Live lige nu

  • København
  • København

Programmer

Programserier

Serie21 episoder

Programmet der udelukkende spiller musik fra et af de bedste årtier overhovedet.

Vi ser tilbage på det digitale årti, der gav os alt fra MP3-formatet til New Yorker-bølgen, Boogie-tv, indiens opblomstring, electrorocken, grime, numetal og emorock!

Hver uge får programmet besøg af en musikalsk gæst, der tager sine favoritter og guilty pleasures med fra verdens smukkeste årti.

Vært: Tilde Bang-Kristensen.

Serie4 episoder

Programmet, hvor du sammen med vært Charlotte Mørck dyrker singlepladerne fra storhedstiden - især fra 60'erne til 80'erne.

Serie4 episoder

Akkompagneret af klodens roligste og fløjlsbløde aftentoner, tager Jonas Visti dig med på en rejse til fordybelsens land, Aftenland.

Vært: Jonas Visti.

www.dr.dk/p8jazz

Serie6 episoder

Museum for ørerne.

Cæcilie Iburg Printzlau og Thorkil Jacobsen tager dig med rundt på landets museer. Hver uge et nyt museum, tre særlige genstande og tre stykker håndplukket musik.

Mikael Simpson rejser videre ind i "Al den Jazz" på P8 Jazz. Med sig har han en kop kaffe, sin nysgerrighed og en rejseledsager. Simpson giver dig "Al den jazz", du ikke vidste, at du kunne rumme.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Alban står på sin balkonen til sin lejlighed på Manhattan og kigger ud over New Yorks skyline. Han er i slutningen af 20'erne og har på rekordtid opnået alle sine drømme. Han er en af verdens bedste balletdansere. Han har vundet de fornemmeste priser og danset på de største scener. Han er solodanser på American ballet Theatre, et af verdens mest prestigefyldte balletkompagnier - og har endda 10 gode år i sig endnu som danser. Alligevel er det hele ved at ende for ham her, hvor han er på toppen af sin karriere. Hans knæ bliver ved med at volde ham problemer og han er begyndt at tvivle på, om han i det hele taget har lyst til at være danser. Men hvad er han så overhovedet, hvis ikke 'Balletdanseren Alban'?

I denne serie fortæller Alban Lendorf uhøjtideligt, passioneret og indlevende om sin kometkarriere. Fra han ved et tilfælde kom ind på Det kongelige teaters balletskole, over sin status som verdensstjerne, og til han i en alder af 30 år har pensioneret sig selv, for at finde glæden ved tilværelsen igen.

Produceret for DR af Filt Cph.

En radiofonisk rejse, der tager afsæt i Den Danske Strygekvartets opførelse af alle Beethovens 16 strygekvartetter ved en koncertcyklus over seks aftener. I dialog med musikforskere og musikere går Kristian Leth tæt på skabelsen af Beethovens ikoniske strygekvartetter, tæt på myterne om kvartetterne og tæt på musikkens tidløse kvaliteter - på en kunst, der stiller skarpt på den menneskelige eksistens i sin reneste form.

Det var tydeligt, at Birthe Kjær havde musik, solskin og glæde i sin stemme som barn, og allerede som teenager begyndte hun at synge professionelt. Podcasten og DRP5 serien : Birthe Kjær - Med smil i stemmen" tager os med hele vejen, fra hun i teenagealderen erobrede Jyllands byfester som midtpunkt i Sunshine Trioen, til i dag hvor hun er prisbelønnet utallige gange og har en helt speciel status i den danske populær populær musik. Til Jørgen de Mylius fortæller hun om sine op- og nedture, om revy, teater, grand prix til Vild med Dans, black-out og taknemmelighed over både hverdag, fest og sit store, trofaste publikum.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie3 episoder

Det er lørdag aften og hverdagens stress og jag er lagt på hylden. Det er tid til at ligge på langs på chaiselongen med et glas tung rødvin, eller bryde ud i en let jitterbug hen over stuegulvet. Blå Stue er programmet, der rummer såvel den rolige stund, som den tæmmede vildskab. Det er stedet, hvor den bløde fuldmånejazz står side om side med den sprælske saxofon. Stedet, hvor du helst vil være.

Vært: Ida Rud.

www.dr.dk/p8jazz

Lotte elsker opera!

Lyt med, når hun deler ud af operaens store følelser, operahits og sjove historier før og nu.

Serie17 episoder

Kato brækker ugen ned og sparker weekenden i gang. Han mixer alt det bedste live fra sit studie i Aarhus.

Produceret for DR af Kato Music ApS.

Serie4 episoder

DJ Brevets program ~ Lytternes anonyme sociale medie ~ Ring/SMS tlf. 4266 8029

DJ Brevets program bygger på telefonsamtaler med lytterne og villigheden til at lade sig overraske. Det brede og uforudsigelige musikudvalg er lygtepælene der lyser på samtalen. Live hver torsdag kl. 19-21. Ring/SMS på tlf. 4266 8029. Vælg et dæknavn så vi kan lære dig at kende. Vi glæder os til at høre din stemme.

Serie8 episoder

Drøm dig væk med Storyteller og dj Minna Grooss hver lørdag. Altid med et velvalgt soundtrack til fortællingen i et mix af klassisk, verdensmusik, jazz, filmmusik og andre små finurligheder, der sender drømmene på himmelflugt. Minna Grooss er også vært på Natsværmeren.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Serie9 episoder

Den ugentlige hitliste, der afspejler den aktuelle dansksprogede popscene.

Dansktoppen er baseret på resultatet af lytternes SMS-afstemning.

Vært: Peter Sten.

Serie5 episoder

Komponist og højskolelærer Katrine Muff Enevoldsen præsenterer fem sangskrivere, der debuterer i den nye udgave af Højskolesangbogen. De fem forfattere, der plejer at skrive digte, noveller og romaner får nu sat melodi på deres ord, og P1 giver dig mulighed for at synge med.

Serie4 episoder

Din vært Sebastian Saxton giver dig hver onsdag det nyeste musik, der er under radaren - nyt, uudgivet og uafhængigt fra Danmark og udlandet. Debut er programmet for de nysgerrige!

  • 1

Udsendelser

Episode2 T 40 min.

Så kom han til Danmark, det energiske unge svenske violinfænomen Johan Dalene. Med sig havde han en af nordens førende pianister, norske Christian Ihle Hadland. Hør hvordan det lød da de to gav koncert på Islands Brygge i København.Beethoven: violinsonate nr. 5.Poulenc: Violinsonate, FP 119.Clara Schumann: Tre Romancer, op. 22.Lili Boulanger: D'Un Matin de Printemps.Grieg: violinsonate nr. 3.(Mogens Dahl Koncertsal, 11. oktober).Vært: Rie Koch.

Episode1 T 57 min.

I Nyborgs Jul kan du høre en masse julesange, der let kommer til at gå under radaren, når først Chris Rea og Wham går i gang.

Dem er der naturligvis også plads til, men programmet går især på jagt efter alle de julesange, du ikke hører hver december - fra Dolly Parton over Cat Power til Otis Redding...

Vært: Jesper Nyborg.

Episode1 T 14 min.

Musik fra film og computerspil.

Jakob Stegelmann og hans medvært Ida Rud spiller ny og gammel symfonisk musik fra film, spil og tv-serier.

Episode55 min.

Programmet der udelukkende spiller musik fra et af de bedste årtier overhovedet.

Vi ser tilbage på det digitale årti, der gav os alt fra MP3-formatet til New Yorker-bølgen, Boogie-tv, indiens opblomstring, electrorocken, grime, numetal og emorock!

Hver uge får programmet besøg af en musikalsk gæst, der tager sine favoritter og guilty pleasures med fra verdens smukkeste årti.

Vært: Tilde Bang-Kristensen.

Episode55 min.

Musik og historier fra pigtrådsæraen.

Vært: Jørgen de Mylius.

Episode2 T

Neonlys er dit musikalske aftensmåltid - forret, hovedret og dessert! Bom! Her dykker vi ned i nogle af de allernyeste danske artister på 'Upcominglisten'. Du får 'Ugens Neonlyd', der får lov at smøre dine øregange lidt ekstra i ugens løb. Hver tirsdag er der fint besøg af tirsdagsvennerne, der hjælper med at vende nogle af de største musiknyheder fra ind- og udland.

Neonlys er også heldig at få besøg af nogle af de mest aktuelle danske artister til en god og grundig snak om deres musik.

Vært: Fie Neergaard.

Episode1 T 55 min.

To timer udelukkende med "TOP 40" hits, overvejende fra '60'erne, 70'erne og '80'erne - dog med enkelte nutidige hits. En cocktail af danske og internationale "fuldtræffere" og historierne bag.

Vært: Dan Rachlin.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 55 min.

I dag tager vi på klub udflugt og her stifter vi bekendtskab med en af de største jazzikoner fra Egypten. Som altid har vi et stykke lækkert Thank god it's fyraftens nummer og så skal vi lytte til en sang fra ugens album af karismatiske Lambert.

Vært: Karen Mukupa.

Episode1 T 55 min.

Vært: Goodluck Casper Bach Hegstrup.

Episode1 T 54 min.

Så meget står for døren: Julen, rejsen, ferien - man skal ruste sig til det.

Vært: Anne Bro.

www.dr.dk/p2

(Sendt første gang 7. december 2021).

Episode1 T 57 min.

I Studie 5 er der musik på alle hylderne. Nyt såvel som gammelt. Få en historie med, kom med på opdagelse ude i den store musikverden og find den plade du ikke vidste lige var noget for dig.

Vært: Ole Jacobsen.

Episode1 T 57 min.

Musiktjenesten giver dig dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov - og selvfølgelig fuld af god musik! Vi tester din musikalske viden i quizzer og finder de bedste sange inden for forskellige temaer sammen med dig. Velkommen indenfor!

Værter: Jacob Hinchely, Claes Quaade og Ditte Vestergaard.

Episode1 T 45 min.

Helge Baun Sørensen på jagt efter skæve vinkler i hverdagen, verden og musikken.

www.dr.dk/p2

Episode1 T 45 min.

Det bedste af det nye.

Musik til frokosten.

Vært: Andrew Jensen.

Vært: Frederik Hjerrild.

Produceret for DR af Munck Studios København.

Episode1 T 57 min.

Med en stak plader i den ene hånd og en kop kaffe i den anden inviterer Mikael Simpson aktuelle og interessante gæster i studiet til afhøring.

Simpson giver dig alt den musik, du ikke vidste, at du havde lyst til at høre.

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste