig får nutidens musikalske landskaber til at skælve. Vi hører hele albummet, fra ende til anden, inklusive værternes rablende kommentarer, alle de gode historier og de store linjer.

Serie21 episoder

Slå vinduet op til baggården og musikken fra listige jazzkatte vil sørge for din eftermiddag.

Serie15 episoder

"Ballademager" er et mødested for alle tiders største ballader og alle os, der elsker dem. Et program, du kan synge med på. Det er fyldt med sange, der griber dig om hjertet, puster til tårekanalerne og åbner brystet med et brøl. Niels Fez Pedersen fortæller historier om sangene, og du har mulighed for at dele dine oplevelser med de store emotionelle sange.

  • 1

Udsendelser

Episode57 min.
Episode57 min.
P5 Aften
Episode2 T 40 min.
Episode2 T 40 min.
P2 Koncerten

- direkte fra Koncerthuset. Ildfuglen er et eventyr, hvor Stravinskij kaster tryllestøv på orkestret i fortællingen om den magiske fugl, der hjælper med at befri en flok prinsesser fra den onde troldmands slot. Eventyrstemninger er der også masser af i Debussys flimrende tonedigt og i de eventyrlige danse af Thomas Adés for violin og orkester.Debussy: Forspil til en fauns eftermiddag.Thomas Adès: Märchentänzer for violin og orkester.Stravinsky: Ildfuglen.Pekka Kuusisto violin.Ion Marin, dirigent.DR SymfoniOrkestret.

Vært: Esben Tange.

Episode1 T 57 min.
Episode1 T 57 min.
DJ Brevets program

Vi tager en tur på øhop fra Jamaica til Falster over Bornholm, hvor de lokale traditioner vækker nysgerrighed og undren. Lytter Silke bidrager med baggrundsviden, men der savnes fortsat opklaring på de bornholmske begreber 'fædjasz' og 'ærbion'. Kan lytterne mon hjælpe? Desuden premiere på et nyt lydværk til Lytternes Kunstudstilling og musik fra Ghana, Oklahoma, England, Grækenland, Brasilien, Sverige, Frankrig, Thailand, Marokko og Nigeria.

001 - Anne Linnet - Lyset

002 - Ginjah - Bring Heaven Down

003 - Hibist Tirunech - Yhiew Metahu

004 - Henning og Ann-Cathrin - Ja¶ e fra¶ Rutsker Højlyng

005 - Merle Haggard - Okie from Muskogee

006 - Henning og Ann-Cathrin - Ja¶ e fra¶ Rutsker Højlyng

007 - Falstarr - Fra de danske sydhavsøer

008 - David Sylvian - Red Guitar

009 - (lytterønske) Demis Roussos - My Friend The Wind

010 - (bgmusik) Fatback Band - Chillin' Out

011 - Astrud Gilberto (with Stanley Turrentine) - Ponteio

012 - Dungen - Solen Stiger Upp (Del 1 & 2)

013 - Daft Punk - Giorgio by Moroder

014 - DJ Stefan Egger - Ragga Pan (Tribal World DJ Edit)

015 - (lytterønske) Lahbib Boutaxi - (ukendt titel men Peter Plus' ven kalder den for "The Sad Bowler")

016 - (lytterønske) The Paradise Bangkok Molam International Band - ¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

017 - (lytterønske) Jorge Ben Jor - O Telefone Tocou Novamente

018 - King Perryy ft Timaya - Man On Duty

019 - Amakye Dede - Monfa Nto Me So

Episode1 T 57 min.
Episode1 T 57 min.
Madsen

Vært: Alex Nyborg Madsen.

Episode55 min.
Episode55 min.
Hithouse

Musik og historier fra

pigtrådsæraen.

Vært: Jørgen de Mylius.

Episode55 min.
Episode55 min.
Jazzgryden

I Jazzgryden bobler en ualmindeligt velsmagende musikalsk gryderet - én af dem, der har simret i flere timer, og hvor man ved første mundfuld fornemmer talrige smagsnuancer. Med Jazzgryden får du korte, koncise præsentationer fra vidende værter og masser af musik - fra det lækre og lyttevenlige til det underlige og uforudsigelige.

Vært: Jonas Visti.

www.dr.dk/p8jazz

Episode55 min.
Episode55 min.
00'erne

Programmet der udelukkende spiller musik fra et af de bedste årtier overhovedet.

Vi ser tilbage på det digitale årti, der gav os alt fra MP3-formatet til New Yorker-bølgen, Boogie-tv, indiens opblomstring, electrorocken, grime, numetal og emorock!

Hver uge får programmet besøg af en musikalsk gæst, der tager sine favoritter og guilty pleasures med fra verdens smukkeste årti.

Vært: Mads Gundersen.

Episode1 T 15 min.
Episode1 T 15 min.
Foyeren

I dag skal det handle om fugle. Vi skal tale med tv-vært og ornitolog, Sebastian Klein der er kæmpe fuglenørd og altid har øjne og øre åbne, hvis en sjælden fugl skulle dukke op. Og så skal vi også tale med Bolette Roed, der med sin blokfløjte gør sit bedste for at gengive fuglenes lyde i musikken.

Medvirkende: Tv-vært & ornitolog Sebastian Klein, blokfløjtenist Bolette Roed & P2's Esben Tange.

Gæstevært: Mathias Hammer.

www.dr.dk/p2

Episode2 T 55 min.
Episode2 T 55 min.
P4 Aften

Vi sætter musik til din aften, og giver dig det bedste af både nye og gamle hits. P4 Aften er Danmarks største levende jukebox med godt selskab, underholdning og masser af musik. Vi sender direkte fra 18 til 21, hvor du har mulighed for at få opfyldt dit musikønske.

Vært: Sofie Borbiconi.

www.dr.dk/P4

Episode2 T 0 min.
Episode2 T 0 min.
Neonlys

Neonlys er dit musikalske aftensmåltid - forret, hovedret og dessert! Bom! Fie Neergaard dykker ned i nogle af de allernyeste danske artister på 'Upcominglisten'. Hun udvælger 'Ugens Neonlyd', der får lov at smøre dine øregange lidt ekstra i ugens løb. Hver tirsdag får hun fint besøg af tirsdagsvennerne, der hjælper med at vende nogle af de største musiknyheder fra ind- og udland. Neonlys er også heldig at få besøg af nogle af de mest aktuelle danske artister til en god og grundig snak om deres musik.

Episode55 min.
Episode55 min.
Jazzoom

Dit daglige magasinprogram med det nyeste indenfor jazzen. Jazzoom spotter tendenser og opdaterer dig på det vigtigste i jazzen herhjemme og i udlandet.

Vært: Julian Svejgaard.

www.dr.dk/p8jazz

Episode1 T 55 min.
Episode1 T 55 min.
Hit på Hit

To timer udelukkende med "TOP 40" hits, overvejende fra '60'erne, 70'erne og '80'erne - dog med enkelte nutidige hits. En cocktail af danske og internationale "fuldtræffere" og historierne bag.

Vært: Dan Rachlin.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 55 min.
Episode1 T 55 min.
Udsigten

I dag i Udsigten skal det handle om det storslåede og overdådige. Vi skal f.eks. tale med Lektor på institut for bygningskunst og kultur på det kongelige Akademi, Morten Birk Jørgensen om hvad det egentlig er der er storslået og ekstravagant i moderne arkitektur herhjemme og rundt i verden. Fyld din eftermiddag med godt selskab, overraskende historier og god musik.

Værter: Carsten Wolf Andersen og Lasse D. Hansen.

www.dr.dk/p2

Episode1 T 55 min.
Episode1 T 55 min.
P6 BEAT med Louise Lolle
Episode1 T 57 min.
Episode1 T 57 min.
Baggården

Tre numre med den alsidige trommeslager Emil de Waal - fra hans start i Bagdad Dagblad til nutidens udtryk med kunstnere som Randi Laubek og Elith "Nulle" Nykjær.

Vært: Jens Rasmussen.

www.dr.dk/p8jazz

Episode1 T 57 min.
Episode1 T 57 min.
Klassisk Mix

Celloen synger og danser i orkesteret og i kammermusik, elsker at gå solo og hapser gerne hvad der er skrevet til andre instrumenter.

Vært: Mette Greiffenberg.

www.dr.dk/p2

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste