Live lige nu

  • København
  • København

Programmer

Programserier

Serie17 episoder

Et ordentligt skud serotonin lige i øregangen hver fredag. Hverdagen kan være drænende og ensom, men her er du altid blandt venner, som vil gøre alt for at give dig ugens største grin... seroto-grin... Hehe ej det var plat... Men også lidt sjovt...

Har du set noget sjovt? Send det til os på absolut@dr.dk

Serie5 episoder

Man siger, at for mange kokke fordærver maden, men ikke når det kommer til kattepiner og problemer. Kathrine Abrahamsen samler et fuldstændigt genialt panel, som tager dine problemer under kærlig behandling. Her hersker ingen nærighed, hvad angår uddeling af egne erfaringer, og der gives glædeligt ved dørene med super konkrete løsninger til det du har brug for hjælp til.

Serie4 episoder

En radiofonisk brunchbuffet af musik, gæster og satirisk tandsmør!

Vært: Carsten Bang.

Serie20 episoder

Slå dig løs i den kulørte verden med Kathrine Abrahamsen og Mathias Helt, der også selv sætter røven i klaskehøjde, når de deler oplevelser og erfaringer fra eget privatliv. Med festlig og humoristisk stemning til de to hurtigste timer i dit liv, er der ingen tvivl om, at der er noget for enhver smag. Buffeten er åben, og du må gerne gå to gange.

Serie491 episoder

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Serie3 episoder

Dagens Quiz på P5 inviterer hver dag lytterne til at deltage i munter og hyggelig quiz. Det vil være en fordel at være godt hjemme i nyhedsstrømmen, ligesom der også skal quizzes i bestemte årstal og emner. Fællesskab, aktualitet og almen viden er nøgleord, og så er der selvfølgelig stadig plads til masser af god P5-musik.

Værter: Gitte Førby og Rasmus Scharling Toft.

Serie107 episoder

Alle danskere har mindst én god historie, og i Danskerbingo vil vi høre dem alle sammen.

Andreas og Jacob leder efter P3-lytternes bedste historier. Enten med udgangspunkt i dagens nyheder, eller ved at trække lytternes idéer ud af 'Bjørne Corydon', den 3D-printede bjørn og tilfældighedsmaskine med indbygget blæsekammer, sættes jagten på historierne i gang.

Hverken Andreas, Jacob eller lytterne ved, hvad der skal ske, når programmet starter, men der er garanti for gode historier fra Danmarks bedste lyttere.

Værter: Andreas Kousholt og Jacob Weil.

Serie64 episoder

Føler du dig også som en del af et mindretal, du ikke har mødt endnu? Jamen, så velkommen til "De 17%" - et enormt bekræftelsessøgende program, der favner alt fra heksekunster til sportsnyheder, utrolig meget ekspertviden og interviews, der stort set altid går som planlagt.

Dine værter er Sofie Sytnik og Sebastian Søndergaard, og selv om de ofte famler i blinde, så bander de næsten ikke.

Serie42 episoder

Hver uge snupper Kasper og Frederik en kendt danskers smartphone og går på jagt efter deres digitale sjæl. Telefonen glemmer ikke og er blevet menneskets sorte boks, der husker, hvad du ser på Netflix, lytter til på Spotify, og hvordan du interagerer med andre på Instagram og Snapchat.

P3 holder teknologiens mørke spejl op foran gæsten og spørger, om de kan lide, hvad de ser.

Værter: Frederik Dirks Gottlieb og Kasper Lundberg.

Producer: Anne Lundager Kristensen.

Produceret af Munck Studios København.

Serie83 episoder

Det Tomme Magasin er et sketchprogram om podcasts, radio og lort - med megastjernerne Martin Nørgaard og Elias Ehlers.

Produceret for DR af Doceye Digital.

Serie3 episoder

Her møder du spændende mennesker og får ny inspiration til det aktive liv.

Vært: Gitte Førby.

Serie3 episoder

Et radio-talkshow med både sjov og alvor, hvor værterne Frederikke Muff og Dennis Johannesson kommer længere ind, og endnu tættere på deres gæster. Programmet tager revolverjournalistikken til nye højder med spørgsmål hentet i 'Den Russiske Roulette', ladt med spørgsmål fra tidligere gæster.

Serie38 episoder

Det er helt naturligt at tumle med livets store og små spørgsmål.

Nu kan du få svar på det hele - pakket ind i fjer, rhinsten og højt humør!

Der findes ingen dumme spørgsmål, kun forkerte svar, når Annie Rection, Karli Kuff og Sascha Holiday tager imod lytternes spørgsmål.

Serie37 episoder

Vis mig din bankkonto og kalender, og jeg skal sige dig, hvem du er.

Anne Glad har besøg af en kendt dansker, der tidligere har været hovedperson i Kender du typen.

Nu kigger de to sammen nærmere på hvilke holdninger og værdier, der ligger gemt i forbruget.

Vært: Anne Glad, Forbruger og livsstilsekspert.

Serie18 episoder

To journalister forsvinder, mens de er ved at efterforske et mord. De har optaget det hele på 600 SD-kort. Kan lydoptagelserne opklare både mordet og deres forsvinden? Og kan man overhovedet opklare et mord med gode intentioner og et mindset som Mussolini og Progeria-Jesper? En ting er sikkert: det er ikke, hvad du lytter til, der betyder noget, det er, hvad du hører.

Produceret af: Thomas Bugge og Oliver Seppo

Lyddesign: Ilmo Simonsen

Redaktør: Anders Stegger

Serie12 episoder

Der findes kun én ting, der er bedre end Den store bagedyst: at tale om Den store bagedyst!

Grin med hver uge, når Mathias Helt og hans kageglade gæster zoomer ind på deltagernes op og nedture, magiske mousser og mislykkede mesterværker - og til dessert serverer landets lækreste lydmemes.

  • 1

Udsendelser

Vi har set vejrudsigten, og den siger, at DET KOMMER TIL AT SNE I NORDJYLLAND! Det benytter vi som en oplagt chance for at snakke med nogle ekstatiske nordjyder, der er klar på sjov og spas i sneen, men samtidig også er lidt....nordjyske omkring det.

Nissen hjemme hos Christian er løbet fuldstændig tør for inspiration og har ikke noget at komme i sokken, og derfor skal den bruge nogle tips fra lytterne. Og så skal Maria høre klippene fra Curlingklubben Podcasts interne sponsorerede kampagne, der skal få lytterne til at abonnere på Curlingklubben Podcast. Plus - finans-snak med barnet Eigil!

Værter: Christian Bonde og Maria Fantino.

Verden er fuld af påstande! I 'Påstand mod påstand' finder vi ud af, hvilke påstande der passer, og hvilke der er varm luft. Og uanset om påstandene kommer fra lytterne eller fra politikere, står Martin og Sebastian klar til at kæmpe mod uret for at be- eller afkræfte dem. Med sig har de den hårde, men retfærdige, producer Oliver, og den altid eminente researcher Simon. Og vigtigst af alt: Alle P3's lyttere.

Værter: Martin Plauborg og Sebastian Lund.

Episode57 min.

Povlsen & Holm hjælper P4-lytterne igennem den sidste del af arbejdsdagen med humor, underholdning og lytterinteraktion.

Værter: Henrik Povlsen og Jesper Holm.

Episode1 T 45 min.

Dagens Quiz på P5 inviterer hver dag lytterne til at deltage i munter og hyggelig quiz. Det vil være en fordel at være godt hjemme i nyhedsstrømmen, ligesom der også skal quizzes i bestemte årstal og emner. Fællesskab, aktualitet og almen viden er nøgleord, og så er der selvfølgelig stadig plads til masser af god P5-musik.

Vært: Gitte Førby.

En undersøgelse har vist, at ved at genleve tidligere nostalgiske barndomsminder kan man styrke sit mentale helbred. Gustav, bedre kendt som "musse", genlever småkagsbagningen hos sine bedsteforældre - hvor man altså lige skal huske at vaske hænder!

Kåre Quist kigger forbi studiet i forbindelse med programmets elevator-joke-gate. Stéphanie Surrugue, der var forbi studiet i går, og der var en central del af Sebastians jokes tilblivelse, har sendt Kåre afsted for at få sagen afsluttet.

Den fjerde låge skal åbnes i "De 17%" eventyrlige julekalender! Hvem er Ivan i virkeligheden? Hvordan finder Julemanden sine to nissebørn Rose og Robin, og hvad er der sket Rudolph?

Dukker, dragter og rekvisitter fra bl.a. Vinterbyøster, Nissebanden, Pagten og Magnus Tagmus kan ses på udstillingen 'Gensyn med DR's Julekalendere' på Frederiksborg Slot til og med 8. januar 2023.

Vært: Charlotte Striib.

Vi har behov for at lave en kæmpe EXPLICIT (!) advarsel på dagens podcast. Vi taler nemlig både om onani med nedkølede grøntsager, vanedannende fingre i numsen og et golden shower. Sidstnævnte belønnes med en pænt stor fyring.

Inden vi når dertil, ser vi afsnit 23 af Rejseholdet, hvor der endelig kommer afklaring på en uopklaret sag.

Episode57 min.

Tidlig morgen med Julie Bundgaard og masser af musik. Du kan for eksempel foreslå en rigtig dyneløftersang på morgenklubben@dr.dk

Episode1 T 5 min.

Kæmper, giganter, nefilimer?! Har de fandtes? Måske? Vi har fået et tip fra en lytter - Et tip der var for godt til at lade ligge ... I det hele taget er ideen om, at der engang har gået kæmpestore mennesker rundt SÅ fed, at vi denne gang ihærdigt forsøger at få vores eksperter med ned i kaninhullet. HVIS kæmper har eksisteret, hvor store var de så overhovedet? Og vigtigst af alt (ifølge Frederiksen i hvert fald) havde de seks fingre på hver hånd?!

Værter: Christian Fuhlendorff, Masoud Vahedi, Christian Frederiksen.

Lyd og klip: Christoffer Platou.

Redaktør: Cecilie Rubini.

Produceret for DR af Podads ApS.

Episode1 T 5 min.

Der er i fertilitetsbehandling, en del af en regnbuefamilie og er begyndt at sætte sig selv og familien før sin virksomhed.

Maria har mistet stemmen, og det får Christian og producerende redaktør Joachim Holmgaard til at gå en tur ind i medieværkstedet og gøre en indsats for at rykke Curlingklubbens flowradio-lyttere over på podcastmediet. Vi skal lave en brugerundersøgelse, udrulle en kampagne af sponsoreret indhold og omformatere et fast indslag i programmet, så du rigtig får lyst til at høre Curlingklubben som podcast. Vi skal også snakke om dårlig mobildækning, fordi Ekstra Bladets tidligere redaktør har fået gjort det til en historie, at der er dårlig mobildækning i det meget dyre højhus, hvor han bor - men vi ved, at der er masser af steder i Danmark, hvor dækningen er ringe. Det viser sig dog at være lidt svært at få lyttere til at ringe ind med af åbenlyse årsager.

Vært: Christian Bonde.

Flemming Jensen, der spillede Lunte i Nissebanden, han har måske fundet midlet til at affeje identitetspolitiske anklager. En form for alarm.

Hvordan foretrækker man at rejse, hvis man er en vigtig DSB-mand? Og er DSB egentlig nemt og hurtigt?

Vi kigger på, hvad stemningen er omkring kontantbetalere herhjemme i Kongens Danmark.

Dagens lytterpåstand står Nikolaj for. Han påstår, at det er mere sikkert at bruge konstant lys end blinklys på sin cykel. Men holder den?

Værter: Martin Plauborg og Sebastian Johan Lund.

Producerende redaktør: Oliver Bøttner.

Reporter: Simon De Assis.

Praktikant: Simon Sandholm.

Medvirkende: Harry Lahrmann, trafikforsker.

Episode57 min.

Povlsen & Holm hjælper P4-lytterne igennem den sidste del af arbejdsdagen med humor, underholdning og lytterinteraktion.

Værter: Henrik Povlsen og Jesper Holm.

Episode1 T 45 min.

Dagens Quiz på P5 inviterer hver dag lytterne til at deltage i munter og hyggelig quiz. Det vil være en fordel at være godt hjemme i nyhedsstrømmen, ligesom der også skal quizzes i bestemte årstal og emner. Fællesskab, aktualitet og almen viden er nøgleord, og så er der selvfølgelig stadig plads til masser af god P5-musik.

Vært: Gitte Førby.

Bamse udstiller i dag værket "Den oprejsende mand", når 'De 17%' slår dørene op til 'Museet for Moderne Lydkunst'.

Stéphanie Surrugue kigger forbi programmet i dag for endeligt at få afgjort, om Sebastians "smoothie-joke" i elevatoren i sidste uge var sjov eller ej. Stéphanie blev nemlig taget som gidsel i et pre-redaktionsmøde.

Tredje afsnit af den eventyrlige julekalender "Rejsen til juleaften" bliver også skrevet og spillet i dag! Hvorfor har Ivan et rum med udstoppede sommerfugle på skibet? Hvad er det for noget julesne, der er fyldt på tønder? Og har skibsmusen ret - er Ivan ikke lige så god, som Rose og Robin går og tror?

Den 70-årige koldingenser hjælper til på 14. sæson som frivillig ved juleudstillingen i Mariehaven i Ansager

Vært: Charlotte Striib.

  • 1
00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste