Afslører simpelt trick: Bagedyst-finalist lærer dig at lave det perfekte madbrød

Træt af frosne hvisløgsflute? Her er madbrødet over alle madbrød.

Der findes mange halvfesne madbrød derude. Kedelige kuvertbrød og frosne hvidløgsflute til overpriser.

- Til gengæld kan du med et meget enkelt trick lave et madbrød, der sparker benene væk under dig, siger Jon Daniel Edlund fra sidste års sæson af Den store bagedyst.

Fænomenet hedder pull-apart-brød, og det enkle trick går bare ud på, at man fylder en almindelig gærdej med små bidder af ost.

Når brødet bages i ovnen, smelter osten og resultatet bliver overdrevet lækkert...og ikke mindst klistret, fortæller Jon Daniel Edlund.

Ovenfor kan du se Jon Daniel Edlund lave det lækre pull-apart-brød.

Brødet er desuden fyldt med oregano og penslet med hvidløgsolie. Det gør det perfekt som tilbehør til suppe.

Er du blevet nysgerrig på pull-apart-ostebrødet? Her kommer opskriften - det er virkelig nemt:

Facebook
Twitter