Dyp abrikoser i hvid chokolade og vupti - en sund og lækker snack. (Foto: DR ©DR)

Abrikoser med hvid chokolade

Har du lyst til noget sødt eller en lille dessert, som ikke behøver at være alt for usund? Så er abrikoser med hvid chokolade en helt perfekt lille snack. I et af 'Spis og Spar'-programmerne giver Jesper Vollmer tips til, hvordan du laver en lækker lille dessert ved blot at dyppe abrikoser i smeltet, hvid chokolade. I programmet var der fokus på økologi, så ønsker du ikke blot sunde, men også økologiske snacks, kan du købe økologiske abrikoser og hvid chokolade.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 30 stk. abrikoser
  • 50 g hvid chokolade

Fremgangsmåde

  1. Smelt halvdelen af den hvide chokolade over et vandbad. 
  2. Når chokoladen er smeltet tilsættes det resterende og røres sammen med det smeltede chokolade, indtil det hele er smeltet.
  3. Dyp abrikoserne halvt i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir eller lignende.
  4. Når chokoladen er størknet, er abrikoserne klar til at blive spist.