I sæson lige nu: Lav nemme retter med de nye danske asparges

Hvide og grønne danske asparges er i jorden og butikkerne lige nu. Her får du nemme opskrifter på, hvordan du kan bruge det grønne og hvide guld.

Er grønne eller hvide asparges de bedste? Det er et tilbagevendende tema hvert år, når det ligesom nu er sæson for asparges.

Men uanset, om de er grønne eller hvide, er asparges en fantastisk spise, som kan bruges til så mange ting - blandt andet i salater, som forret, som hovedret og som tilbehør.

Asparges og brunet smør

En af de nemmeste retter at lave med hvide asparges lavede kok Adam Aamann fra 'Madmagasinet' i programmet sidste år: Kogte hvide asparges med brunet smør, skalotteløg og citron. Enklere og nemmere bliver det ikke, og så smager det fantastisk. Du kan se Adam Aamann lave retten i videoen i toppen af artiklen. Opskriften får du herunder.

Her får du endnu flere opskrifter på skønne retter med friske asparges

Facebook
Twitter