Agurkesalat
God gammeldags agurkesalat, er nem at lave, og smager fantastisk. Vær opmærksom på at de skal trække, gå derfor gerne i gang et par timer inden det skal serveres. Brug de syltede agurker til godt tilbehør til div. retter - eks. hjemmelavede hotdogs, som Jørgen og Nikolaj gjorde det i Nak & Æd.
Tilberedningstid:
15 min.
Antal portioner:
4 pers.
Denne opskrift er nem at lave.
Kok og program
Ingredienser
- 1 stk. agurk
- 40 g salt
- 4 spsk. sukker
- 2,5 dl eddike
- 5-6 stk. koriander frø
Fremgangsmåde
- Skær agurken i tynde skiver og kom dem i en skål med 25 g. salt og bland sammen. Lad den herefter stå 15 minutter. Skyld agurkerne og dryp godt af.
- Kog eddike, sukker, salt og koriander frø sammen, tilsæt 1 dl. vand og hæld så denne lage over agurkerne. Lad det hele trække sådan og server.