Serie5 episoder

Kapitalisterne

Kapitalisterne er DR's ugentlige investeringspodcast, hvor Jacob Weil har besøg af Jakob Ambrosius Garff og Oskar Bernhardtsen til en gennemgang af de bedste investeringer fra ugen der gik. Vært: Jacob Weil Gæster: Jakob Ambrosius Garff, ansat ved Implement Consulting Group og Oskar Bernhardtsen, ansat ved Saxo Bank. De optræder i denne podcast som privatpersoner. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Alle episoder

Episode28. nov 202159 min.
Episodesøndag 28. nov 202159 min.

Vi undviger de mange røde tal på aktiemarkedet i dagens udgave, der som første afsnit af Kapitalisterne ikke optages under en all time high. Der skulle ikke mere end 0,1% stigning af renten i USA for at sætte markedet i panik og sende især tech-aktier mod afgrunden, imens nogle af de mindre langsigtede investeringer fik sig et boost. I Italien har PE-virksomheden KKR sendt milliarder i det blødende selskab Telecom Italia, som har skudt deres værdi over 30% i vejret. Og så er der teknologi på menuen i investeringskonkurrencen. Jakob Ambrosius Garff er ansat ved Implement Consulting Group, og Oskar Bernhardtsen er ansat ved Saxo Bank. De udtaler sig i denne podcast som privatpersoner. Vært: Jacob Weil. Gæster: Oskar Bernhardtsen og Jakob Ambrosius Garff. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode21. nov 202150 min.
Episodesøndag 21. nov 202150 min.

Man kender Flying Tiger i Danmark, og i det store USA har man selvfølgelig en række 1-dollar butikker at vælge imellem. En af dem hedder Dollar Tree, og dens værdi er steget efter den Gordon Gekko lignende Paul Hilal har købt sig ind i selskabet. Den skulle man have købt, men man skulle især have investeret i Rivian, og så solgt den igen, fordi fra mandag til onsdag steg den med over 20%. Investeringskonkurrencen var meget let at afgøre i denne uge, og næste uge kommer an på, hvordan det kommer til at gå el-løbehjul og microchips. Jakob Ambrosius Garff er ansat ved Implement Consulting Group, og Oskar Bernhardtsen er ansat ved Saxo Bank. De udtaler sig i denne podcast som privatpersoner. Vært: Jacob Weil. Gæster: Oskar Bernhardtsen og Jakob Ambrosius Garff. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode14. nov 202149 min.
Episodesøndag 14. nov 202149 min.

Vi har talt om vacciner hele året, men med hjælp fra hvad der bliver beskrevet som atombomben mod coronapandemien, kan det være vi snart kan komme ud i verden igen. Pfizer stiger som følge af en ny pille mod corona, og det er Airbnb rigtig glade for. De er især glade for, at deres Q3-regnskab ser hammer godt ud. To selskaber, du helt sikkert skulle have investeret i for en uge siden, men Oskar og Jakob har også deres bud med til investeringskonkurrencen, som denne gang lugter af både bitcoins og råolie. Jakob Ambrosius Garff er ansat ved Implement Consulting Group, og Oskar Bernhardtsen er ansat ved Saxo Bank. De udtaler sig i denne podcast som privatpersoner. Vært: Jacob Weil. Gæster: Oskar Bernhardtsen og Jakob Ambrosius Garff. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode7. nov 202149 min.
Episodesøndag 7. nov 202149 min.

Der er transport på programmet i dagens afsnit, når vi både skal vende det boost Norwegian fik som følge af deres nyeste - måske lettere sminkede - regnskab, Avis og Harley Davidson. Joe Biden fik stukket en kniv i de gamle MAGA-tariffer, så en ellers mangeårigt kedelig motorcykelaktie har fået danset lidt med, og Avis, som på et år allerede er steget med næsten 1000%, steg igen med 100%. Vi ser også, hvem der tager sejren i første omgang af investeringskonkurrencen, og melder COP26-tema på næste uges bets. Jakob Ambrosius Garff er ansat ved Implement Consulting Group, og Oskar Bernhardtsen er ansat ved Saxo Bank. De udtaler sig i denne podcast som privatpersoner. Vært: Jacob Weil. Gæster: Oskar Bernhardtsen og Jakob Ambrosius Garff. Lyddesign: Frederik Ludwigs. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

Episode31. okt 202155 min.
Episodesøndag 31. okt 202155 min.

Vi starter første program af Kapitalisterne med to giganter. Den ene har været præsident i USA, den anden bliver det måske en dag på Mars. Donald Trump har udsigt til at tjene et markant milliardbeløb på sidste uges bedste investering, den 'SPAC' der bakker hans kommende sociale medie "TRUTH", og Tesla fortsætter trods sin gigantiske størrelse med at stige op over skyerne. Mød Kapitalisterne Jakob Garff og Oskar Bernhardtsen, når Jacob Weil har inviteret dem i studiet til første udgave af DR's nye investeringsprogram. Jakob Ambrosius Garff er ansat ved Implement Consulting Group, og Oskar Bernhardtsen er ansat ved Saxo Bank. De udtaler sig i denne podcast som privatpersoner. Vært: Jacob Weil. Gæster: Oskar Bernhardtsen og Jakob Ambrosius Garff. Redaktør: Karen Straarup. Programansvarlig: Søren Bygbjerg.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste