Toast med avokado er lækker både til brunch eller frokost. (©DR)

Avokadotoast

En lækker toast med avokado, rødløg, rucola og citron - for nogen gange er det simple bare det bedste. Spis til morgenmad eller som del af en skøn brunch. Anne Hjernøe lavede opskriften da hende og Anders Agger besøgte England i DR1's sommertema om Brexitlandet.

Tilberedningstid: 15 min. Antal portioner: 2 pers.

Kok og program

Ingredienser

  • 2 skiver groft brød
  • 1 avokado
  • 1/4 rødløg
  • ½ citron
  • 1 lille håndfuld rucola
  • flagesalt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

  1. Rist brødet. 
  2. Halvér avokadoen, skær kødet i skiver og læg det på brødet. 
  3. Pynt med finthakket løg, revet citronskal, citronsaft og rucola. 
  4. Drys med lidt salt og peber og servér med det samme.