(©DR)

Aubergine dip - enkel baba ganoush

Anne Hjernøes opskrift på en velsmagende, nem auberginedip - baba ganoush - som kan bruges til stort set alle retter.

Tilberedningstid: 1 time Antal portioner: 4 pers. Denne opskrift er nem at lave.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 stk. auberginer
  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt

Fremgangsmåde

  1. Prik godt med huller i auberginen. Tænd ovnen på 250 grader (højeste temperatur) og kom auberginerne ind. Giv dem en halv til en hel time i ovnen. Når de er kølet en lille smule pilles skallen af.

  2. Læg indmaden i en skål og bland det med løg, hvidløg, olie og salt.

  3. Smag auberginedippen til.

    TIP: Lad auberginedippen køle helt af inden servering.