Serie4 episoder

Verdensklassen

Hvad gør man, når Danmark bliver for lille? Hvor flytter man hen, hvis ens livsværk og passion sprænger rammerne for vores lille land? Og hvad skal der egentlig til, for at tro på at vingerne kan bære - helt derude tæt på ækvator?

Stéphanie Surrugue og Anders Agger taler med nogen af de danskere, der har bosat sig i den store verden, fordi de ikke kan lade være - og deler ud af oplevelser om alt fra undtagelsestilstand i Niger til bed bugs og tour de France.

Værter: Stéphanie Surrugue og Anders Agger.

RSS

Alle episoder

Episodesøndag 12. mar 202341 min.

Er mørkt stof det samme som sorte huller? Hvad laver man på en onsdag i Guinea Bissau? Og hvad er næste skridt egentligt i en karriere, hvor "headhuntet af NASA" allerede er tjekket af listen?

Værter: Stéphanie Surrugue og Anders Agger.

Gæster: Sarah Pearson og Peter Aaby

Episodesøndag 12. mar 202340 min.

Stephanie og Anders har hul igennem til to musiklegender i Europa. Stéphanie synger på tysk og Anders får gåsehud af en helt særlig klassiker.

Værter: Stéphanie Surrugue og Anders Agger.

Gæster: Dorthe Kollo og Kasper Winding

Episodesøndag 19. mar 202346 min.

Hvordan kan man bevare sit danske frisind, når man arbejder som supermodel i USA? Og hvordan indtager man rollen som solodanser, når man synes alle skal være lige og helst bare vil flyve på monkey class med resten af sit hold? Stephanie og Anders taler med stortalenterne Josephine Skriver og Ida Praetorius.

Værter: Stéphanie Surrugue og Anders Agger

Gæster: Ida Preatorius og Josephine Skriver

Episodesøndag 26. mar 202351 min.

Nogle mennesker drives af at være i front, og andre foretrækker at trække i trådene bag kulissen. Stephanie og Anders taler med Helle Thorning-Schmidt og Generalkonsulen af New York om udlængsel og indflydelse, når man gerne vil ændre verden.

Værter: Stéphanie Surrugue og Anders Agger

Gæster: Helle Thorning og Berit Basse

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste