Adrenalin, larm og ekstremt tidspres.
Måske bliver der ikke kastet med fadølsglas på tilskuerrækkerne til Bocuse d'Or, men kokkeverdenens uofficielle verdensmesterskab minder faktisk lidt om VM i fodbold.
Deltagere fra 21 lande skal på tid og under stramme regler dyste foran et hav af dommere og tilskuere om at vinde det eftertragtede guldtrofæ ved konkurrencen, der finder sted i franske Lyon i disse dage.
En af dem er den 23-årige kok Sebastian Holberg Svendsgaard fra Slagelse.
Han er assistent - også kaldet commis - for Danmarks kandidat, Ronnie Vexøe Mortensen, der er souschef på restaurant Geranium til daglig.
- Jeg har altid gerne villet se, hvor langt jeg kunne komme. Det her er once in a lifetime, siger Sebastian Holberg Svendsgaard, som fortæller, at det at være med i Bocuse d'Or allerede nu har haft stor betydning for hans karriere som kok.
Holdet har knoklet i tre år - i perioder op mod 100 timer om ugen - i et testkøkken i København for at perfektionere deres hemmelige gourmetmenu.
I Lyon får de præcis fem timer og 35 minutter til at tilberede og præsentere den for dommerpanelet.
Hvordan gør man lige det? Her kan du møde Sebastian Holberg Svendsgaard og holdet i "træningslokalerne" på Hotel- og restaurantskolen i København kort før det store brag i Frankrig.