Anne Hjernøe er en stor madentusiast og her får du en masse af hendes lækre opskrifter fra DR's programmer - blandt andet 'Annemad'. (Foto: Agnete Schlichtkrull) (Foto: Agnete Schlichtkrull ©DR Presse)

Anne Hjernøe

Anne Hjernøe er madentusiast af en helt særlig kaliber. Hun elsker gode råvarer og spændende smagssammensætninger og har en særlig kærlighed for det spanske og amerikanske køkken – og al anden mad.

Hendes mange opskrifter er præget af glæden ved at få smage og ingredienser til at spille sammen, så retten får en skøn sammensætning af smage og konsistenser. Opskrifterne er typisk nemme at lave, og de er ofte fyldt med friske salater, krydderurter og skønne krydderier, der tilsammen udfordrer sanserne. 

På DR har Anne Hjernøe blandt andet lavet mad i programmerne ’Frilandshaven’, ’Annemad’, ’Gud i gryden’ og i flere rejse- og oplevelsesprogrammer sammen med journalist Anders Agger.

Alle opskrifter af Anne Hjernøe

Anne & Anders i Brexitland Svampe i fino og fløde 20 min.
Anne & Anders i Brexitland Rosenkål med sennep og mandler 40 min.
Anne & Anders i Brexitland Scotch Eggs 45 min.
Anne & Anders i Brexitland Røget rådyr med spinat, asparges og tatarsauce 30 min.
Anne & Anders i Brexitland Kronkalv 1 time
Anne & Anders i Brexitland Bagte blommer 1 time
Anne & Anders i Brexitland Skotsk rumbledethumps 45 min.
Anne & Anders i Brexitland Irish coffee cocktail 10 min.
Anne & Anders i Brexitland Boxty 40 min.
Anne & Anders i Brexitland Colcannon 30 min.
Anne & Anders i Brexitland Stegt kulmule 20 min.
Anne & Anders i Brexitland Skaldyrsbisque 1 time
Anne & Anders i Brexitland Ovnbagt slethvar med kapers-smørsauce 1 time
Anne & Anders i Brexitland Tangsalt 2 timer
Anne & Anders i Brexitland Urtesalat med mandler og asparges 15 min.
Anne & Anders i Brexitland Yorkshire pudding 45 min.
Anne & Anders i Brexitland Avokadotoast 15 min.

Programmer med Anne Hjernøe