Toastbrød, æg, skinke og ost - og vupti! Madpakken er klaret. (©DR)

Ægge-toast-muffins

Mangler du inspiration til madpakken? Her får du Jesper Vollmers opskrift på nemme ægge-toast-muffins, der gør madpakken dét mere lækker og spændende. De kan selvfølgelig også spises til aftensmad for eksempel sammen med en salat.

Tilberedningstid: 30 min. Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Ingredienser

  • 4 skiver groft toastbrød
  • 4 stk. æg
  • En smule flødeost
  • Et par skefulde sennep
  • 1 pakke skinke
  • Ca. 200 g ost

Fremgangsmåde

  1. Rul skiverne af brød ud med en kagerulle, så de bliver helt tynde.
  2. Smør dem med flødeosten og sennep.
  3. For en muffin-form med brødet.
  4. Kom lidt skinke og ost ned i brødet, og slå et æg ned i også.
  5. Bag dem ved 200 grader til de er gyldne, og til ægget er blevet fast.