Episode
Episode5. dec 20211 T 0 min.

2:4 - Iværksætteri, penge og forretning

Meget mere Matador

søndag 5. dec 20211 T 0 min.

Om denne episode

Bedriver Mads Skjern forretning på sin mavefornemmelse? Eller holder han sig til nøje, kalkulerede analyser af, hvor markedet bevæger sig hen? Ville Mads Skjern og Agnes Jensen kunne holde til mere end 5 år i den samme virksomhed? Og hvem ville de mest fremtrædende iværksættertyper i Matador - Mads, Agnes og Viggo Skjold Hansen - egentlig svare til i virkelighedens forretningsverden?

I dette afsnit af Meget Mere Matador vender og drejer vi et af de helt centrale temaer i TV-serien - nemlig iværksætteri.

Vært: Cecilie Nielsen.

Producer: Anne Lundager.

Medvirkende: Casper Schrøder, DR's økonomikorrespondent,

Sarah Skarum, journalist på Politiken og

denne podcasts helt egen Matador-iværksætter Janus Madsen.

Indhold

Om serien

Meget mere Matador

33 episoder

Havde Mads Skjern allerede planer om at åbne en manufakturhandel i Korsbæk, da han ankom til byen eller opstod ideen først senere? Hvorfor vimser Vicki rundt i privaten i en lårkort underkjole, hvis hun helst vil undgå sex med sin noget ældre mand, Arnesen? Og hvad i alverden er den der grå atlaskes med striberne egentlig? Tumler du også med de spørgsmål, så lyt med til podcasten "Meget mere Matador". Her tager vært Cecilie Nielsen og et lattermildt selskab af skiftende Matadorfans os med ud i alle hjørner og afkroge af tv-seriens univers.

Vært: Cecilie Nielsen.

Tilrettelæggelse: Karen Albertsen, Cecilie Nielsen og Mikkel Andersson.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste