Pift madpakken op: Lav sprøde og sunde rugbrødschips

Gør det klassiske rugbrød en smule mere lækkert ved at lave disse sprøde rugbrødschips.

Er du ind imellem idéforladt, når du skal fikse madpakken til dig og familien? Eller mangler du nogle snacks, du kan servere for dine gæster?

Disse små og sprøde rugbrødschips med olie, hvidløg og rosmarin vil stensikkert pifte madpakken op og kan også til tider fungere som en erstatning for det klassiske rugbrød.

Anna Skov SørensenRugbrødschips med rosmarin 20 min. 2 pers.
timeperson

Rugbrødschipsene kan også dyppes i lækre dip som ærtemos og hummus eller i en cremet gulerodsbønnemos.

Anna Skov SørensenGulerodsbønnedip 10 min. 4 pers.
timeperson

Lotte JahnsenLynhurtig hummus 5 min. 4 pers.
timeperson

Anna Skov SørensenÆrtemos - den hurtigste dip 5 min. 2 pers.
timeperson

Del: