Tataren er lækker som en lille hapser eller forret. (©DR)

Aborre-tatar på rå majroe

Ved Skanderborg Sø fangede Jørgen og Nikolaj aborrer i programmet Nak & Æd. Som en lille hapser lavede Nikolaj denne tatar med citron og dild på rå majroe.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 400 g aborrefilet
  • ½ citron, saft heraf
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1-2 kviste dild
  • 1-2 majroer
  • salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Tag aborrekødet og skær det i fine små tern og kom i en skål. 
  2. Krydr med salt og peber,citronsaft og olivenolie. Pluk dild, snit fint og rør i.
  3. Skræl majroerne og skær i tynde skiver. Fordel tataren ud over og server.