Få bedre styr på jeres snacks: Lav selv nemme myslibarer

Tørrede dadler, havregryn, honning og brun farin er nogle af de ingredienser, der er i kok Jesper Vollmers hjemmelavede myslibarer. Få den nemme opskrift her.

Du kan på en halv time lave de lækreste hjemmelavede myslibarer.

De tager en halv time at lave, og så er der styr på, hvilke ingredienser man spiser, i de hjemmelavede myslibarer, som kok Jesper Vollmer i aftenens ’Spis og spar’ præsenterede en meget myslibar-spisende familie med fire børn for.

- De er lækre, de er sprøde, og de knaser. Og så er der mere bid i dem her, lød det fra Trine Mébel, da moderen til fire sammen med manden, Bjarne Jørgensen, smagte på de myslibarer, som de to selv lavede i programmet.

Familien er storforbrugere af myslibarer, som de køber i kassevis, når de handler:

- Børnene får en myslibar med hver i skole, og ofte får de også en med til gymnastik eller fodbold. Den er nem lige at putte i tasken, fortæller Tine Mébel, som forklaring på, at familien spiser 6-8 pakker myslibarer om ugen.

Klik play på videoen herunder og se hvordan man laver de hjemmelavede myslibarer

Sukker og luft

Kok Jesper Vollmer vil hellere have familien til at lave hjemmelavede myslibarer, og det handler i høj grad om at vide, hvad man spiser:

- Der er ikke en kæmpe besparelse på at lave dem selv, men det er jo nogle helt andre ting, I putter i jer selv og jeres børn, og den tanke er også rar, siger han.

Og det var ikke kun moderen, der kunne lide de hjemmelavede snacks – også børnene var vilde med dem:

- De smager bedre, end dem vi plejer at få. Der er en anderledes smag i, lød dommen fra parrets ældste datter, Sashia.

Her får du opskriften på Jesper Vollmers hjemmelavede myslibarer.

Facebook
Twitter