Episode
Episode6. maj 202038 min.

MIXTAPE - Det her er 100 procent dansk Rolige Toner

MIXTAPE - Rolige Toner med Tilde Bang-Kristensens

onsdag 6. maj 202038 min.

Om denne episode

Rolige Toner er på dette MIXTAPE dedikeret til de lyse nætter. Der er autotunet folk fra First Flush, det smukkeste løfte fra Love Shop, lyden af en grøn skov i tusmørket leveret af Efterklang og Lowly og den ultimative lyse-nætter-sang fra C.V. Jørgensen.

Indhold

  • TitelTid
  • go for a walk med Lowly00:18
  • En nat bliver det sommer med Love Shop05:05
  • Juni ved min side med First Flush09:53
Om serien

MIXTAPE - Rolige Toner med Tilde Bang-Kristensens

14 episoder

Bliv forkælet og afslappet med det stemningsfulde MIXTAPE fra DRs musikvært Tilde Bang-Kristensen, der kan få dig helt ned i gear med sine "Rolige Toner".

Alle episoder i serien

Episodetirsdag 29. dec 202040 min.

Rædselsåret 2020 går på hæld, men heldigvis har det budt på sin del af musikalske lysglimt. På mit MIXTAPE præsenterer jeg dig for nogle af de sange, der har stået allerstærkeste, og lader navne som Goss og Loma sende dig godt ind i det nye år.

Episodetirsdag 15. dec 202031 min.

Sæt julestressen på pause, og lad forvirringen og fortvivlelsen fordufte til mit MIXTAPE, der denne gang har samlet lyden af rolige juletoner fra navne som Khruangbin og Purple Mountain.

Episodetirsdag 1. dec 202033 min.

Mit MIXTAPE tager dig denne gange både ind i Gangers særegne univers og Laraajis meditative lydkulisse - alt sammen med det ene formål, at lade roen og afslapningen sænke sig over dig.

Episodetirsdag 17. nov 202033 min.

Vi skal gå sammen ind i natten til lyden af mit MIXTAPE, der denne gang har samlet både forelskelse og sorg i et natligt skær. Både Mariam The Believer og Thom Yorke dæmper lyset, så sæt dig tilbage, og lad efterårsfordybelsen få frit løb.

Episodetirsdag 3. nov 202038 min.

Hastværk er lastværk på mit MXTAPE, der sætter en ære i at være dit musikalske pusterum. Sæt dig tilbage i stolen til bl.a. Talk Talk og Midnight Sister, når vi spinder et varmt lydtæppe til dit efterår.

Episodetirsdag 20. okt 202031 min.

Der er numre, der pirrer nysgerrigheden og udfordrer øret på en helt særlig måde, og nogle af dem har jeg samlet på mit MIXTAPE, der denne gang præsenterer dig for navne som Yves Tumor og Trevor Powers.

Episodetirsdag 6. okt 202034 min.

Vi kommer ikke uden om det længere: Efteråret er en realitet. Mit MIXTAPE sætter lyd på de korte dage og faldende temperaturer ved at pakke dig ind i et musikalsk uldtæppe gjort af bl.a. M. Ward og Joni Mitchell, der giver dig hele sæsonens følelsesmæssige farvepalette.

Episodetirsdag 22. sep 202030 min.

Efteråsmelankolien banker på døren, men mit MIXTAPE holder den stangen lidt endnu med optimistiske og opløftende toner fra rundt omkring i verden. Vi skal til Egypten og høre synthesizerpop med Hamid Al Shaeri, fransk rivierapop med Antena og på kosmisk technicolortur med Sonic Boom.

Episodetirsdag 8. sep 202029 min.

Hverdagen er tilbage, og når pligterne og opgaver vælter ind, så skal der ikke meget til, før korthuset vælter. På mit MIXTAPE har jeg samlet rolige stemmer og melodier fra navne som Low og Moses Sumney, så du kan trække stikket og koble helt af, når du trænger allermest til det. Nogle gange handler det om at slå hjernen fra og ørene til.

Episodetirsdag 25. aug 202039 min.

På mit MIXTAPE har jeg samlet en lydkulisse, der er skabt til dagdrømmene, til eftertænksomheden og til afslapningen. Med navne som Nico og Perfume Genius skal vi tage en dyb vejrtrækning og komme helt ned i gear.

Episodetirsdag 21. jul 202027 min.

Rolige Toner er tilbage i sommerlige, lyse klæder med musik fra bl.a. The Durutti Column, Jessica Pratt og Aldous Harding. Så lav dig en drink, læn dig tilbage, og nyd de rolige sommertoner med mit MIXTAPE.

Episodeonsdag 6. maj 202038 min.

Rolige Toner er på dette MIXTAPE dedikeret til de lyse nætter. Der er autotunet folk fra First Flush, det smukkeste løfte fra Love Shop, lyden af en grøn skov i tusmørket leveret af Efterklang og Lowly og den ultimative lyse-nætter-sang fra C.V. Jørgensen.

Episodefredag 28. feb 202029 min.

Kom på søndagsgåtur med Villagers, svæv afsted over skyet land med Helado Negro, hør Mary Lattimores harpemusik og kom ind i Okay Kayas intime soveværelsespopunivers. Det her er mit MIXTAPE til dig med de rareste, rolige toner.

Episodeonsdag 29. jan 202039 min.

Med mit mixtape 'Rolige Toner' træder du ind i et rum, hvor du kan drømme dig væk til et eksotisk sted med Jamie xx's olietønder, meditere til lyden af den Enya-inspirerede sangerinde, Clarissa Connelly, eller danse til et remix af en af de fine og intime klaverballader fra den svenske sangerinde Alice Boman.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste