Sådan laver du Mette Blomsterbergs hjemmelavede hyldeblomstsaft

Vand, sukker, citron og masser af hyldeblomst. Så let er det at lave sin egen hyldeblomstsaft.

Hylden blomstrer så småt i det danske land, og de hvide skærme er ved at være klar til høst.

Sammen med jordbær og koldskål kan hjemmelavet hyldeblomstsaft dermed indgå i koret, der bare skriger: Sommer i Danmark!

Mette Blomsterbergs udgave af hjemmelavet hyldeblomstsaft kræver kun vand, sukker, citron, vinsyre og en masse skærme af hyldeblomster.

Saften kan bruges til mange ting. Bland den med danskvand, og lav din egen sodavand. Du kan også marinere jordbær i saften og servere dem med koldskål. Mulighederne er mange, og smagen er lige i skabet.

Du får cirka én liter koncentreret saft, som skal blandes op i forholdet 1:6 med vand.

timeperson

Del: