Episode
Episode19. jan 202131 min.

MIXTAPE - Klassiske Fornemmelser #9

MIXTAPE - Klassiske Fornemmelser med Signe Amtoft

tirsdag 19. jan 202131 min.

Om denne episode

Vi kan alle have brug for at mærke glæden bruse igennem os, og det er netop, hvad mit MIXTAPE garanterer, når kompositioner fra både Brahms og Don Quixote marcherer begejstret ind i dine øregange.

Indhold

Om serien

MIXTAPE - Klassiske Fornemmelser med Signe Amtoft

13 episoder

Gå ind i dig selv og mærk vrede, vemod, glæde eller velbehag med det stemningsfulde MIXTAPE fra DR's musikvært Signe Amtoft, der giver dig store følelser og bløde toner fra den klassiske musik.

Alle episoder i serien

Episodetirsdag 16. mar 202127 min.

Blide, dybe og følelsesfulde kvindestemmer udgør denne uges MIXTAPE, hvor både Mozart og Schuberts kompositioner giver plads til en vokal, der vidner om stor musikalitet og utrolig kropskontrol.

Episodetirsdag 2. mar 202135 min.

Mit MIXTAPE byder foråret velkommen og fejrer, at årshjulet igen er på vores side med fuglefløjt fra Edvard Griegs' morgenhymne og musikalske temperaturstigninger fra Beethovens ode til naturen.

Episodetirsdag 16. feb 202133 min.

Jeg hylder den russiske komponist Tchaikovsky på dette MIXTAPE, der udforsker det smukke lydunivers fra hans mange violinkoncerter, symfonier og, ikke mindst, balletter.

Episodetirsdag 2. feb 202133 min.

Vi skal samles i musikken, når mit MIXTAPE denne gang tager dig i hånden til tonerne af den polske folkedans Mazurka og slår takten an til tonerne af både Coppélias storslåethed og Isaac Albénizs klaver.

Episodetirsdag 19. jan 202131 min.

Vi kan alle have brug for at mærke glæden bruse igennem os, og det er netop, hvad mit MIXTAPE garanterer, når kompositioner fra både Brahms og Don Quixote marcherer begejstret ind i dine øregange.

Episodetirsdag 5. jan 202131 min.

Mit MIXTAPE dæmper denne gang lyset og giver plads til den eftertænksomme nocturne-musik. Sæt dig tilbage, og nyd musikken til de sene timer med klaverstykker fra bl.a. Tjajkovskij og Fanny Mendelssohn.

Episodetirsdag 22. dec 202034 min.

Vi lader det tunge, det melankolske og det dystre tage plads i sindet på dette MIXTAPE, der indrammer den kolde årstid med toner fra både Sheku Kanneh-Mason og Edward Elgar.

Episodetirsdag 8. dec 202033 min.

Vi kigger ind i det ukendte og fortryllende på dette eventyrlige MIXTAPE, der fortæller en musikalsk historie med hjælp fra både Danny Elfman og Hector Berlioz.

Episodetirsdag 10. nov 202031 min.

Mit MIXTAPE taler denne gang direkte til den dansende og kreative side af hjernen. Navne som Florence Price og Camille Saint-Saëns spiller op, imens vi laver gadedrengehop hen over noderne.

Episodetirsdag 27. okt 202035 min.

Træd med ind i det musikalske Halloween-hurlumhejhus, når vi på dette MIXTAPE både skal gyse til Beethovens toner og forlyste os i Dovregubbens Hall.

Episodetirsdag 13. okt 202033 min.

Mit MIXTAPE sikrer denne gang, at du kan tage imod efteråret i den helt rette og regnvåde stemning. Med kompositioner fra bl.a. Erik Satie og Niels W. Gade svøber vi os i en klaverregn, der byder sæsonen indenfor på den helt rigtige måde.

Episodetirsdag 6. okt 202032 min.

Det er den stolte vrede, der driver dette MIXTAPE, hvor kompositioner fra både Elverhøj og Romeo og Julie kanaliserer de store, intense følelser. Om du er mærket af et skænderi eller måske på vej til lønforhandling, så lad tonerne fra Tchaikovskys 1812-ouverturen hjælpe dig på vej og lad følelserne få frit spil for en stund.

Episodetirsdag 15. sep 202030 min.

Mit MIXTAPE leverer lydkulissen til en stille stund, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af til toner udsprunget af både kærlighed og arrigskab. Med kompositioner fra bl.a. Bach og Camille Saint-Saëns er det helt okay at zone ud et øjeblik og nyde et øjebliks ren afslapning.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste