Andelårene koges i stentøjsgryde til, de er lækre og møre. (©DR)

Andelår med mange krydderier

Andelårene er her kogt sammen med et hav af krydderier og smagsgivere. Andekødet kan enten spises i vietnamesiske forårsruller eller sammen med ris eller salat.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 2 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

Kød

  • 2 stk. andelår

Tilbehør

  • 4 stk. stjerneanis
  • 5 g cassiakanel
  • 5 fed hvidløg
  • 4 spsk. fishsauce
  • 1 spsk. palmesukker
  • 2 stængler citrongræs
  • 8 stk. kardemomme kapsler
  • 1-3 stk. chili
  • 2 spsk. ingefær
  • 0,5 dl lys soyasauce
  • 2 spsk. tyk soyasauce

Fremgangsmåde

  1. Kom det hele i en gryde og dæk kødet med vand. Kog sagte til lårene er meget møre. 
  2. Spis det i de vietnamesiske ruller eller med ris og salat.